Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem tudom, nem is érdekel!

0 bejegyzést írt és 335 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pokorni Zoltán nem először szerepel nálunk, sőt, az a (csak első pillantásra) megtisztelő szerep jutott neki, hogy vele kezdtük meg a blogunkat. Akkor Rhodoszt hitte egy folyónak, de ez semmi ahhoz képest, amit a tv2 reggeli műsorában csinált, s a Képviselő Funky jóvoltából…..
hogyvolt VV4 - 4X65 2011.02.18 13:00:00
Ha újra kezdhetném, újra kezdeném. Meteorológus lennék. Jobban mondva időjós béka, mert őstehetség vagyok. Elég lenne egy rohadt nagy befőttesüveg meg egy létra, én meg a front előtt két nappal már ügyesen másznék fel-alá, keresnék egy csomó pénzt és röhögnék a…..
ProgBlog Ice-T(ilos!) 2010.12.30 11:30:00
 Figyelem: felnőtt tartalom! 18 éven aluliaknak és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál dolgozó mimózáknak nem ajánlott!  Elkezdődött…A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság egy szeptember 3-án, a Tilos Rádióban sugárzott Ice-T-szám kapcsán…..
„He who controls the dancefloor, controls the people” (Dr. Dre, 2pac - California Love)   A T. Hatóságnak igaza van: a hatályos jogszabály szerint valóban nem lehet délután öt órakor cúna szavakat tartalmazó dalokat játszani a rádióban, még akkor se ha…..
A kormány tavaszi munkaterve alapján nem lesz itt sem nyugdíjreform, sem közoktatási reform. Sőt, igazából semmilyen olyan átfogó reform nem várható, ami egyébként várható és elvárható lenne egy forradalmi kétharmadtól...Ízlelgessük egy kicsit a hírt és próbáljuk meg…..
Tiszta Beszéd A Fidesz mumusa 2010.12.24 08:00:00
A jobboldali politikai elit mindmáig nem tudott elszakadni attól az élménytől, amit az első demokratikusan megválasztott, Antall József vezette kormány kényszerült elszenvedni az "átkosból" megörökölt, alapvetően baloldali kötődésű médiától. A Fidesznek kétszeresen…..
Azt hiszem a magyar kormány páratlan dolgot hajtott végre. Azonban ez a teljesítmény nem pozitív előjellel kerül be a világtörténelembe. Ha egy európai külügyminiszter lediktátorozza egy másik európai ország miniszterelnökét az nagyon komoly dolog. Főként ha ezt a…..
Rájöttem! Orbán Viktor 2010.12.17 09:00:00
Az ember, aki végre hosszú idő óta biztos kézzel fogja az ország már-már gazdátlanná vált gyeplőjét. De nem csak a magyar emberek tisztelik, karizmáját a keleti és nyugati vezetők egyaránt elismerik.Tökéletes angol tudását Oxfordban szerezte, mégis kisvárosi gyerekként…..
A posztban megírt tüntetés részletei megtalálhatóak ezen a linken a Facebookon Újra tüntetni megyünk, ezúttal a szabad sajtóért. Szalai Annamária, Orbán Viktor megtestesüléseként soha nem látott hatalmat kapott arra, hogy ellenőrizze, tönkretegye a neki nem tetsző…..
Nem tudom, nem is érdekel! 2010.12.16 15:22:03
Nem tudom, nem is érdekel! 2010.12.16 15:34:30
@EMP: Hehe, ezt én is ismerem, lassan aktuálissá is válik, én is csak a gonosz törpe címlapját várom már, de nagyon. :))
Rendszeres olvasója vagyok Gyurcsány Feri blogjának, annak ellenére, hogy Fletót magát egy szociopata, a hatalomhoz görcsösen ragaszkodó, mazohista vonásokat mutató ("Utál mindenki? Sebaj, akkor is itt maradok!") őrültnek tartom. Mindezek ellenére -vagy…..