Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Insp. GrossSkin

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
Insp. GrossSkin 2010.04.13 10:16:45
@Rékuc: Ez a TE velemenyed. Az en velemenyem mar olvashato volt es az ellentetes a tieddel. Ugy nez ki azert 10 kommentelobol legalabb 3-4-nek hasonlo a velemenye mint az enyem. Ezek szerint meg sem egyertelmuen kovetett el istenkaromlast. Mar csak statisztikai alapon sem.
Insp. GrossSkin 2010.04.13 10:18:16
@viragimado: Legyszives mondjal mar peldat arra a sotet jovokepre amivel mar folyamatosan remisztgetsz itt a Jobbikkal kapcsolatban! Egyaltalan mire alapozod, kristalygombre vagy a sok eves es mindenki felett allo tapasztalatodra? Tenyleg kivancsi vagyok!
Insp. GrossSkin 2010.04.13 10:42:21
@viragimado: Ebbol tokeletesen latszik hogy fogalmad sincs a Jobbik programjarol. Ha par hettel korabban lennenk javasolnam, hogy ulj be egy jobbikos lakossagi forumra. Ott megkapnad a teged annyira zavaro kerdesekre a valaszt. A Jobbik programja tavolrol sem merul ki a 'ciganykerdesben' ami egyebkent ciganybunozesi kerdes, es eleve nem a ciganysag mint egesze elleni valamifele antiszemita likvidalasi feladat vagy cel volna. De miert kell folyton elmagyarazni azt, ha 100 esetbol 90 cigany elkoveto akkor azt a fajta bunozeskort joggal nevezzuk ciganybunozesnek, de akinek jobban tetszik nyugodtan hivhatja nagy nyomorban elo magyarsagi bunozesnek is. Nem tokmind1 minek hivjuk, beszeljunk rola es probaljuk megoldani! A rozsadombi megoldasokat mar ismerjuk, nem mukodik. Te szerinted akkor mit kene csinalni? En mondjuk kivancsi vagyok Fidesz mit fog ez ugyben tenni mert a problemat nem sokaig lehet mar szonyeg ala soporni az oktatas problemajaval egyetemben, ami a Jobbik kampany egy masik sarkallatos pontja. Attol nem felek, hogy ez a ket dolog marol holnapra fog megoldodni.
Az OVB bearanyozta mind az elmúlt 8 évet, mind a unalmas kampányt. Köszönjük! Én azt hittem, ha már majdnem mindent elkúrtak ebben az országban, legalább a választási rendszerünk rendben működik. Nos, rohad ez is ... Szigeti Péter, az OVB elnöke természetesen nem tehet…..
Insp. GrossSkin 2010.04.12 12:54:03
@derelyegrádi szellem: Te vallaltad volna abban a legkorben es 'nyomasban' azt a dontest hogy meg varhatoan 3 orat mindig nem engedik ki az adatokat, tehat hajnali kettoig? Gondolom nem. A torvenyeknek kovetkezetesen megfelelo dontes az lett volna, ha meghosszabbitjak a kampanycsendet az utolso szavazoig is. De kivancsi volnek az itt hozongok kozul hanyan mertek volna ezt elrendelni szemrebbenes nelkul. Mert habar a kampanycsend intezmenye elavult es felesleges(nagyon ugy tunik), de a jelenlegi torveny ez, es ezt kellett volna betartatni.
Komolyan mondom, nem hiszem el. Nem olvasnak Orbánék újságot, internetet? Nem veszik észre, mennyien bíznak bennük? Abban, hogy majd ők igazságot szolgáltatnak, visszaszedik az ellopott milliárdokat, lecsukják az elmúlt 8 év bűnözőit, hogy TESZNEK valamit? Nem veszik észre, hogy a…..
Insp. GrossSkin 2010.03.12 08:31:20
@laspalmas: Neked tenyleg ez a legnagyobb problemad? Gratulalok, sikerult a honap legszarabb posztjat osszehoznod. Ha mar Palcsorol van szo, talan megfelelo szamot kene nezegetned nem az egyik legerdektelenebbet. Mondjuk ezt:
www.youtube.com/watch?v=_cLG_zvmGWA
Tovabba tavol alljon tolem, hogy barmilyen a magyar mediaban tevekenykedo emberket vedjek, de ha neked Palcso Tamas hangja kappan akkor nagyon gyorsan keresd fel a fulesz orvosodat.
