Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ellenszenvesfigura

0 bejegyzést írt és 645 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Romák támadása után Csehországban nem hangulatkeltés folyik a kisebbségek ellen a médiából. A neonáciktól elhatárolódtak a szervezők, az alattomos támadókat tíz év börtön fenyegeti. Mi történik Csehországban egy "romaellenes" tüntetés után? Összecsapott a rendőrség a…..
Erre a hétre annyi magyar videó jutott, hogy most kizárólag belőlük csemegézünk az e heti klipmegosztásban. A Mary PopKids a Punnany Massiffal az év egyik - ha nem a - legjobb klipjét készítette el együtt, amiben egy nagy házibuli pillanatait lassították le. Az Irie Maffia Busa…..
  Kedvenc gyermekvédő szervezetünk, a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete ismét hallat magáról, a téma természetesen most is a nyelvvizsgával nem rendelkező tanulóifjúság kirekesztettsége a diplomások klubjából. A felnőtt emberek szüleit (is) tömörítő…..
ellenszenvesfigura 2012.07.24 10:00:25
@Bambano:
Helyes.

Azért az angolt említettem, mert egyrészt (középfokon!) a létező legegyszerűbb, leglogikusabb nyelv, másrészt a mostani szegény, megterhelt kis bucifejű egyetemistákat mindenütt (internet, tv, zene) az angol nyelv veszi körül. Akire ilyen környezetben ennyi tudás nem ragad rá, az egész egyszerűen tényleg nem érdemli meg a diplomát, mert egyértelműen gyengék a szellemi képességei (most tekintsünk el azoktól, akiknek speciális tanulási nehézségek, pl. diszlexia miatt tényleg nem megy a nyelvtanulás).
Nem mintha kötelező lenne diplomát szerezni.
ellenszenvesfigura 2012.07.24 10:10:23
@látjátok feleim szümtükkel:
Köszönöm az elismerést.
Szép iromány, de emlékeztetlek, hogy 2012-t írunk.
Nyelvtudás nélkül egy diplomás ma nem rendelkezik versenyképes tudással.

Mellékesen csak azt az egy szót jegyezném meg: "szorgalom".
ellenszenvesfigura 2012.07.24 10:16:06
@Bambano:
1)Többjelentésű szavak =/= logikátlanság. A magyarban is vannak ilyenek.

2)Ezzel fordulj a nyelvvizsgákat felügyelő állami szervhez. Egyelőre nincs jobb módszer a nyelvtudás igazolására, mellesleg az egész civilizált világban így működik ez.

(távozom)
Átlag éjjel címmel itt a Tej első bemutatható állapotba került dala. A Tej alapját Pálinkás Tamás Isten Háta Mögött-frontember akusztikus dalai adják, amiket Sándor Dániel Isten Háta Mögött-billentyűs-gitáros-producer közreműködésével tánczenévé formáltak. Pálinkás a…..
Corrosion Of Conformity - Corrosion Of Conformity (Candlelight) A Corrosion Of Conformityt legtöbben a kilencvenes évek közepéről ismerik, nagyban köszönhetően az akkori multikiadós szerződésnek. Az 1994-es Delivarence lemezükön hallható Clean My Wounds és Albatross dalaik viszonylag…..
ellenszenvesfigura 2012.03.07 21:29:41
@Kory Clarke: te azért regisztráltál a bloghura, hogy minden metálos hírhez beböföghesd, hogy utálod a metallicát? nem kell válaszolni, költői kérdés volt.
z underground örök és elpusztíthatatlan, tartja a mondás. Ez különösen igaz napjainkban is, amikor 66 percenként jelenik meg új blackmetal(os) lemez, természetesen mindegyik vagy kazettán vagy bakeliten, a tagok saját vérében megfürösztve. A Lángoló Fatemplomok célja nem más,…..
Január 16-án jelentette be a Tankcsapda, hogy Molnár "Cseresznye" Levente kilépett a zenekarból, és azóta folytak a találgatások, hogy ki lesz a csaknem húsz éve a csapatban lévő gitáros utódja. Részlet a hétfőn kiadott közleményből: "Most nem mélyedünk…..
varanus.blog.hu/2012/02/16/zsiga_a_47_ezer_meg_a_kozpenzen_nyomorgo_rokonokvastagbor.blog.hu/2012/02/15/zsiga_marcell_az_mti_es_az_rtl_manupul..
SP – New Wave (Sony Music / Gold Record) Ha mondanom kellene egyetlen sort az eddigi SP-életműből, ami valamiért megragadt a fejemben, az egész biztosan az lenne, hogy "srácok, hé, a szoba nem tőlem meleg". Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt, SP keménykedős klipje idején…..
Február 17-én sokadjára érkezik Magyarországra a Dream Theater, de a progresszív metál csapatnak olyan fanatikus rajongótábora van itthon, hogy szinte bármennyiszer jöhetnek. A legutóbbi koncertjük óta sem telt el egy év, akkor tulajdonképpen bemutatták itt is az új dobost, most…..
Aki figyeli a nemzetközi zenei sajtót, már biztosan többször szembesült azzal mostanában, hogy a tavalyi évről tett nagy megállapítások között szinte mindenhol szerepelt, hogy az előző évtized biztató tendenciái után a rockzene ismét haldoklani kezdett. De akik ennyire nem…..
ellenszenvesfigura 2012.01.17 17:41:48
 Az eredeti Budweiser sört még 1785-ben alapították a Cseh Köztársaságbeli Budweis városában. A cég 1871-ben kezdett exportálni az USA-ba és az ottani Anheuser-Busch cég kezdte el használni a Budweisert, mint brandet, amit két évre rá, 1876-ban le is védetett. (Update:…..
Megvan az Eurovíziós Dalfesztivál húsz magyar elődöntőse, írja a comment:com. Kötelességünknek éreztük, hogy átfussuk a listát, de vagy bénák voltunk, vagy tényleg csak egy előadónak van hivatalos klipje az induló dalhoz (illetve annak anyanyelvi verziójához). Ez a Sophistic…..
Hó Márton és a Jégkorszak - Dalok a fürdőszobából Hó Márton eredetileg egyszemélyes hobbizenésznek indult. Amikor 2009-ben kirakta a netre dalait, amiket állítása szerint a fürdőszobájában írt, valószínűleg még ő sem sejtette, hogy hamarosan egy teljes zenekara is lesz…..
Ahogy azt már biztosan többen is tudják, a Lou Reeddel óriásit bukó Metallica már írja az új, önálló nagylemezét. Állítólag már vagy kilenc dal készen van, persze csak kezdeti fázisban, így még sokat változik a jövő évi megjelenésig a dolog, az viszont biztos Lars Ulrich…..
ellenszenvesfigura 2012.01.10 21:17:56
jövő évi megjelenés, mi? ha! ha! ha!

