Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrasgyorbiro

40 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PKE blog Új kezdet 2010.02.02 22:09:00
Kedves Olvasók, A legutóbbi bejegyzésünk tavaly áprilisban került fel az oldalra. Mondhatni, hogy rövid szüntetet vettünk, de tisztában vagyunk azzal, hogy valójában olyannyira eltűntünk, hogy sokan nem hitték volna, hogy innen még van visszaút. Úgy tűnik van, legalábbis…..
Nagyon nagy nehézségek árán, de végül megérkeztem. Minden szempontból tanulságos volt az utazás, rengeteg új dolgot láttam: az autópálya-matrica árusítóhelyen szlovákul ki volt írva, hogy nem beszélünk magyarul, a pozsonyi reptéren egy anyuka pórázra kötve tartotta a…..
Bibó - Erasmus Szellemmetró 2009.09.01 20:49:40
Ma valami ismeretlen indíttatásból metróztam egyet. Csak úgy. Nagyon szép és tiszta meg minden, de valami iszonyatosan furcsa volt az egészben. Csak a visszafele úton jöttem rá, hogy mi.Ki találja ki, hogy mi hibázik a képen?  ..
 CSEMEGE CSÜTÖRTÖK rovatunk elsősorban azoknak szól, akik szeretnek csemegézni, azaz olyan „kultúrtermékeket” fogyasztani, melyek a megszokottól eltérőek, vagy valóban ritkák és kiemelkedő minőségűek. A hét negyedik napján ezen túl ilyen finomságokból…..
Helyes hétfő - a hét legnépszerűtlenebb napján, olyan HELYekről olvashattok, ahova érdemes benézni vagy csak egyszerűen észrevenni, hogy van. Aki már észrevette és már ismeri, az egészítse ki az infókat, vagy csak egyszerűen meséljen el egy ott megesett sztorit.Kétségek…..
Szombati Szerenád  ...a szombat esték titkairól szebbik és az erőssebbik nemről, a hogyanokról és a miértekről.Tulajdonképpen ma már mindenütt zenét hallunk. Itthon, mert a falak vékonyak. A piacon, mert az árusok meg akarják mutatni hogy a török magnó igen is…..
A PORTRÉ PÉNTEK sorozat keretében igyekszünk mindig valakit közelebb hozni az olvasókhoz, akik arcról bizonyára roppant ismerősnek lesznek, ám talán sok közületek nem tudjátok pontosan, hogy kiről van szó, és főképp, hogy mivel foglalkozik, illetve miért fontos…..
A SZAKI SZERDA célja, hogy a hét közepén, biztos pontként álljon azok rendelkezésére, akik szakmaisággal, tanulmányokkal, illetve ezekhez lazábban vagy szorosabban kötődő írásokra szomjaznak!  Az előző héten a wikipedia rejtelmeibe igyekeztem beavatni az érdeklődőket,…..
 A PORTRÉ PÉNTEK sorozat keretében igyekszünk mindig valakit közelebb hozni az olvasókhoz, akik arcról bizonyára roppant ismerősnek lesznek, ám talán sok közületek nem tudjátok pontosan, hogy kiről van szó, és főképp, hogy mivel foglalkozik, illetve miért fontos…..
Helyes hétfő - a hét legnépszerűtlenebb napján, olyan HELYekről olvashattok, ahova érdemes benézni vagy csak egyszerűen észrevenni, hogy van. Aki már észrevette és már ismeri, az egészítse ki az infókat, vagy csak egyszerűen meséljen el egy ott megesett…..
PKE blog Szaki Szerda- Wikipedia 2009.04.01 22:02:00
A SZAKI SZERDA célja, hogy a hét közepén, biztos pontként álljon azok rendelkezésére, akik szakmaisággal, tanulmányokkal, illetve ezekhez lazábban vagy szorosabban kötődő írásokra szomjaznak! Wikipedia. Nagyon nehéz megítélni e fogalmat objektíven, indulatok  , avagy…..
