Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZNIMRÓD

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
77 éve (1933) alapították az első koncentrációs tábort.A korai koncentrációs táborok azok a táborok voltak, amelyeket Hitler hatalomátvétele után rendszertelen módon és különböző alárendeltségi viszonyokkal létesítettek, hogy a nácik ellenfeleit kiiktassák. Jellemző erre a…..
64 éve (1946) végezték ki Szálasi Ferencet.1897. január 6-n született Kassán magyar-német- örmény-szlovák-ruszin katonacsaládban. 1915-18 között hadnagyként részt vett az első világháborúban, 1925-ben vezérkari százados lett. 1930-ban belépett a Magyar Élet Szövetsége nevű…..
Gondolatok a könnytárból Führer 2010.01.30 08:00:00
77 éve (1933) nevezték ki Hitlert kancellárrá.A világgazdasági válság éveiben, Németországban a munkanélküliség, az életszínvonal csökkenése, a kis- és középvállalatok tömeges tönkremenetele radikális változások követelésére mozgósította a tömegeket. A…..
99 éve (1908) készült el az első T-modell.Henry Ford autógyára megváltoztatta a történelem menetét, mikor bevezette a valódi tömeggyártást. Ford célja a kis haszonkulccsal eladott lehető legtöbb termék volt, amihez a gyártószalagra volt szüksége. Ennek következtében a…..
SZNIMRÓD 2008.12.19 01:49:11
A KDNP (néhány más szervezettel karöltve) a vasárnapi munka betiltását követeli. Az egyik legfőbb érv, hogy enélkül nincs vallásszabadság. Valóban, mennyivel szebb is lenne a világ, ha minden keresztény vasárnap a templomban lenne a munkahelyek helyett - bár ott nem celebrálna…..
Köztársasági elnökünk nem nyilvánít véleményt a Magyar Gárda felállításáról. Valamiért úgy véli, semmi köze hozzá. Érdekes, hogy más esetben mennyire nem így gondolja. Nincs persze ezzel semmi baj, hiszen a rossz vezető egyik ismérve, hogy nem lehet tudni, hogy mikor, mibe…..
Ma van jom kippur, az engesztelés napja.Az 5768. év beköszönte utáni 10. nap az engesztelés napja, amikor a Teremtő megítéli az embereket és egy újabb évet ad nekik - vagy nem.Ezen a napon az izraeliták  böjtölnek, miközben elgondolkodnak oly dolgokon, hogy mi végből is…..
84 éve (1923) lett Ankara a török főváros.Törökország a 19. században már "Európa beteg emberének" számított, az elkorhadt birodalmi berendezkedés miatt. Noha történt néhány apró reform, az első világháborús vereség miatt végleg összedőlt az Oszmán Birodalom.…..
72 éve (1938) választott Pest vármegye szélsőjobboldali képviselőt alispánnak.Endre László 1895. január 1-n született Abonyban. 1923-tól az ország egyik legnagyobb és legfontosabb járása, a gödöllői főszolgabírája volt, antiszemita és fajvédő pártok, egyesületek vezető…..