Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cincinnatus

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
I. Felvonás „A stratégiáról az LMP kongresszus dönt majd, de abban mindenki egyetért, hogy egyedül indulnak majd, és nem érdekeltek egy „ellenzéki összeborulásban” Jávor Benedek II. Felvonás A kongresszus határozata az LMP részvételéről az Ellenzéki…..
cincinnatus 2012.11.08 19:20:25
A múlt héten a Miniszterelnökség "Magyarország lakosságának tájékoztatása érdekében előre nem látható okból és rendkívüli sürgősséggel” hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást írt ki, mivel "kiemelt fontossággal bír az állampolgárok időbeni…..
cincinnatus 2012.10.09 21:34:18
Az elmúlt hét elején újabb fejezet jelent meg a Bajnai Gordon visszatérését elbeszélő sagában. Schiffer András, a Lehet Más a Politika egykori frakcióvezetője adott interjút a hvg.hu-nak, amelyben több, a közvéleményt erősen foglalkoztató kérdésre is igen markáns…..
cincinnatus 2012.10.08 21:10:28
Szokatlanul erős állítással kezdem. Az elmúlt időszakban egyre inkább dolgozik bennem az a gondolat, hogy a kormányt félreismerik és félreértelmezik politikai ellenfelei: nem félelmetes, hanem időnként félelmetesen béna. Itt van például az előzetes regisztráció…..
Minden idők egyik legszemetebb törvényjavaslata: Az alkotmányba kívánják betenni, hogy a regisztráció a választásra CSAK személyes a jegyzőnél, vagy ügyfélkapun keresztül történhet.Vagyis vagy az okmányirodára kell elmenned vagy a jegyzőhöz, ha szeretnél majd a…..
A Népszabadság szerint Gerzsánszki Lajos lett az abszolút győztes a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei földbérletpályázaton, összesen 732 hektár földterületet nyert el. A hír azért érdekes, mert Lajos Budai Gyula volt elszámoltatási kormánybiztos, jelenleg a vidékfejlesztési…..
Az, hogy a mi kis messiásunk Ópusztaszeren prédikál végső soron érthető. Még az is, hogy pont egy tizenkét méteres turulszobor előtt prédikál, birkákról, valami közelebbről körül nem írt, konfúz jövőképről, egy felsejlő disztópiáról, melyhez képest a Mad Max egy…..
Képzelt Riposzt Születésnap 2012.06.26 22:50:00
Egy éve indult a blog. Köszi a tizenhétezret meghaladó oldalletöltést. (Igazán szép teljesítmény két-három családtagtól...) És külön köszönet a bejegyzéseket kísérő kommentcunamiért. A nevetés legyen veletek!..
cincinnatus 2012.07.23 23:59:01
Három szerencsétlen idióta könyvet írt arról, hogy Orbán Viktort amerikai alapítványok és az EU intézményei meg akarták buktatni.  A könyv megírásának ötletét az adta, hogy túl sok az arra utaló ok-okozati összefüggés, hogy Magyarország és Orbán Viktor ellen…..
A kormány ismét becsukni készül egy spekulációs kiskaput, és leszámol a magyar mezőgazdaságot tudatosan tönkretevő, Tescóba járó nyugdíjas és kisgyermekes tej- és trappistaspekulánsokkal!Olvasom a hírekben, hogy a nagy áruházláncok állítólag - pontosabban a…..
cincinnatus 2012.05.31 05:54:29
 Szórakoztató dolog Ángyán József interjúit és jelentéseit olvasgatni. Érdemes a magát kuruc szabadságharcosnak maszkírozó államtitkár álarca mögé pillantani. Érdemes odafigyelni azokra a tényekre, amelyekről az államtitkár nem beszélt. Valójában ő…..
cincinnatus 2012.05.02 21:42:23
A Magyar Narancs mai számában olvasható interjú tanúsága szerint Jáksó László szerint semmi baj nincs a Marslakókkal, amit pont annyian néznek, amennyire számítottak. Neki legyen mondva, a sorozat az m1 átlagát csak úgy hozza, ha abba beleszámítjuk a vasárnap hajnali vallási…..
Debrecen nem ajándékba kapja a stadiont, megdolgoztak érte a debreceniek – állítja Orbán Viktor. A futballba rengeteg pénz áramlik, az akadémiák – köztük a miniszterelnöknek oly’ kedves felcsúti – soha nem látott forrásokhoz jutnak, az élvonalbeli klubok…..
Két fontos döntés született ma – és néhány további ezekből következő. Egyrészt Schmitt Pál eldöntötte, hogy nem mond le. Másrészt Orbán Viktor (és a Fidesz) úgy döntött, hogy nem szólítja fel távozásra az államfőt. Egyik döntés sem nevezhető…..
