Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arniXX

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
Elkelt a két jegy, a beküldő teljesítette az utólag követelt kiegészítőt.   Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett véget érnie, elhihetitek, hogy nem így terveltem ki. Már kicsit belefáradtam. Köszönöm mindenkinek aki részt vett, kínozta magát (Igen, ez…..
arniXX 2011.01.04 18:21:38
@Jóskapista: Épp ezaz, a sárkány élete elég alacsonyan van, de azt nem tudjuk hogy került le odáig. Bár közbe közbe vehetett volna fel. Mégcsak nem is szabályosan töltötte fel.
Minden lényeges infó a videóban, a rövid emlékeztetők: 1. Játék: Ki tudja a legjobb jelenetparódiát elkészíteni? 2. Játék: Ki tudja a legjobb fanworköt vagy RPCJS-tal kapcsolatos projektet, hülyeséget elkészíteni, felmutatni? Az első két játékra január 8 éjfélig…..
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
Double Vision   Íme a Double Vision videók. Következő a Metal Gear lesz.Update: Ogre fölajánlotta, hogy feliratozza a Metal Geart, így én sok kérésnek megfelelően a The Dragon in my Dreams videót feliratozom, amit végre sikerült letöltenem. Ezek várhatóak hamarosan. Mindenkinek…..
Kezd félelmetes lenni az a "fanatizmus", amit a City Interactive új megjelenése iránt tanusítotok. Megszámoltam, csak a múlt héten 18(!) e-mailt kaptam a "Sniper: Ghost Warrior"-ral kapcsolatosan. És ez tart már április óta, ahogyan ezt már a korábbi…..
Mik vannak itt?  Küldte: Irol4s..
arniXX 2010.05.15 22:25:23
@mayhem: Te pedig iróniáról nem hallottál.
arniXX 2010.05.15 22:26:26
@hererál: Nekem pedig szögletből volt les, nem tudom hogyan.
Arnold valami döbbeneteset tudott megörökíteni ebben a csodálatos játékban: Végig akartam vinni a játékot, de a harmadik pályán elcsapottt egy hordó, és nekivágódtam a fának. Ez lett a vége, a kerék lemaradt s én meg nem tudtam továbbmenni. Az egészben az a fura, hogy a…..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
arniXX 2010.02.23 18:45:10
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..
Most már nem kell a demóval megelégednetek, elkészült a teljes verzió, amely csak arra vár, hogy letöltsétek. A készítő (vicces1212) az Otherworld fórumon közzétette a letöltőlinket, úgyhogy próbáljátok ki. Tényleg jópofa lett. KÉSZ! LETÖLTHETŐ! KIPRÓBÁLHATÓ!-Minden…..
arniXX 2009.11.25 22:43:49
@Vicces1212: gondoltam, amugy én se.S Gratula.
Szeretnék már továbblépni a Snajperen, de lehetetlen, mert még mindig jönnek friss cuccok. 'Edeml' küldte a következő videót. Az egy dolog, hogy most még nem is kocsmás pálya következik, de valahogy az egész a játékot is meglepte, mert sehol Stella, Butterbean és... De nézzétek…..
arniXX 2009.10.12 19:03:28
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
László küldte ezt itt a Need for Speed Shift magyar verziójából, ahol Söfőrpárbajra hívnak...
-Tipe- küldte el ezt a videót, ahol a készítők valamit összekutyultak A Crysis az egyik kedvenc játékom, már párszor végig is vittem, de ezzel még nem találkoztam. Lehet hogy a játék fizikáját írták el valahol, mert ha erő módban neki megyünk valaminek akkor az eldől,…..
Mielőtt megjelenne az új Rossz PC Játékok videó, kis csemegeként kiraktam egy új ingyenes, de jó kiadást. Elég kemény kihívás, sok anyázással, de szerintem nagyon is szerethető.Az új videóba már belekezdtem, sajnos az állapotjelző még mindig defekt. A programot még nem…..
arniXX 2009.08.13 11:43:21
Ja gamemakerrel könnyü.Hát,alapspriteket használni nem nagy okosság.

@K1fl1: Hát ezen épp az ellenfél mozgatása ol az egyetlen nehézség.
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
'Danted' borítója magabiztosan dominálta a szavazást az első pillanattól kezdve. Nagyon profi munka, gratulálok neki. Köszönöm a beadványokat, több mint 200 érkezett!Most már csak a videós nyereményjátékon lehet nyerni valamit. Igaz, az a fődíj. Az eddig beküldött videókat ma…..