Regisztráció Blogot indítok
Adatok
btolla

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emberek vagyunk, hibázunk, mindenki, kivétel nélkül.Ha a hiperdrága űrjárművek is főleg emberi mulasztás miatt pusztulnak el a személyzettel együtt, akkor mit várhatunk egy aluliskolázott személyzetistől, vagy HR-tanácsadótól? Egyáltalán, ki lehet ma Magyarországon…..
btolla 2011.06.24 00:13:31
@Jankove: részletesen leírta, mi a gond: egy HR-es elpofázott valamit, amivel kárt okozott.
Azt nem írta, pedig többször elolvastam a posztot, hogy kirúgja, vagy ki akarja rúgni, mégis ezen veri a nyálát az összes hülye.
Mintha az összes selejtes munkaerő idejárna elégtételért.
btolla 2011.06.24 12:49:45
@Caprica99: miért vagy ilyen ingerült? Miért vagdalkozol? Miért osztod a durva sértéseket? Bántottak?

Azt mondd meg inkább, hogy a posztoló HOL EMLÍTI, hogy ki akarta rúgni az irodavezetőt?
Az hogy mást keres a helyére, még nem jelenti hogy ki is rúgja. Olyat még nem hallottál, hogy ugyanannál a cégnél valaki más pozícióba kerül?
A stílusod alapján a FŐKEFÉNÉL dolgozhatsz láthatósági mellényben. Ha a főnököd helyére mást keresnek, attól ő még maradhat a cégnél útkaparó, portás, kazánfűtő, vagy kutyagumigyűjtő menedzser, nem?
btolla 2011.07.20 16:40:13
@Caprica99: nekem nagyon úgy tűnik, hogy te nem érted a szöveget, ehhez képest igen nagy arccal osztod az észt, de magánügyed.
A vitakultúra és a szellemi képességek általában fordítottan arányosak az indulatokkal.
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
btolla 2011.06.24 13:00:22
@munkasterror: szerintem soha ne ereszkedj le egy idióta szintjére, mert ott legyőz a rutinjával. Egy trollnak semmi egyéb célja nincs, minthogy felidegesítsen valakit.
Hát ezt most elérte.
A borkóstolás intézményét mindig is körüllengte valamiféle pátosz, a bor kortyolásához a még száraztorkú önjelölt dalnokok általában verssorokat is adagolnak, talán hogy a komplex élmény melletti szigorú és többé-kevésbé objektív bírálat élét elvegyék. Meg hát…..
A drága híg cukros kávék és béna sütemények szerelmeseinek, illetve a teraszon műanyagpohárból szürcsölgető fajtájának bizonyára jó hír, hogy mégiscsak lesz Starbucks a Westendben. Pirospontnak azt mondták, hogy május 17.-én nyitnak, szal az érintettek lassan…..
Megcsalja a feleségét, aki erotikus masszázsra jár? Fikázható-e bárki csupán azért, mert lányokat látogat, vagy a szolgáltatásába belecsempész egy kis érzékiséget?Volt már ebben a blogban vita és felesleges indulat is. A következő vélemény egy valódi masszőrhölgytől…..