A SZAKI SZERDA célja, hogy a hét közepén, biztos pontként álljon azok rendelkezésére, akik szakmaisággal, tanulmányokkal, illetve ezekhez lazábban vagy szorosabban kötődő írásokra szomjaznak! Körülbelül 168 órával ezelőtt az önéletrajz írásának fortélyaiba igyekeztem…..
Helyes hétfő - a hét legnépszerűtlenebb napján, olyan HELYekről olvashattok, ahova érdemes benézni vagy csak egyszerűen észrevenni, hogy van. Aki már észrevette és már ismeri, az egészítse ki az infókat, vagy csak egyszerűen meséljen el egy ott megesett sztorit.A mai Helyes…..
    Ha lejjebb görgetitek az oldalt, találtok már egy írást arról, hogy miért érdemes jelentkezni a TDK ra. A mai nap folyamán egy újabb érv született , amellett hogy induljatok: a PKE Szenátusának határozata alapján azok a hallgatók,akik a 2009-2010-es…..
CSEMEGE CSÜTÖRTÖK: rovatunk elsősorban azoknak szól, akik szeretnek csemegézni, azaz olyan (kultúr)termékeket fogyasztani, melyek a megszokottól eltérőek, vagy valóban ritkák és kiemelkedő minőségűek. A hét 4. napján ezentúl ilyen csemegékből válogatunk olvasóinknak.Sajnos…..
szerkesztők kerestetnek  Ha úgy érzed, hogy...:....van mondanivalód, véleményed mindazzal ami az egyetemen és környékén történik....egyetértesz a lap alján kifejtett célokkal, és tenni szeretnél megvalósulásuk érdekében...szeretnéd, ha megismernének azok is,…..
A SZAKI SZERDA célja, hogy a hét közepén, biztos pontként álljon azok rendelkezésére, akik szakmaisággal, tanulmányokkal, illetve ezekhez lazábban vagy szorosabban kötődő írásokra szomjaznak! (Két A4-es ív összefut az íróasztalon, s illedelmesen érdeklődnek egymás…..
PKE blog PTDK 2009.03.16 19:35:00
    "Ha idén nem jelentkezell, ezt csak jövőre teheted meg..s egy évig bánhatod, hogy nem tetted meg....s micsoda bús egy év lesz..." -kerüld el! Jelentkezz HOLNAP!..
A Vegyes Vasárnap a hét utolsó napján arra alkalmas, hogy bármi, ami nem fért bele a hét másik hat témájába, arról lehessen írni vasárnap. Ahogy a neve is mutatja igyekszünk minél színesebb dolgokról írni, ami azért kapcsolódik hozzánk partiumosokhoz vagy csak egyszerűen…..
Ma este Goranga Chill party az Almaban. Ha kellemes relaxalo zenere vagysz, ott a te helyed is. ..
Pénteken, a Bartók teremben. Azt hiszem igazi kuriózum lesz, melyet kár kihagyni! Részletes programokért nézzétek az egyetemen kihelyezett plakátokat!  ..
Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítséget, aki segített a ma, 11:43 kor megtartott hivatalos PKE BLOG megnyító megszervezésében, lebonyolításában, és azt is, hogy ilyen sokan eljöttetek és érdeklődtetek a blog iránt, és hogy nem hagytátok hogy szégyen…..
VÉGRE ELJÖTT A VÁRVA-VÁRT...   Stand by me! – reméljük,  a vége nem „stand up” comedy lesz!   Holnap standolni fogunk! Avagy valami gőzölgővel a kezünkben társalgunk együtt Veletek és Értetek a blogról.   Az egyetem hirdetője előtt…..
PKE blog Bréking-Nőnap 2009.03.08 14:56:00
Nagyon boldog Nőnapot kívánunk a PKE BLOG nevében minden kedves Virágszálnak! ..
A PORTRÉ PÉNTEK sorozat keretében igyekszünk mindig valakit közelebb hozni az olvasókhoz, akik arcról bizonyára roppant ismerősnek lesznek, ám talán sok közületek nem tudjátok pontosan, hogy kiről van szó, és főképp, hogy mivel foglalkozik, illetve miért fontos…..