Regisztráció Blogot indítok
Adatok
provokátor

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre jobb ez a magyar jogszabály, nagyon szeretem. És most már azon is sűrűbben gondolkodom, hogy ha bűnözőnek megyek, akkor jobban fogok élni. De tényleg! Mert hát lehet azt nagyban, és kicsiben is művelni. Íme egy példa, hogy legyünk kicsi, szerény, de mégis csak valamit a…..
Ezen gondolkozom. Persze van két könnyű válasz. Az első az, hogy nem is a Fidesz támogatja Gaskóékat, hanem Gaskó támogatja a Fideszt. Bár ezt a verziót könnyű alátámasztani azzal, hogy az arrogáns (vd)SS-vezér először azt mondta, hogy Karácsonykor nem lesz sztrájk, aztán…..
provokátor 2008.12.21 10:58:25
Bűvész blog A Copperfield-baleset 2008.12.20 20:30:00
Az MTI hírét minden jelentős portál lehozta ma: "David Copperfield Las Vegas-i fellépésén súlyosan megsérült az illuzionista egyik segédje, amikor belezuhant egy ventilátor pörgő laptájai közé."Mivel annyian elküldtétek a hírt, gondoltam engedek a nyomásnak és kirakom…..
Fel akarták robbantani Gaskót. Mondjuk cseppet sem csodálkozom, hogy a potenciális utasok lassan vérprofi terroristákká válnak tehetetlenségükben. Mert ahogy telnek a napok, úgy gyűlnek az indokok a sztrájkra, és ha netán az első meg is oldódna (esély egyenlő a nullával), akkor…..
"A hét óráig feljelentkező tizenegy jegyvizsgálóból nyolcan sztrájkolnak, körükben tartott közvélemény-kutatás alapján egységesen azt mondják: „Nincs Karácsony!” , az eredményes megállapodásig sztrájkolnak."A fenti maszlag olvasható a Gaskó féle…..
El Mondo blog Gyermekboszorkányok 2008.12.19 12:36:00
A rabszolgakereskedés és a gyarmatosítás évszázadaitól kezdve Afrikának fokozottan jutott ki a szenvedésből - éhezés, háborúk, erőszak és nélkülözés. Az azonban, ami nemrég a tudomásomra jutott a legmerészebb rémálmaimon is túltesz. Nigéria egyes vidékein tömeges…..
Az új szlogen lassan ez lesz: Sztrájkoljon a MÁVval (az utazni vágyók le vannak sz...)!Szerkesztőségünk (mint a Heti Heteseben Kern András) elkapott egy levelet, amit a vasúti dolgozóknak címeztek. Íme:" Tisztelt Vasutas Dolgozó!Társaságunk megvizsgálta az Ön által…..
Provokátor Na ki a kisebbség? 2008.12.18 19:40:31
Kiskunlacháza, a rettegés községe?! Történ ugyanis egy szépnek nem nevezhető hajnalon, ahol is c*gányok mészárolták le bestiális kegyetlenséggel a tizennégy éves Horák Nórát, aki a helyi művelődési házból tartott hazafelé. A kislányt megerőszakolták, majd…..