Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zirowe

78 bejegyzést írt és 1444 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen észrevehetetlen helyen találtam rá egy igazán remek kis indiai étteremre a hetedik kerületben. Épp jókor jött a felfedezés, mert pont valamilyen szószos, curry-s, csipős fogásra vágytam, és azt kell mondanom, hogy nem is csalódtam. Az indiai ízek kedvelői elégedettek lesznek a hellyel,…..
Zirowe 2020.02.06 16:26:51
December elején írta meg az Index, hogy Óbuda Önkormányzata bekeményített és elvette a bérlőktől a kedvezményes parkolás lehetőségét. Vagyis az eddigi 2.540 Ft-os éves díj helyett a bérlőknek ezentúl 82.450 Ft-ot kell fizetni. Viktor ez ügyben erős levelet írt az Óbudai Parkolási Kft-nek, amire mi…..
Zirowe 2020.02.04 13:37:59
@promontor: olvasd már el azt az ordító butaságot, amit írtál:
"De, bérlőnek joga van bejelentkezni, sőt, kötelessége. Az, hogy lakóhelyként (= állandó lakcím) vagy tartózkodási helyként (= ideiglenes lakcím), az a bérlő döntése"

Nem, nem a bérlő döntése, és itt lezártam az egészet.
Olvasd el amit linkeltél, értelmezd, oszt jobban jártál volna, ha ma meg se szólalsz.
Zirowe 2020.02.04 13:45:49
@promontor: tanulj meg olvasni.
Zirowe 2020.02.04 13:55:47
@Alf56: pontosan ezt írtam, hogy nem lesz tulajdonos, nem lesznek plusz jogai az ingatlannal kapcsolatban, ellenben sok kellemetlen dolgot tud okozni pl a végrehajtónak elmagyarázni, hogy a kedves volt bérlő már nem lakik itt, hiába ez az állandó lakhelye.
A sajt, a kolbász igazán kellemes tud lenni füstölten, de ez nem igazán mondható el egy lakásról, különösen ha annak lakója soha nem gyújtott rá, pusztán csak szellőztetni szeretne. Lehet, hogy szomszédháború van kialakulóban... vagy a megoldás egyszerűbb mint gondolnánk?..
Zirowe 2020.02.03 21:50:47
@herk: a sima nyakonöntés is tervbe van véve, csak az a baj, hogy nagyon random időközönként jönnek ki, óránként legalább kétszer, ha vége egy pártnak és menne levezetni a hatalmas feszültséget.
Dec 24én és 31én éjjel is ment a "buli".
Bevásárlókocsik a lépcsőházban? Miért? Hogy kerültek oda? Kicsit sem szokványos eset vagy gyakoribb mint elsőre gondolnánk?..
A 2020-as esztendő mind a Mattel, mind a Universal részéről nem ígérkezik majd unalmasnak, lássuk, mit is várhatunk idén a Jurassic World franchise-zal kapcsolatban...
Cecília tévéje elromlott. Ilyenkor logikusnak tűnik, hogy elküldjük a szervizbe a rossz tévét, azok megjavítják, mi kifizetjük és mindenki boldog. De sajnos ez nem mindig ilyen egyszerű. Ebben a történetben nincs se boldogság, se megszerelt tévé, csak kétségbeesett tehetetlenség.  2019 július…..
Zirowe 2019.12.17 12:15:32
@Hörömpő cirkusz világszám: akkó adjál neki lóvéra pénzt, mert a javítás után nem telik csirkefarhátra.
Zirowe 2019.12.17 12:42:53
@Opportunista mikroba: bocs, létminimumon él, de azért nagy tv és 25ezres javítás.
Valahogy nem tudom sajnálni azért, mert nem tud priorizálni, aztán meg idejön sírni.
Zirowe 2019.12.17 13:12:45
@havrilla: látom a szint megvan.
Ha bármelyik családtagom létminimum alatt él, akkor értelmes dolgokkal támogatom, nem nagy tv-vel, ha meg gondja akad, segítek, nem pedig hagyom lehúzni.

