Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viktor9

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Soter Klubban tartott januári előadás felvétele. Továbbra is lehet adományokat küldeni: Tóth BálintUnicredit Bank1091 8001 - 0000 0105 - 4711 0009Külföldről: IBAN HU06 1091 8001 0000 0105 4711 0009 (HUF) vagyPayPal: blog2012 kukac freemail ponnt hu Köszönöm! A héten egyébként megint…..
Viktor9 2016.03.05 20:51:00
A Dr. House sorozattal lenne felvetésem. Valamelyik írásodban említed, hogy ez mennyire egy sötét sorozat,
- az az írás amiben House nevét elemzed és hogy egy betűcsere és a mouse jön ki és stb. Most a negyedik évadot nézem és most tűnt fel, hogy mintha elég sok blaszfémia lenne benne. Az egyik ilyen a 4. rész (Őranygalok), ahol egy lány kerűl be a klinikára, - persze közben zajlik az új diagnosztikai csapat válogatása- és amikor rohama van és a mormon vallású csapattag jelölt egy imát kezd mondani, erre a kiscsaj beparázik és a fickó péniszét akarja megérinteni.
Na most ez nem isten káromlás? Mármint maga a kontextus... A másik meg a "Kis karácsony nagy hazugság" (10.rész), ahol egy prosti keveredik be hozzá rendelésre a nyakában persze Szent Miklós képe lóg... Istenkáromlás újra? Sőt később kiderűl, hogy a szamártól kapta el a betegséget, mert hogy azzal lépett "kontaktusba". Ez itt elég kétértelmű. Az epizód
végén meg a doki elmegy a templomba, ahol a csaj szamárháton jön be a betlehemi jelenet során, tehát Máriát alakította. Most ezt, hogy értesm a Jézus anyját egy epizódon belül egy utcalánnyal mossák össze? Még valami, House sánta, mint az ördög? Vannak olyan poszterképek, amin House-nak fekete szárnyai vannak és 2 kígyó tekeredik rajta, az mi? Mi a véleményed? Elképzelhető Dr. House elemzés? A mindennapi egészség előadásodról jut eszembe, hogy a sorozatban nyomatékosan kiállnak a kemoterápia és az oltások fontossága mellett... Nem vagyok vallásos, csak ezeket azért furcsálom.
Múlt héten Orbán Viktor az őt cikiző német rajzfilm hatása alatt úgy fogalmazott, hogy sajnálja a német gyermekeket, Magyarországon ugyanis elképzelhetetlen lenne, hogy "hazugságokat és valótlan tényeket gyermekműsorrá alakítsanak. Ha ez előfordulna a Magyar Televízióban, itt…..
Mostantól pár héten keresztül a BpBurger rovaton belül a kilencedik kerületi hamburgerezők fognak debütálni. Az első ezek közül az egyik talán legismertebb: a Ráday utcában található Manga Cowboy. Nem messze a Kinizsi utcától helyezkedik el a Manga Cowboy, mely már a…..
Aligha kétséges, hogy Olivia Wilde a Doktor House című sorozatnak köszönhet hírnevet, pénzt és minden földi jót. Egyebek mellett ezt a Los Angeles-i házat is, melyet most havi 11 ezer dollárért kiad. Bár még csak 28 éves, már túl van egy váláson Olivia Wilde. Blogunk…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Subba MÉM riadó! 2012.09.26 11:05:50
thx kp. ..
Viktor9 2012.09.26 11:09:57
A Buffalo's is a budapesti forradalom elején nyitott, még talán valamikor 2010-ben. Akkoriban az István utcában volt a székhelyük, egy kis galériával, és őszintén megmondom, ott csak egyszer látogattam meg őket, ráadásul egy borkóstoló után, tehát finoman szólva nem tudtam…..
A húszéves lány masszőrnek jelentkezett egy olyan hirdetésre, amiben havi félmilliót ígértek neki, utána zsinórban érték a meglepetések. Olyanok, hogy   1. minek az a drága, egyéves masszőri tanfolyam a szigorú vizsgával, amikor három nap alatt is betanítják a…..
Az Éden hotel második évadában szereplő budapesti autószerelő, a 19 éves Krisztián olyan dolgokat tud az arcával művelni, hogy az valami hihetetlen. A meglehetősen egyszerű fiúról nem tudjuk, milyen autószerelő, de azt igen, hogy verset nem tud írni, az udvarlási technikáján…..
Viktor9 2012.04.10 14:36:34
Plazma néven lépett a világot jelentő deszkékra a szúnyogcsődörre hajazó fiatalember, akinek nagyon sok baja van a nőkkel, és ezt a sok baját úgy gondolja kiadni magából, hogy a fasz, geci, kurva, ánusz, baszás, szopás, farok és pina szavak segítségével rappel egyet a Csillag…..
