Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4 day

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Emlékeztek még a Damn Birdsre? 2007 egyik legjobb játéka volt, elsőrangú disztroj, amiben egy szobor állt bosszút az őt letojó madarakon. Most itt a folytatás, ami az alapokat tekintve nem sokat változott, csak pár új fegyver, madár és hátterek kerültek be a programba. Ezt elnézve…..
Na, ezt ki nem látta előre: alig néhány nappal azután, hogy Thierry Henry kezezéssel vébére juttatta a franciákat, itt az első játék, ami emléket állít a csalásnak. A játék nem nagy vaszisztdasz – minél több labdát kell kézzel a hálóba juttatni –, de poénnak nem…..
4 day 2009.12.21 20:05:56
Rég posztoltunk már várvédős játékot. A múltkori pingvines lövegtoronynál megtudhattuk, micsoda vérengző fenevadak ezek az elsőre védtelennek tűnő állatok. A Penguin Massacreben épp egymás ellen harcolnak, mi Pingvinrambót irányítjuk, aki a globális felmelegedés hatására…..
A macskás játékok a gyengéim. Az Adventurous Eric viszont nem ezért nyűgözött le. Egy macska egy napját kell végigkövetnünk, sajna, szó szerint, mivel típusát tekintve az általam eléggé utált maze-game, vagyis a "mozgasd az egérkurzort a megadott útvonalon"-fajta. A…..
4 day 2009.11.23 19:47:10
@opposition: Tényleg inkább lövegtornyot a népnek mert az izgalmas:)!!!
A banditák elrabolták szegény Simon kincsét, pedig megdolgozott érte - a homokvár építése nem könnyű feladat egy háromévesnek. Simon hamar gumicsónakba pattan a testvérével, hogy teniszlabdákkal felszerelkezve visszaszerezzék jogos tulajdonukat. Még biztosan sokan emlékeznek a…..
A Plants vs. Zombies az egyik legjobb dolog, ami a lövegtornyosként is emlegetett tower defense műfajjal történhetett. Nincsenek túlbonyolítva a pályák, viszont a lövegtornyok – a címben szereplő növények – nagyon változatosak, akárcsak az ellenfél zombik. A grafikát…..
Régen volt Nitrome-játék a blogban, mert az utóbbi időben nem voltak nagy dobásai a fejlesztőknek, de most a Double Edged című csodával alaposan megleptek. Verekedős akciójáték a kicsike, és nagyon ismerős volt valahonnan már az első pályán is, aztán amikor megjelentek zsákos…..
Az utóbbi hetekben több olyan játék volt, amiben minden pályán meg kellett találnunk valamit. A Hoshi Sagában ugye egy csillag volt ez, a ClickPLAY-ben egy play gomb, a The X-spotban egy X. Itt az újabb versenyző, a Me and the key, amiben – minő fantázia! – egy kulcsot kell…..
Szeretném a magam egyszerű eszközeivel gyarapítani a munkakerülési lehetőségeket, egyszersmind lehetővé tenni, hogy ne csak a játékfejlesztői pályázaton indulók nyerhessenek mindenki kedvenc blogjában, éppen ezért rejtvényrovat indul a KMK-n. Egyelőre havi rendszerességgel,…..
Húsvét előtt lesz néhány nyulas játék a blogban. Kezdjük a sort a Bunny Invasion: Easter Speciallal, ami a nemrég bemutatott, nagy sikerű Bunny Invasion 2 húsvéti kiadása. Vagyis ebben is nyulakat kell irtani ezerrel, közben fegyvereket venni és fejleszteni, szóval szokásos. 60…..
A következő játék a Learn to fly, amibel egy pingvint kell "megtanítani" repülni. A program erős keveréke a Hedgehog launch, a Shopping Cart Hero, illetve a Micro Olympics játékoknak. A lényege, hogy fejlesszük a pingvinünk és a pályák tulajdonságait, és madarunkat…..
Aki a disztrojt meg az adrenalint bírja, ne is kattintson a Maze Stopper 2 linkjére, ez ugyanis egy építkezős játék, méghozzá a logikai fajtából. Adott két emberke, a miénk és az ellenfélé. A cél az, hogy a miénket előbb juttassuk célba úgy, hogy az ellenfél elé (köré,…..
Emlékeztek még az egyklikkes játékra? Most itt egy adrenalinosabb változata, a Chain of Fire. A pályán levő embereket kell felgyújtani úgy, hogy egyet kijelölünk és megadunk neki egy kezdőirányt, és akinek nekimegy, az felgyullad. Az első körben minden emberért 5 pontot kapunk,…..
A Frost Bite 2 nagyon cuki kis ügyességi játék, amiben egy eszkimógyerekkel kell hegyet, pontosabban platformokat másznunk, miközben leszámolunk a helyi vadvilág képviselőivel és furmányos csapdákat kerülgetünk. Sokoldalú eszközünk a csáklyánk, ezzel verekedhetünk, magasabb…..
4 day 2008.12.24 10:35:01
Gergő küldte be az Amorphoust, ami mesteri szinten valósítja meg az értelmetlen, véget nem érő disztrojt. Felülnézetből látunk egy hatalmas bozótvágóval rohangáló embert, vele kell mindenféle amorf szörnyeket levágnunk. A szörnyek ötletessége és a játék remek zenéi miatt…..
Az utóbbi napokban több olyan játék volt, amivel napokig lehet munkát kerülni, most jöjjön valami egyszerűbb. A Leo Steel leginkább a Dino Runra emlékeztet, balról jobbra haladva kell végigrohanni a pályákon, átugrálva az akadályokat. A Dino Runnal ellentétben itt nem kell mozogni…..
„Ritka az ilyen játék, stratégia és akció, jó hangeffektek, mindkét oldalnak van végigjátszható küldetéssorozata, de van skirmish, azaz azonnali játék véletlenszerű terepen is. Az Armorgames-en 9.2/10, pár napja került ki, de máris félmilliószor játszottak vele”…..
4 day 2008.12.18 19:34:14
Ha már a kommentekben előjött, linkelem a Dogfight 2-t, amiben ugyanazt kell csinálni, mint az első részben, csak most már egy kicsit szebb a játék. Vadászgépre fel!..
Nekem mindig az volt a bajom a régi Mario játékokkal, hogy nem volt bennük elég disztroj. A Mario Combat alkotói is így érezhettek, mert ahogy a játék beküldője, Lootsch írja, „örökzöld pixeles hősünk most a teknősökre nem csupán ráugrik, hanem válogatott ütésekkel,…..