Változnak a korok, ízlések, emberek ... Anno még volt stílusa a maffiának: És most, 2010-ben már csak ez jut nekünk: Majd megnézem mennyi marad Balogh Zsolt bátorságából, amikor megtalálja a félbevágott rúd párizsit az ágyában ... Hagyó, Zusci, Hunvald és minden…..
Insp. GrossSkin 2010.03.09 12:22:40
Vastagbőr Mienk a bronzérem 2010.01.20 12:31:00
Gyerünk srácok, húzzunk bele, még nem szeretnek minket eléggé a szocik. Csak a harmadikak vagyunk a listájukon:   Új feladat még figyelemelterelés céljából beépülni a kurucokhoz. Messze még a tavasz, hol a legalja?..
Insp. GrossSkin 2010.01.20 15:41:00
@zero: Bocsanat, hogy duplazok de talan igy gyorsabban celba er. Annyira pofatlan, hogy muszaj belinkelnem.
adozona.hu/aktualis/20100119_munkahely_munka_ingatlanado_vagyonado.aspx
Holnap kedd. Vagyis BKV-sztrájk. Még mindig nem tudom elhinni, hogy 24 (!!!) szakszervezet van a BKV-nál, és most, hétfőn 16:00 órakor senki meg nem tudja mondani, hogy melyik szakszervezet fog dolgozni és melyik sztrájkolni, fog-e közlekedni a HÉV vagy sztrájkol, fog-e közlekedni a…..
Öröm a szívnek, hogy valóra válik a nagy ÖTLET: laptopokkal tanulnak az iskolások. Remek, be lehet majd ezt is venni a "Nagy eredményeink" című műbe. Igaz, hogy az iskolaépületek rossz állapotban vannak, a felszereltségük általában botrányos, sok intézmény alig tudja…..
Insp. GrossSkin 2009.10.20 09:13:42
@xEon1337: Sokat mondtal! Kis kepernyos ~10" koruli gepek 70-75-tol indulnak. Valoszinuleg ekkora tetelre meg jocskan kapnanak barmilyen kis- vagy nagykernel meg kedvezmenyeket. A 380 ezer Ft az irrealisan draga erte. Persze biztos van arra is magyarazat, hogy miert annyi az annyi.
Insp. GrossSkin 2009.10.20 10:24:18
@öööö...izé: Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Nem kivanom neked, hogy a TE gyerekeid csak gepen tanuljanak irni es olvasni. Nem kell sok utanajaras, eleg ha kiprobalod, teljesen mashogy lehet monitorrol olvasva tanulni es ertelmezni mint egy konyvbol. Az irasra ez plane fokozottan igaz mert amikor irsz, egy csomo mas dolgot is csinal kozben az agyad, kezugyesseget fejleszt, az ujjmozgasok finom hangolasa, finommotoros mozgasok rogzulese, tanulasa es ki tudja meg mi mindent. A gepi irasnal ez mind nincs! Borzasztoan rossz otletnek tartom ilyen fiatal korban a szamitogepi oktatas majdnem minden formajat. Mondom ezt ugy, hogy napi 14 orat toltok gep elott es en sajat magamon erzem, hogy rohamosan csokken(t) egy csomo kezsegem miota szinte mindent gepen intezek(munka, level, blog, forum, cset). Meg nekem is aki valaha megtanulta es annyira talan nem is tudta rosszul. Akkor az aki soha nem tanulta meg???
Tényfeltáró küldöttséget meneszt Magyarországra az Európai Parlament költségvetési ellenőrzési bizottsága, hogy az európai uniós pénzek felhasználásáról vizsgálódjon. A másik két célország Olaszország és Görögország. Ha itt kezdik a munkát, akkor lehet, hogy…..
Vastagbőr Ahogy még nem láttuk 2009.10.05 08:01:00
Reggeli könnyed találós kérdés: ki a fényképen nyíllal jelölt kisgyerek? Kinek a fiatalkori énje? Mivel sose találnátok ki, megmondom. A kép a Pénzügyminisztérium balatonmáriafürdői nyaralójában készült valamikor nagyon régen. A pöttyös labdás kisfiú (nem, nem Tibi…..
Insp. GrossSkin 2009.10.05 11:30:44
@laspalmas: Koszi. Ahhh, akkor nincs nagyobb kep, kaaar!