@queensryche: az a baj, hogy ez sajnos már elég messzi múlt (1999). azóta az i disappearen kívül egyetlenegy épkézláb dalt sem sikerült írniuk, persze vannak jó ötletek, de végül se füle, se farka borzalmakat raknak össze belőlük, vacak hangzással.
A médiafogyasztást világszerte mérő Nielsennek van egy SoundScan nevű vadhajtása, ami a zenével, és ezzel kapcsolatos számokkal foglalkozik (mit hallgatnak legtöbben, mi fogy jól, mit töltenek le, stb.), és az új évet azzal kezdi, hogy az elmúlt 365 napról mindenféle listákat…..
lowfast Mese: Euró 2012.01.06 04:21:53
 ..
ellenszenvesfigura 2012.01.07 00:41:05
A kedves olvasókat szeretnénk arra megkérni, hogy mondják meg nekünk, Rihanna hányszor matat a saját lábai között a You Da One most bemutatott klipjében? A helyes megfejtők között nem sorsolunk ki semmit, de azért előre is köszönjük!..
Enikő nővér óvatosan haladt az ágytállal a félhomályos folyosón, kerülgetve a víztócsákat, amik a mennyezeti beázásoktól egyre csak növekedtek a 30 éves mozaiklapon.- Legalább könnyebb lesz felmosnia Katikának, nem kell vödröznie - gondolta keserűen.A kórház amúgy is egy…..
ellenszenvesfigura 2011.12.17 11:02:29
Két gyermekeket megcélzó magyar tévécsatorna, a Minimax és a Megamax hazai zenészekkel és előadókkal együttműködve a Zenével a gyermekekért program keretében gyerekekkel foglalkozó alapítványokat népszerűsít. A sorozatban hét szervezet és hozzájuk kapcsolódóan hét zenei…..
ellenszenvesfigura 2011.12.14 23:11:39
Pár hete nagy kíváncsisággal nyitottam meg az Óriás legújabb klipjének linkjét. Miért volt bennem kíváncsiság? Egyfelől az egyik ismerősöm ott volt a forgatáson, másfelől - bár nem vagyok a banda elvakult rajongója - az Óriást eddig az igényes és ígéretes rockzenekarok…..
A szombat esti bulival véget ért a Metallica San Francisco-i koncertsorozata, amivel szűk körben ünnepelték a harmincadik születésnapjukat. Ajándékként minden egyes fellépés után kiadtak egy eddig nem hallott dalt, amik a Death Magnetic nagylemez idején készültek, és…..
A hét folyamán már bemutattunk két eddig korábban ki nem adott Metallica-számot (itt és itt), amiket a zenekar hétfőn megkezdett születésnapi koncertsorozata estjein játszott el a San Francisco-i Fillmore klub közönségének, majd a bulik után a fanclub-tagok is megkapták a dalok…..
ellenszenvesfigura 2011.12.11 12:46:55
@Metálszív: ez egy paródiazenekar?
Pár napja mutattuk be, milyen az, amikor Trent Reznor feldolgoz egy Led Zeppelin-számot, most pedig itt jön az, hogy milyen, amikor Trent Reznort, egész pontosan a Nine Inch Nailst dolgozza fel – nem, sajnos nem a Led Zeppelin – hanem Leona Lewis. Az énekesnő többek között…..