Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibi3T

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   A blog rendszeres olvasói valószínűleg emlékeznek Péter korábbi vendégposztjára, amit az akkor 93.000 km-t futott bontatlan blokkos Simsonjának szentelt. Akkor jó kis vita…..
Bevándorlók leszünk Angliában, sőt, úgy fogunk élni, mint egy utolsó gazdasági bevándorló, a rosszabb fajtából, lakókocsival, miegymással. Talán babakék lesz, a szökőkút még egyeztetés alatt. Lassan több mint egy éve döntöttünk így, elhagyjuk a hazát, kár erőlködni,…..
Totalbike hírek Honda csillagmotor 2009.03.17 14:03:00
Russell Sutton nem megy a hülyeségért a szomszédba: kilenc darab Honda XR600 blokkot alapul véve épít csillagmotort. A blokk 7893 köbcentis, a hathengeres Holden Commodore dugattyúit használja fel, a furat és löket aránya 96,5 x 120 milliméter. Nissan olajpumpa biztosítja a kenőanyag…..
Totalbike hírek Gáz ez a motor? 2008.12.16 17:47:00
Amit még Magyarországon nem láthattunk: motort tankolni az LPG kútnál. Ha a kanadai Yugo-Tech cég fejlesztése sikeressé válik, akár hamarosan nálunk is találkozhatunk autós-motoros átalakító készleteikkel. Egyik termékük, amelyet a tulajdonos-főmérnök Joco Djurdjevic az…..