Jó estét, jó szurkolást! Péntek este kiderült, hogy Rio nyerte el a 2016-os Nyári Olimpia Játékok rendezési jogát, a budapesti olimpia bűvöletében élők a "Csak ne Madrid nyerjen" jeligével szurkoltak. Egy madridi győzelem esetén csak 2028-ban jöhetett volna újra…..
Tegnap folytatódott a BKV-bohózat... Most a Parlamentben nyomták a rizsát a politikusok, a helyszín Országgyűlés Költségvetési Bizottságának BKV-végkielégítéseket vizsgáló albizottsága. Az Emberek, Akik Nem Tudtak Semmiről Íme a lista: 1. Tóthfalusi György Pál…..
Insp. GrossSkin 2009.09.23 13:56:52
@Seduxen: rő-hely, ilyen ertelemben megallja a helyet. A jelentese pedig: rühes őskövületek (gyülekező) helye.
Insp. GrossSkin 2009.09.23 13:59:15
@Insp. GrossSkin: A rö-hely-re meg mindig igaz az elobbi, de ha mar ki lett javitva rovid 'ö'-re akkor legyen mar pontosabb az a 'j' is!
Sajókaza. Emlékszünk: "Dugó" és a hírhedt áramlopási ügy januárból. (Itt és itt és itt és itt) Most megint a figyelem középpontjába került ez a 3500 lakosú Borsod megyei település. Egy család: apa, anya és 6 gyerek. Aput meg anyut a bíróság 10 hónap letöltendő…..
Insp. GrossSkin 2009.09.11 11:39:36
@Anthony - awkward silence:
Jah most latom, en is rogton arra gondoltam amire te.
Insp. GrossSkin 2009.09.11 11:41:38
@reKorrekt: Biztos itt is mar az uj izzokkal(energiatakarekos) vilagitanak, azert annyira sotet a kep! :)
Insp. GrossSkin 2009.09.11 11:55:19
@Petrow: Csak a rend kedveert. 8.5 honap az legalabb 34 het. 34 heten van 170 tanitasi nap. 170*5=850 ora. Szoval azert voltak ok benn, de nagyjabol minden masodik oran csak.
Könnyed nyári sorozatunk (I. rész, II.rész, III. rész, 30 milliárdos hitel a BKV-nak) folytatódik tovább, a "cég" egy kimeríthetetlen aranybánya. Ráadásul a szerencse is ránk mosolygott: a BKV irányában mutatott fokozott érdeklődésünk levélírásra késztetett valakit,…..
Insp. GrossSkin 2009.08.27 11:33:56
@Rékuc:
Egy ideje mar nekem is ez az elso gondolatom, hogy miert nem latom, hallom mar az esti hiradoban vagy barhol vissza ezeket a bicskanyitogato hireket, de olyan durvan megszelloztetve, hogy a legnagyobb biztositekot is bassza ki. Azert mar most annyi minden kiderult, hogy ha a fele is igaz mar az tobb mint gyomorforgato. Es mivan? Hatalmas nagy kuss MINDENHOL! Kell ennel impresszivebb bizonyitek a mindent atszovo politikai es hatalmi mutyizasi halozatra. Most mar tenyleg ember legyen a talpan akinek egy ilyen hir hallattan nem a kinai igazsagszolgaltatas jut az eszebe.
Insp. GrossSkin 2009.08.27 11:55:57
@Seduxen:
Ha mar a managereknel tartunk nem is olyan nagy kovetelmeny az. EGy ideje mar tudjuk, hogy vannak am input-output managerek is. Ugyanis ez a szakszeru unios megnevezese a portasoknak. :). Aki ismerte attol en kerek elnezest!
"Közel 14000 leadott szavazat után megszületett a végeredmény az idei Goldenblog verseny teljes ideje alatt zajló mainstream kategóriában, a nyertes kiléte és a teljes sorrend a bejegyzésben. Ez a kategória igazi kakukktojás volt az idei versenyben, mivel itt csak és kizárólag…..
Avagy gyakorlati tanácsok marihuána temesztéséhez, fogyasztásához. Már tavaly óta terjesztik -19 állandó helyen + 6 fesztiválon- a Cannabis Kultusz nevű újságot, ami pótolva az eddigi hiányt, megválaszolja a gyakorló és leendő füvesek kérdéseit, és segítséget, támpontot…..
