Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LickMyWounds (törölt)

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- In Memoriam Magyari P. 2012.08.06 10:53:19
(A cikk 2012.augusztus 06.-án, A gepnarancs.hu oldalon jelent meg) Az a baj a magyar jobboldallal, hogy nem érti a viccet. Nem ismeri a viccnek még csak a fogalmát sem, ebből kifolyólag magából kreálja a legnagyobb, legrosszabb, legfájdalmasabb faviccet, elvesztve ezzel azt a cseppnyi…..
    Azt beszélik, hogy Mila Kunis összejött egykori filmsorozat partnerével (Azon a 70-es évek - show), Ashton Kutcherrel. A pletykák alapja, hogy egyre többet látják őket kettesben andalogni Kaliforniában. Hogy igazak-e a hírek azt nem tudni biztosan... Az viszont tuti, hogy Mila az…..
Trivium – In Waves(Roadrunner/mTon)Már évekkel ezelőtt megfogadtam, hogy ha valamelyik metálzenekar még egyszer katonás, indulószerű introval kezdi a lemezét, azon nyomban kihajítom a francba az egészet. A Trivium képes volt így kezdeni az új albumát, amire csak annyi mentsége…..
A Benkő Dániel feleséget keres című műsorában a döntőig sem jutott el Rusz Éva, aki a Blikk infói szerint most Delhusa Gjon show-jában tűnhet fel. A tatabányai ruhaüzletben dolgozó 43 éves elvált anyuka állítja, "szeretném Delhusát szőröstül-bőröstül", de a…..
LickMyWounds (törölt) 2010.08.31 12:59:47
Pár napja járta körbe a szaksajtót a játékpiacon elég alapos felméréseket készítő NPD Group elemzőcég új, Gamer Segmentation 2010 című tanulmánya. A majdnem 19 ezer játékos megkérdezésével készült felmérés leginkább meghökkentő eredménye az, hogy a játékosok 4…..
Nevermore - The Obsidian Conspiracy (Century Media) A The Obsidian Conspiracy a Nevermore hetedik lemeze. Ez olyan nagy életművet jelent, amit ha akarnék, sem tudnék nem figyelembe venni, amikor az albumot hallgatom. Eleve fenntartásokkal kezelek egy új lemezt a seattle-i metálzenekartól,…..
„Végigittam a 3 napot és képtelen voltam sírni, csak azt az ocsmány fojtogató fájdalmat éreztem” - addig jó, amíg a főnököddel nem kerülsz egy ágyba. Ha ez mégis megesik, talán oly szerencsétlenül is járhatsz, mint következő Levélírónk: összejött a…..
LickMyWounds (törölt) 2010.05.31 19:03:42
LickMyWounds (törölt) 2010.05.31 19:25:02
@Ungabunga: Tudhatta mi vár rá, vagy, ha nem tudta, ő a legostobább szőke, akiről valaha is hallottam, mert ő még ki is van kelve magából.
Az ötödik íz Töltés 2009.07.22 17:47:00
Az Iszlám alapesetben egy férfinak négy feleséget engedélyez, ha őket rendjén eltartja, ami nekik jár, megadja. Talán ezért van akkora kultusza a megtöltött dolgoknak a párszáz éves ottomán turné egykori állomásain máig is, példának okáért nálunk.  A görögöknek…..
Szevasztok. Sokszor írtunk már receptet, sok helyre, adódott ebből, hogy össze kellene gyűjteni, fotókkal és egyéb dolgokkal érthetőbbé tenni, és persze a lelkesedést is át kellene valahogy adni. Az a legfontosabb. Meg az igaziság, a csúcsgasztronómia majd utána jön. Például…..
Az Index Fórum rendszerében, mindenki Törzsasztalában, az elmúlt 12 év alatt több mint 880 000 felhasználó majd 200 000 topikban közel 80 millió hozzászólást követett el. Ezt a sok adatot tárolja, kezeli és teszi elérhetővé a forum.index.hu Az elmúlt időszakban folyamatos…..
LickMyWounds (törölt) 2009.06.07 07:59:12
Augusztus 27-én indul a Viasat3-on a Holdfény (Moonlight) című új kortársvámpíros sorozat, melynek főszereplője egy magándetektív, akit 55 éve a nászéjszakáján jól megharapott a kedves menyasszonya, ezért azóta kénytelen vámpírként nyomulni. Ez eddig eddig talán nem hangzik…..
Györggyel értünk egyet és ezentúl magyar forint helyett ázsiai gagyitévében fizetünk adót. Egy árverésen ugyanis az adóhivatal 150 ezer forintra árazta be az újonna 15 és 30, használtan 3 és 7 ezer forint kapható kapható pompás készüléket. Gy. levele alant. Minap…..
Azt írja az Index, a Tesco "forgalma a május 26-án zárult 13 hétben csak 4,7 százalékkal bővült szemben a tavalyi év azonos időszakának 5,8 százalékával." A Homár azért még nem kezdi temetni a télen Amerikába is áttelepülő multit, de hogy pont annak a hétnek az…..
Az megvolt, hogy "az APEH-tól kikerült egy algoritmus, amely az adóazonosítóból legenerálja a születési dátumot. Az A1 mezőbe írd be az adóazonosítót, A2-be pedig ezt az algoritmust VALUE(MID(A1;2;5)-12051) mire alul megjelenik a születési dátum (amennyiben a születési…..
"Tisztelt olvasók, bloggerek, írók, szenvedő alanyok!     Első, vagy ha úgy tetszik hirtelen felinduásból örültem a kezdeményezésnek, hogy egy egyre nagyobb és széleskörűbb elismertséget élvező közösség jön, illetve jöhet létre az internet segítségével.…..
Tegnapi postomban jeleztem, hogy az ÁNTSZ továbbította az emailemet a MÁV-nak. Felhívtam figyelmüket a következőre: 29. § (1) A hatósági eljárás az ügyfél kérelmére, bejelentésére, nyilatkozatára, más hatóság kezdeményezésére, külön jogszabályban meghatározott…..
Egyszer volt, hol nem volt, mindenesetre nem is olyan régen a HIT gyülekezete rendelt egy műsort az Operettszínháztól. Paradicsomi jelenetet kértek, kígyóval, táncosokkal, és egyetlen apró kikötéssel: buzik ne legyenek a szereplők között...
Liptai Claudiát tehenészlánynak öltöztetni tényleg vicces húzás, őszintén csak gratulálni tudunk. Ha a következő Sztárok a jégenre is kérhetnénk valamit, akkor rózsaszín kezeslábasban szeretnénk látni a művésznőt, citrommal a szájában...
Kezdjük azt érezni, hogy ez az egész iWiW-es móka kicsúszik a kezeink közül. Egyszerűen túl nagy a Jóistenke állatkertje! Az eheti termés például lenyűgözően masszív.- Szigetlakók - Gyűlölet, idegesség, feszültség - Mi az ott az arcomon? - Flesses amerikás - Tukmálós…..
Az újságírók a legtöbb sajtóközleményt olvasás nérkül törlik a mailboxukból, és ez bizony végtelen szomorúsággal tölti el a világ sajtósait. Ezért is figyelemre méltó az RTL Klub igyekezete, hogy olyan címmel küldjék szét az uncsi közlendőjüket, hogy Magyarország…..