Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blue88

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE1: 18 órától országos vasutas sztrájk! VDSZSZ.HU: Minél hamarabb szeretnénk a sztrájkkal eredményeket elérni, ezért a VDSzSz Szolidaritás december 14-én 18 órától az egész országra kiterjeszti a határozatlan idejű általános vasutas sztrájkot. December 14-én újra…..
Blue88 2008.12.18 23:24:10
Hmmm... :) Tényleg, ha már ennyire hatalmas az összefogás a dolgozóknál, még így az irreális követelések (250e juttatás) ellenére is (amit ők sem gondolhatnak komolyan, márpedig ha nem gondolják komolyan Gaskó bácsihoz kéne fordulni, nem pedig bológatni hevesen hogy jóezígy, és sztrájkolni szakadatlanul) akkor mi utasok - akik ezzel közvetlenül a legnagyobbat szívunk - is összefoghatnánk. Most nem azért, de Gaskóék egyáltalán nem egyezkedni akarnak (ezt már nem lehet annak nevezni), követelőznek. Míg a MÁV már próbált kompromisszumot ajánlani a mai este folyamán (elégséges szolg.), addig ők ugyanazt szajkózták amit hónapokkal ezelőtt, sőt azóta csak bővült a követelések listája. Ergo eszük ágában sincs megegyezni. És miért pont most sztrájkolnak, hónapok óta miért nem volt rá példa? Egyszerű, itt a karácsony, most még az is vonatra száll(na!) hogy hazajusson a szeretteihez, aki egész évben a közelébe sem megy a vasútnak, így sokkal nagyobb nyomást tudn(nán)ak gyakorolni a MÁVra, csak azt teljes mértékben le**ják, hogy az utasnak ez mennyire felel meg.

De ha így állunk, ahogy mondtam fogjunk össze mi is. Megnézném Gaskó képét, ha befejezik a sztrájkot és továbbra is totál üresek lennének a pályaudvarok, mert az utasok megelégelnék a helyzetet és összefogással CSAK AZÉRT SEM választanák a vasúti közlekedést! ;) Egy pár dolgozónak megszűnne a munkahelye... pont ahogy most a sztrájk miatt jópár embernek :) Ez így fair végülis, és ráadásul így G.-nak sem lenne oka örülni....