Insp. GrossSkin 2009.08.18 12:44:25
@Hetfield: Igazad van! De pont ez a szornyu benne, hogy nem tudod potolni a megletet. Hiaba torlod el, aki boditotta magat azutan massal fogja helyettesiteni. Nem azt mondtam, hogy letszukseglet, hanem hogy alapszukseglet. Ebben az osszefuggesben most a ketto mast jelent. Hisz letszukseglet a viz a levego a napfeny azt annyi. Ilyen ertelemben a modern ember minden karos dolgarol lemondhatna. De hogy erthetobb legyek, egyre tobb ember szamar a drog mar legalabb annyira alapszukseglet mint a kave es a reggeli cigareatta.
Insp. GrossSkin 2009.08.18 12:53:55
@Anomalocharys:
Jaj nem birtam ki :). Csak meg erre. A mobiltelefon is elhagyhato lenne am! Kreten pelda tudom, de a mai embernek annyi fuggosege van amelyek kozul sok teljesen feleslege, hogy miert pont a drog lenne az amirol lemondana. Hogy anyamat idezzem mikro megkerdezem miert dohanyzik es kavezik annyit mikor nem volna szabad? "Hat nekem mar ez az oromom sem lehet az eletben?" Hmmm, valahol itt kell keresgelni azt, hogy miert is nem hagyhato el.
Állítólag belsős, munkahelyi poénnak indult, de mára már világjárvány lett az úgynevezett "literal video" jelenségből. Hogy mi ez? Mint a legtöbb zseniális ötlet, végtelenül egyszerű: ismert számokat gúnyolnak ki, csak épp nem az éneket, hanem a hozzájuk készült…..
Insp. GrossSkin 2009.08.09 12:05:26
Insp. GrossSkin 2009.08.09 12:06:54
Insp. GrossSkin 2009.08.09 12:10:26
Szertár Világító uborka 2009.03.11 06:43:00
Állítólag ez a jelenség unatkozó kollégisták ökörködése nyomán került elő a semmiből annak idején. Persze az sincs kizárva, hogy egy halálra ítélt még akkor is az utolsó vacsorája maradékát rágcsálta, amikor már a villamosszékben ült. Apropó, mi a villamosszék…..
Insp. GrossSkin 2009.08.05 12:48:25
@Zsiros László Róbert:
A folyadekkal feltoltott uveg aljanak a kiuteset azt regen mi is csinaltuk a haverommal. Nekunk sorosuveggel csak egyszer sikerult mert tul pici a szaja es rendesen szetvertuk a kezunket. Azt hiszem borosuveggel viszonylag gyakran sikerult es nem kellett teljesen teletolteni hanem nagyjabol 2/3-ig. Persze azert elegge tudott fajni a kez meg igy is mert neha igy is mellecsaptal.
Egyebkent meg gratulalok a blogodhoz nagyon jopofa kezdemenyezes. A fizika szeretete mar szinte csirajaban sincs meg a mai fiatalokban. Ez a szertarfizika meg remek lehetoseg, hogy picit mindenkivel megkedveltesse azt.
Volt regen egy konyvem abban voltak ilyen fizikai jatekos csinald magad dolgok, a cime is valami rautolo volt sajna nem emlekszem. Nah peldaul abban volt egy raketahajtomu, majd tobbfokozatu raketa elkeszitese muanyaguvegbol resz. Azt nagyon szerettem volna akkor megcsinalni de csak az egytartalyosig jutottam. Naygszeru moka volt tobb bar nyomasra pumpalni az uveget, hihetetlen mit kibirt es neha jo magasra fellotte magat. En peldaul azt nagyon szeretnem viszontlatni, hogy valaki megcsinalja ;).
Csak igy tovabb!
Jah es a cd lemez buborekfujas halali!
Vastagbőr Lecsapott a rendőrség! 2009.08.04 13:01:00
Nem, nem a kislétai gyilkosokra. A mi kemény, tökös rendőrségünk a sérült Massa-hoz látogatóba érkező Michael Schumachert jelentette fel még szombaton. Budapesti villámlátogatására Schumi rendőri felvezetést kért a Ferihegy és Hungária körút/Pap Károly utca sarkán levő…..