Öröm látni, hogy minden napra jut egy újabb módszer a lakosság szénnészipolyozására. Meneküljön, akinek még bármi van a nevén!Látom, hogy mindenhonnan pénzt próbál szerezni az állam a lakosságtól (most a legújabb kísérlet a rendszámcsere akció), hol burkoltan, hol nem, de…..
törökgáborelemez 430. Egynek jó 2012.01.15 18:18:00
Ez a hétvége, mint cseppben a tenger, szépen megmutatta, hogy miért nevezhetjük a mai magyar ellenzéket a Fidesz legnagyobb esélyének. Az LMP a frakcióvezető lemondásával demonstrálta, hogy valóban a szétesés küszöbére jutott; a Demokratikus Koalíció két emblematikus volt…..
törökgáborelemez 429. Casus 2012.01.12 20:20:00
Schmitt Pál plágiumbotrányához hasonló ügyet – ha igaz, amit a hvg.hu állít - egy köztársasági elnök nem nagyon élhet túl. Akár lemond, akár nem, politikai karrierje halálos sebet kap, működése ellehetetlenül. Meggyőződésem, hogy a magyar államfő számára –…..
Megdöbbentő, amikor már a visszafogott, racionális hangok is arra a következtetésre jutnak, hogy Magyarország felejtse el az önrendelkezést és a demokráciát. Ráadásul mindezt a demokrácia nevében... Mire asszociál az Európai Unió alapelveiről az átlagpolgár: demokrácia,…..
cincinnatus 2012.01.12 18:14:24
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
cincinnatus 2012.01.10 06:55:04
@ftxpmj: Úgy látszik, arra sem alkalmas mindenki, hogy az IMF programját végrehajtsa...:(
Bizonyára sokan emlékeznek arra, amikor 2007. március 15-én Gyurcsány Ferenc a Művészetek Palotájában szónokolt, miközben a rendőrök éppen oszlattak az Andrássy úton. A kormányfő akkor de facto már bukott politikus volt: sem a közvélemény-kutatásokban, sem az utcán nem volt…..
cincinnatus 2012.01.04 23:56:13
@ubul2000: teljes kilátástalanságot vázolt fel az IMF tárgyalásokkal kapcsolatban....és nem mosolyogta el mgát, hogy majd csak meggondolja magát valaki....Rideg volt, tárgyszerű.
cincinnatus 2012.01.05 00:06:09
@ubul2000: Gondolhattam volna. Én meg azt hittem, moszad-ügynök....:D:D
atv.hu/cikk/20120104_rona_peter
no emisszió Budai és a bioetanol 2011.03.23 14:11:56
Mi tagadás, elég meglepő hangvételű levelekben reagált Budai Gyula nevében egy titulusát tekintve politikai főtanácsadó hölgy azokban az utóbbi hetekben a blogunkhoz eljuttatott levélváltásokban, ahol kedves olvasóim közül néhányan - vérmérséklettől függően -…..
cincinnatus 2011.03.23 20:00:23
@majomkutya: Szerintem ahhoz, hogy a magas hozzáadott értékű terméket érdemes legyen előállítani, elsősorban fizetőképes kereslet kellene. A tejtermék szinte luxuscikk az átlagember számára. Trappista 1400-1800 között van talán. Drágább a húsnál. A hazai piac szerintem elsősorban árfüggő. A multik korlátozásával nem lehet, nem etikus a kiskeresetűeket drágább hazai termék vásárlására késztetni. Ha megengedhetem magamnak, hazait választok.
 „Végre megjött a szavazók jobbik esze!” – örvendezett saját Facebook-oldalán a Tv2 egyik munkatársa harminc másodperccel a Megasztár tegnap esti döntőjének azon pillanata után, mikor Tilla Kökény Attila nevét mondta ki továbbjutóként a tehetségkutató…..
  Visszalépnek-e az LMP állva maradt jelöltjei a demokráciáért, a köztársaságért? Visszaléptet-e az MSZP jelölteket az LMP-s induló javára, hogy megakadályozza a fideszes mandátumszerzést? Elsőre úgy tűnik, ezek a kérdések a második fordulóról szólnak, pedig…..
Azt már tudjuk, hogy összesen 57 egyéni választókerületben folytatódik a küzdelem, ebből 21 Budapesten található. A fővárosi nyitott körzetek nagyon más képet mutatnak, mint a vidékiek, itt ugyanis az LMP meglepően erős pozíciókkal rendelkezik, akár azt is mondhatnánk, hogy…..