Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zteny

0 bejegyzést írt és 247 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háát, Marc Jacobs reklámszakemberei biztos nem szakadtak meg az erőlködéstől, hogy valami frappáns kis kampányt hozzanak össze az őszi/téli időszakra. Elővették az előző időszakban alkalmazott klisét (itt), kicsit leporolták, a modellt lecserélték, aztán szóltak a jól…..
Karlie Kloss - hasonlóan a tavaszi/nyári időszakhoz - az őszi/téli kampányban is marad a Dior arca. Az első (Steven Meisel által) elkészült divatfotó már a rendelkezésünkre áll. Hogy tetszik?Nekem az előző kampány is nagyon tetszett, de ez az egy kép még ígéretesebbnek tűnik. ..
zteny 2010.07.01 17:33:34
Az Yves Saint Laurent ősz/téli reklámarca Daria Werbowy lesz. A kampányfotók - melyeket Inez van Lamsweerde-nek és Vinoodh Matadin-nak köszönhetünk - a retró jegyében készültek...
zteny 2010.07.01 17:32:15
Azt eddig is tudtuk, hogy a Lee McQueen halála után vezető tervezőnek kinevezett Sarah Burtonnek óriási elvárásokkal kell szembesülnie majd, de mostanra valóban elérkezett az igazság pillanata: megjelentek az első képek a kollekcióról, amely a zseniális Lee nélkül született az…..
zteny 2010.06.30 18:09:58
Újabb őszi/téli kampánnyal ismerkedhetünk meg - ezúttal a Burberry hozta nyilvánosságra divatfotóit, amelyeket Mario Testino készített. A modellek: Rosie Huntington-Whiteley, Nina Porter, Sam Rollinson, Charlotte Wiggins, Caspar Smyth, Douglas Booth, Gwilym Gold, Rory Cottam, Samuel Fry,…..
zteny 2010.06.27 14:47:35
                    Az amerikai Vogue júliusi címlaplánya Marion Cotillard. Mennyire bájos ezen a képen! (Mario Testino a fotós.)  ..
Roberto Cavalli őszi kollekcióját Carmen Pedaru fogja népszerűsíteni, a fotós  Giampaolo Sgura, míg a stylist Amelie Sauve lesz. És íme, az első kép a készülő kampányból:..
zteny 2010.06.08 21:56:48
A Calvin Klein őszi arca Lara Stone, a fotósok pedig Mert Alas és Marcus Piggott lesznek. Lara fogja népszerűsíteni a Calvin Klein Collection-t, a Calvin Klein Jeans és a CK Calvin Klein kollekciót is. Íme az első képek: ..
zteny 2010.06.08 13:53:49
A Numero 114. számához Liz Collins készített egy csodálatosan szép és kellemes hangulatú fotósorozatot Dree Hemingway-ről. A stylist Jonathan Kaye volt. A képeket elnézegetve azt hiszem elmondhatjuk, hogy kihozták Dree-ből az abszolút maximumot. Kár, hogy nekem továbbra sem tetszik…..
zteny 2010.06.02 21:25:02
Virágos, Jessica Stam-es sorozat... a kávé mellé :)képek: fashiongonerogue ..
Salma Hayek az InStyle júniusi címlapján Alexander McQueen ruhájában látható. Nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, Salma elképesztően jól néz ki és nagyon dögös... ..
Alig telt el néhány nap a Chanel 2011-es Cruise kollekciójának Saint-Tropez-i bemutatója óta (itt), a hozzá készített kampányfotók máris napvilágot láttak. A kollekció arcául már a bemutatón is szereplő Georgia May Jagger-t (Mick Jagger és Jerry Hall közös lányát)…..
Karlie Kloss fekete bőrdzseikben, kékre festett szemekkel népszerűsíti az Yves Saint Laurent 2010 nyarára kínált smink-termékeit.Karlie-t Terry Richardson fotózta.  ..
HeStyle Napi favorit: Fantasia 2010.05.14 08:00:00
Ismerős lehet néhány képe ennek a  fotósorozatnak, hiszen ezek már egyszer szerepeltek a Napi favorit rovatban. Akkor a L'Officiel Hommes "We Could Be Heroes" fotósorozatát mutattuk be nektek, most pedig a magazin kínai kiadásában jelent meg ugyanez az editorial kissé…..
zteny 2010.05.14 11:12:40
Claudia Schiffer is beállt a terhesen vetkőző celebek sorába. Ő a német Vogue júniusi címlapján látható nagy pocakkal, teljesen meztelenül. A képet Karl Lagerfeld készítette. ..
A Givenchy 2010-es őszi kampányához a fotókat a Mert Alas-Marcus Piggott páros készítette. A modellek között többek között Mariacarla Boscono, Malgosia Bela, Joan Smalls, Simon Nessman, Jonathan Marquez és Paolo Rolden tűnnek fel. A képek kissé homoerotikusak, de a Givenchy…..
OurFashion Lány a vízben 2010.04.03 11:06:00
Fantasztikusan gyönyörűnek találom ezeket a képeket, számomra minden tökéletesen egyben van. Mesések a fények, a ruhák, a modell, tényleg nagyon eltalálta Solve Sundsbo fotós a hangulatot. Az atlantisz varázslatos lényét ábrázoló képek a Vogue Nippon májusi számában fognak…..
2008-ban bombaként robbant a hír, hogy Jean Paul Gaultier piacra dobja a férfi sminktermékeit. Az akkoriban nagy közfelháborodást okozó hír, lassan elcsendesült és csak ámulva néztük az alapozók egekbe szökő eladási adatait.Múlt héten amikor a Douglas-ban nézelődtem, egy…..
A Vogue Paris áprilisi számában Natasha Poly egy tevével barátkozik. A fotósok Inez Van Lamsweerde és Vinoodh Matadin voltak, a sorozat a "Natasha Grófnő" címet kapta. ..
Az első részben láthattuk a német, az ausztrál, a japán és az angol Vogue áprilisi címlapjait. Most újabb öt következik.A koreai címlapon nem tudom mi történhetett Abbey Lee Kershaw-val, de úgy néz ki, mint egy szétcsúszott heroinista.Vogue Paris - Natasha…..
zteny 2010.03.21 10:40:22
@mici˙: nekem sem :/
talán natasha.csak mert imádom.de giselle :S huuu
Dandy Diane címet kapta Karl Lagerfeld fotósorozata Diane Krügerről, melyet a német Vogue áprilisi számához készített. Szerintem remek lett. címlap itt ..
zteny 2010.03.17 22:54:07
@centerem: az a vicces szerintem, h karl bá aszexuálisnak vallja magát :D
A Vs magazin tavaszi/nyári száma egyből négyféle címlappal jelenik meg, melyeken Vanessa Paradis, Claudia Schiffer, Bar Refaeli és Claire Danes láthatóak. A Claudia Schifferrel készült képsor itt látható. Melyik tetszik a legjobban? ..
zteny 2010.03.17 21:06:17
Meryl Streep hófehér Chris March ruhát viselt a díjátadón. Nem hivalkodó, de elegáns ruha - a kevés ékszer és az ezüst kiegészítők nagyszerűen mutatnak hozzá. Meryl arca pedig annyi kedvességet sugároz... nem lehet nem szeretni.   Diane Krüger egy hangsúlyos fekete…..
Kell, kell és kell! Ezek a remek ballonkabátok Mihara Yasuhiro, B Blessing, Alister Mackie, Tim Soar tervezők és a Topman közös együttműködése során készültek el. Nekem szinte egytől-egyig tetszenek, nagyon szépek, bár azért még mindig a Burberry az abszolút favorit nálam az…..