Insp. GrossSkin 2009.08.04 21:34:26
@gidabiga:
Igen de azt akkor azert mutatja mert nem az osszes posztot dobja be hanem alapbol az utolso 100-at.
Insp. GrossSkin 2009.08.04 22:40:04
@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
A GYES-es temat kivetelesen tudom honnan indult azt a posztot elejetol vegigolvastam, ott Jackkel ertettem egyet, legalabb is abban a parbeszedben ami ott kialakult. De egyebkent is tobbe kevesbe azota nyomon kovettem a hozzaszolasait. Azert merem irni amit irok es nem azert mert az agyasa lennek barkinek is.
2. Az agyasa kifejezes sert, mert szamomra homofob kicsengese van. De nem foglak erte leanyazni. :)
Aki tovabbra is azt hiszi, hogy en O vagyok azzal barmikor szivesen beszelek telefonon is, hogy eloszlassam a ketelyeit. Szoval ha kell en nem bujok az ismeretlenseg alarca moge.
Insp. GrossSkin 2009.08.05 11:23:08
@derelyegrádi szellem: "ügyetlen, átlátszó."
Ezt mire irtad?
Mostanában napról-napra röppentek fel botrányos hírek a BKV-ról, persze nem véletlenül, mindennek oka van, minden összefügg mindennel. Próbáljunk meg kicsit a színfalak mögé látni, kíséreljük meg kirakni a kirakhatatlan kirakóst, hátha választ kapunk az örök, égető…..
Insp. GrossSkin 2009.08.04 09:58:32
@Noname Cowboy:
Tul regi a szemletrendszeretek! Nemcsak ugy az egesz demokraciat kell nezni, hanem mikro- es makro demokraciakat. A BKV megfelelo koreibe tartozo emberkek tokeletesen elvezik a mikrodemokracia aldasos elonyeit :).
De lehet szerencsesebb lenne inkabb mikordemokracianak hivni. Van mikordemokracia van mikor nem az!
Szepessy Zsolt monoki polgármester "kitalálta" a szociális kártyát, múlt héten megírta levélben Bajnainak, tegnapelőtt pedig a képviselő-testület meg is szavazata. Nem sokat pöcsölt vele, az biztos ... "Egy kistelepülés, Monok polgármestereként, sajnos nagyon…..
Insp. GrossSkin 2009.07.31 14:48:57
@Jack da' Clown:
A latszat csal, hehe. En ugy gondolom mindenki ertelmes aki kepes itt, ilyen formaban a gondolatait irasba onteni. Az mas kerdes, hogy van aki elso felindultsagaban kommentel es az kicsit mas mintha 3-ig(vagy tovabb :) elszamolna az ember. En ugy kepzelem, hogy mindenkinek van vagy lehet jo otlete. En vagyok annyira johiszemu, hogy feltetelezem meg azt is (igen meg most is), hogy a donteshozoink kozott is sok olyan ember van akinek sok jo gondolata van, de sajnos a kimeneten sokszor ez alig, vagy egyaltalan nem latszik. Az erdekek jol mukodo kis gepezete mindent eltorzit.
Ez a 'csodalatos' nagy gep az en kepzeletemben ugy el mint egy sok elembol alkatreszbol allo mechanizmus aminek idonkent sikerul meglatnunk a rosszul mukodo egysegeit, de amint megprobaljuk azt eltavolitani vagy kicserelni soha nem sikerul mert az tul nagy karosodassal jarna az egesz rendszer mukodokepessegere nezve. Ha megis sikerul eltavolitani egy rosszul mukodo elemet valahogy mindig visszakerul valahova ahol meg elmukodik igy vagy ugy. KOmmentelhetunk mi itt a vegtelensegig, lehet barmilyen jo vagy rossz gondolatunk, az egesz rendszer mukodeset egyaltalan(sajnos) nem befolyasolja. A gep meg maga nem nagyon akar valtoztatni sajat magan. Talan sejtheto, hogy nekem ezek utan nincsenek illuzioim a kovetkezo (barmilyen) donteshozok(kormanyok) mukodesevel kapcsolatban hiszen azok tobbe-kevesbe egy zart rendszerbol kerulnek ki. Legalabb is kivulrol szemlelve.