De ezt a sort a sztoriba kb csak azért kellett írni, hogy sajnálva legyen.
Napról napra közelebb kerülünk a Skywalker-trilógia zárórészéhez, és attól függetlenül hogy te éppen az előzmény- vagy a folytatás-trilógiát tartod a sátán teremtményeinek, valószínűleg olvastál és láttál történeteket a fősodorbeli filmeken kívül is, amik után csak a fejedet tudtad vakargatni. Ma…..
Oké, hogy a homár is ember, de mégsem illet volna többször felröhögni a lenti sztorin, hiszen valójában egy komoly Vízművek általi szívatásról van szó. A lakásvásárlás után kapott 200 ezres számla önmagában súlyos, a többi szerencsétlenkedésről nem is beszélve, de nagyon szerettük olvasónk stílusát,…..
"Helló! Arra van vmi szabályozás, h a vendéglátóipari egységnek kell-e (nyilvános) wc? - szegezte nekünk a kérdést jk nevű olvasónk, amire azon túl, hogy előkerestük a videót a wc-tematikájú tajvani kávézóról (ahol az üzemeltetők válasza egész biztosan  egy nagy és határozott igen), rákérdeztünk a…..
Nagyon nem mindegy, kinek adjuk bérbe lakásunkat. Íme néhány elképesztő sztori botrányos bérlőkről!..
Zirowe 2019.10.05 14:57:22
@Hujber Tünde: igen, két oldala.
Ha nem mutat, nem kapod meg a lakást.
Majd jön más, aki mutat és beköltözhet.
Az Egyesült Államokban az elmúlt években-évtizedekben egyre több életet követelő opioid-katasztrófa nálunk ritkán kerül be a hírekbe, érthető okokból kifolyólag. Ez a közegészségügyi válság egy sajátságosan amerikai dolog, ami sok tekintetben a sajátságos amerikai viszonyokra vezethető vissza, az…..
Szenvedsz a melegtől? Úgy érzed még plusz egy fokot nem bírnál el elviselni, pedig a lakás hőmérőjében a csík kitartóan tör a magasba? Klíma vásárláson töröd a fejed? Mielőtt rohannál vásárolni egy légkondit olvasd el az általunk gyűjtött tudnivalókat!..
Zirowe 2019.07.15 09:03:26
@lobster thermidor: akkor ideje lenne szólni a klímámnak, hogy az elmúlt télen hiába fűtötte ki egymagában folyamatos 24 fokra a 41nm-es lakást, ő alapvetően alkalmatlan erre a feladatra és szégyellje magát.

Annyira bírom az ilyen "megmondom a tutit" embereket.
Az új Star Wars film új rohamosztagossal jár, a Skywalker kora esetében a Sith Trooper-ek érkeznek. ..
Némelyik tipp talán neked is új és hasznos lehet. Jó olvasást! :-) 1. Az utazás előtt két héttel kezd el a requestek kiküldését, ha couchsurfinggel mész. Catania, Taormina, Syracuse, Noto, Agrigento és Cefalu nagyon könnyen ment. A helyek többségére ráadásul meghívást kaptam, mivel public requestet…..
"Ezt a váci KFC-nem sikerült összehoznia" - kezdte üzenetét Marcell, aki szeretett volna egy jót enni, ám végül a 4 égtáj íze helyett valami keserűt érzett az ebéd végén. Mert hiába nem hagyta annyiban és reklamált az adag miatt, kiderült hogy nem az adag lett véletlenül éppen túl kicsi, hanem ez…..
Közeledik a nyár és eljön a hűsítő italok ideje. A kánikulában mi eshet jobban, mint egy pohár hideg szörp. A gyerekek és persze a felnőttek egyik kedvenc íze a málna, ezért teszteltük most a országos láncokban kapható málnaszörpöket és málnaízű szörpöket. 19 szörp tesztje!..
Like A Bus GIF from Bus GIFs   Szegény Péter nagyon szeretné tudni, milyen busz megy el a háza előtt, de nem tudja kibogozni a BKK válaszát. Ne csorbuljon szegény Péter, társadalmilag egyeztessen vele valaki és találjuk ki együtt: van busz vagy nincs busz? Hatalmas nagy csinnadrattával, hogy…..
"Szomszéd! Maga is trágyázza az epret?! Nem, én cukrozom, de lehet hogy hülye vagyok." Szóval vannak rossz és jó szomszédos viccek, de azért ez a debreceni Telekomos nem sikerült túl jól. Mert mi van akkor, ha a szomszédnak tartozása van, erre feketelistára kerül egy egész…..
Egészen szokatlan ügyet dobott ki mára a Homár postaládája, aminek kapcsán megtudhatjuk, hogy tényleg létezik örökrózsa, nem csak a minden családban létező Karcsi bácsi viccel ezzel minden egyes alkalommal a mama nippes vitrinjében kiállított porcelánrózsa-gyűjteményre bökve.…..