Viktor9 2012.03.21 15:36:31
@Nixol: a csávó biztos nem szűz és volt már sok csaja. Ugyanakkor azt gondolom, hogy nem a Pavlin Barbara meg a Herrer Sárára típusú vagy kategóriájú csajok b_sztak vele.
Kosz, romos épület valahol a Belvárosban, enyhén szólva eklektikus (illetve inkább kaotikus) belső dizájn, sokféle stílus egymás hegyén-hátán, félhomály, 70-es és 80-as évek bútorai és egy halom megrögzött léhűtő (értsd: „hivatásos” egyetemisták) – egy igazán jó…..
EGYES érdemjegyet érdemel az a produkció, ami a közönségtől is kevés volna. KETTES az az előadás, amitől nem kell eltiltanom anyámat, mert eszébe sem jut megnézni/meghallgatni. HÁRMAS a tízes skálán az a produkció, ami kártékony inger, tehát eltiltom anyámat attól, hogy…..
Viktor9 2012.03.20 21:02:48
@matlab compiler:

az a gond, hogy az a szellemiség, hogy Puzsér és kis csapata a "valóságra reflektál" mára a múlté. Sajnos a manapság futó "élő" műsora (a "mulatóban") nem szól másról csak erről :"Ahogy a Robi mindig szokta volt mondani: egy erős állítás kell, tök mindegy, milyen mértékben van igazunk." (by FAM) És sokszor ilyen idióta szubjektív témát, mint pl.: Szűzkurvák tárgyalnak, ahol nem lehet valós adatok alapján érvelni, csak annak van igaza, aki hangerővel vagy személyeskedéssel letorkolja a másikat...
A blog ugyebár egy személyes műfaj, a gondolatok és érzések pedig csak úgy megrohanják az embert, nincs mit tenni. Bár hetek óta gondolkodom, hogy e témát kikkel töltsem fel, azaz én kiket töltenék fel e témával hupsz, a végleges lista csak e sorok írásakor alakult ki. Kell-e…..
Puzsér: A kultúrnépek és a barbárság közti kulturális különbséget jól mutatja a szarás körülményrendszere.  A civilizált ember nem képzeli azt, hogy bármikor menekülnie kell. Biztonságos falak veszik körül, mert mielőtt még szarnia kellett, keményen dolgozott. A barbár…..
A tévében és filmekben látható meztelenségre szakosodott MrSkin.com idén is díjazta az előző évben bemutatott filmekben és tévésorozatokban látott legjobb meztelen jeleneteket, természetesen komoly díjhoz méltón kategóriákba rendezve - ha már csinálunk valamit, csináljuk…..
     Lily Collins neve eddig nekünk csak a papa vezetékneve miatt volt ismerős, őszintén bevalljuk. Pedig a 22 éves lány színészi karrierje most már magasan ível felfelé. Tavaly az Elhurcolva című filmmel robbant be a mozikba, a Twilight-ból ismert…..
Viktor9 2012.02.26 08:39:49
Nemrégiben kiadták a fegyencedzés 2-t. Beleolvasgattam, bár igaz angol, így nem értek túl sokat, de a lényeg kivehető. Egy gyakorlatban szerepel a marok, ujj (és ha jól értelmeztem alkar is) erősítés, melyet el is fogok kezdeni a fegyencedzés mellett. Minden edzés végén fogok…..
Fogalmazhatnánk úgy is: Fábry Sándor utolsó esélye. Mint ismeretes, a humorista csatornát vált, elhagyván az RTL-klubot, ma esti indulással kéthetente jelentkezik majd új műsorával az MTV-n. Az RTL-nek egy adást 15 millió forintért készített el a stáb, az MTVA-nak ugyanez 15-18…..
Cool List 2011 49. Anker Dalma 2011.12.05 11:00:00
Mindenki ismeri a legújabb budapesti bátorságpróbát? A feladat: úgy kell leadni a rendelést a város legcoolabb romkocsmájának, az Anker klubnak a pultjánál, hogy közben egyszer sem szabad összezavarodni. És hogy mitől olyan pokolian nehéz ez? Hát mert a pult másik oldalán egy…..
Úristen, mi történt itt! Ki ez a lány és mit keres a kúllista dobogóján?! Soyouthinkyourespecial Zoé nevét tavaly ilyenkor még csak a rokonok, barátok és osztálytársak ismerték, ma viszont már ő az új COOL generáció poszterlánya. Zoét kapásból mélyvízbe mernénk dobni a…..
Viktor9 2011.12.12 19:05:47
@kerdesek05:
Sasha Grey?
Cool List 2011 1. Bordán Lili 2011.12.09 19:00:00
És íme, amire mindenki várt: a vitán felül világklasszis coolság. Hány magyar ember mondhatja el magáról, hogy olyasmiben vesz részt, amit minden héten újra és újra izgatottan vár a világ nagy része? Bordán Lili idei teljesítményénél nem kell több bizonyíték, nincsenek…..