Insp. GrossSkin 2009.08.03 15:39:12
Vastagbőr Mobilt a szegényeknek! 2009.07.17 09:01:00
Az áramvisszakapcsolós és villanykörteosztós hírek után majdnem lefordultam a székről, mikor a Hírszerző-cikk címét olvastam: Mobilt adna a kormány a szegényeknek Nem, ilyen már tényleg nincs..... Napszúrást kaptak ezek? Vagy a 9 % -tól lettek hirtelen ilyen érzékenyek…..
Insp. GrossSkin 2009.07.17 14:26:32
@laspalmas: Megint feltennem a kezem. Jeleznem, hogy en szivesen olvasom Bohoc hozzaszolasait. Eloszor is picit felkeveri az allovizet ami csendes vagy hangos bologatasban merul ki altalaban a poszt irojanak velemenyevel egyetertesben. Lehet, hogy neha picit idegesitoen teszi, de azert sok olyan dolgot megkerdojelez amire ugy latom nem is annyira egyszeru ugy valaszolni, hogy az ne csapjon at szemelyskedesbe. Masodjara, es nem utolsosorban, ugy erzem nem olyan rossz am az, ha valakinek mas a velemenye mint ami a mienk (vagy esetleg szeretnenk hogy az legyen). Ugy latom mar egyesek egyenesen banolni akarjak: Meghogy nincs gyors karrier! :) Pedig csak azt csinalja amit ti is, masok munkajat kritizalja. Egyebkent szerintem nagyon elvezetesen.
Insp. GrossSkin 2009.07.17 21:26:54
Avagy újabb kis kampány az árammal az extraprofit visszaosztása után. Július elején a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium "Egy mozdulat" elnevezésű környezettudatos energiatakarékossági szemléletformáló programot indított, hogy felhívja a lakosság figyelmét:…..
Insp. GrossSkin 2009.07.17 09:18:01
@martonx: Termeszetesen ertheto. De ugye azt te sem varod el, hogy egy nyugdijast erdekeljen (engem es teged sem fog, remelem megeljuk), hogy O most a nyugdijat mibol es kinek a befizetett penzebol kapja. O megtette amit ez a tarsadadalom elvart tole es joggal varja el, hogy az a tarsdadalom oreg koraban gondoskodjon rola. Abban azt hiszem szinten egyeterthetunk, hogy nem tul sokaig elne egyetlen nyugdijas sem ha a nyugdijai merteke meg az o befizetett 'hozzajarulasai' alapjan szamitodna ki. A GYED es a GYES lehet nem volt a legjobb pelda, de szamtalan mas segelyezesi format irhattam volna. Arra mindenkeppen jo volt, hogy par olvasot picit felhaboritson. Mellekesen megjegyeznem, hogy nyugdijat is az kap aki mar megdolgozott erte, tehat az is felfoghato egyfajta GYED-kent vagyis inkabb nevezzuk NYED(nyugdij ellatasi dij)-nak megpedig olyan specialis formaban hogy az ellatas nem nehany evig jar bizonyos ledolgozott ev utan, hanem elete vegeig de egy jelentos mennyisegu ledolgozott ev utan.
Insp. GrossSkin 2009.07.17 11:50:04
@laspalmas: Egyaltalan nem ment mele. Pontosan azt erte el amire szantam. Ugyanannyira, nah szepszoval megprobalom, irritalo celozgatas volt a reszemrol mint a te reszedrol. En ugy erzem, hogy sokszor mar a szogbe is belekottok es nagyon nehez csinalnia 'draga' komanyunknak valamit anelkul, hogy a jo szandekot is lassuk benne. Egy picit ez az ami zavar ENGEM! De hogy teged is zavarjon meg egy picit valami, azt megkerdeznem halkan, hogy a kedves borsodi 10 gyermekes kisebbsegi csaladok sokasaga is egy jobb elet remenyeben nemzi a a csemeteit. Tehat ok 10x annyit tesznek az orszagert mint mondjuk egy gyermeket otthon nevelgeto anyuka, csalad? Szoval lehet a szavakkal jatszani a vegtelensegig.
Közel két hete, december 23-án született az utolsó "rendes" post a blogon, a téli szünetben a Visszatekintő-sorozat ment. Hiába, mi is emberek vagyunk, pihentünk, ettünk, ittunk, vártuk a Jézuskát, aztán a szilvesztert. Gondoltuk, mindenki ezt teszi, de nem, óriásit…..