Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fényezett Rézlábos

0 bejegyzést írt és 216 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tesztoszteron egészséges szintje korcsoportonként változik. Ahogy öregszünk a tesztoszteron szint fokozatosan csökken. Ez teljesen természetes, de mi van akkor, ha ez a szint már fiatalabb korban vagy ideje korán alábbhagy? Ha úgy érzed magad, mint egy kiherélt oroszlán, akkor több nyomós ok is…..
Fényezett Rézlábos 2016.06.13 23:52:01
@Velszi bárdolatlan: Végül is mit vársz azoktól, akik már eltesztoszteronozták az agyukat? :)
Nem hittétek el igazándiból, hogy ilyesmi megtörténhet. Helyette mindenki a legközelebbi problémára fókuszál (mit vegyek a boltban vacsira? miből fizessem ki a számlát?...). Pedig a probléma sokkal nagyobb, mint azt elsőre hinnétek. Azt sem lehet mondani, hogy nem kaptunk volna figyelmeztetéseket.…..
Fényezett Rézlábos 2016.06.13 23:48:32
@ulpius66: Nem csak tudsz hazudozni, hanem meg is teszed számtalanszor, te csótány, magyarok szégyene.
Heribert Illig azzal az elképesztő ötlettel – még inkább tudományos blöffel – állt elő, hogy mindaz, amit az európai történelem 614 augusztusa és 911 szeptembere közötti időszakáról tudunk valójában kitaláció, egy összeesküvés szüleménye. A kor történelmi eseményei valójában VII. (Bíborbanszületett)…..
Fényezett Rézlábos 2016.05.09 21:45:58
@Los Alamuszi: Én is jól szórakoztam az írásain, amíg egyszer csak azt nem vettem észre, hogy vannak (sokan!), akik komolyan gondolják az elméleteket, amiket leír... azóta tartózkodó vagyok a jelenséggel szemben, pedig szeretem a szerző stílusát és sztorijait. :/
Brüsszelben november óta rendkívüli biztonsági készültség van. Ennek ellenére dzsihádista terroristák két merényletben megölnek 34 ártatlan embert. Mit tesz erre Magyarország?..
Fényezett Rézlábos 2016.03.22 23:28:50
@Bogyó 2: Épp kérdezni akartam, hogy nem fárasztó-e bábozni a csótányoknak... :)
Nem a szerb-magyar határra terezett 175 kilométeres kerítés egy hónap alatt történő megépítése az első olyan eset, amikor a realitásoktól elszakadva olyat ígér a miniszterelnök, aminek…..
Fényezett Rézlábos 2015.08.19 19:43:10
@ob.szerver: Sego, könnyebb lesz őket megtalálni, amikor eljön az ideje. Meg a lőszer is olcsóbb.
Az Én Win 10-em Microsoft Edge 2015.08.08 13:59:02
A székely elmegy a fiával fát vágni. Vágják a fát, a fiúnak elege van már az öreg parancsolgatásából, és az apja hátába vágja a fejszét. Fiam, ez vicc volt, vagy direkt? -…..
Turbófokozatba váltott a kormány bevándorlókat csicskáztató kampánya, közben pedig a miniszterelnök arról beszél arab bankároknak, hogy mi egy nyitott ország vagyunk. Kétségtelen, már többször megszédültünk Orbán Viktor lendületes pávatáncának láttán, de ami most…..
Fényezett Rézlábos 2015.06.10 20:11:54
@Zár Balta: Vagy csak marketingeli azt a szánalmas foshalom blogot, vagy az összes itt és a többi blogon aktiválódott nyomorult azt képzeli, hogy ha látszólag meggyőződésből nyomja itt a védhetetlen fasságot, akkor majd a vezér felfigyel rá, és megjutalmazza. Azt nem hiszem, hogy olyan okosak lennének, hogy ezért bármikor pénzt kapnának, de néha leesik egy kis simi a gazditól, meg gondolom fel is áll nekik, hogy ilyen "keményeket" írogathatnak. Szánalmas csürhe... :)
Nem mai történet. De elmesélem, mert míg a sírba nem tesznek, kísérteni fog. Kísértsen mindenkit tehát. Egy nap felhívott a legnagyobb lányom énektanárja, hogy feltétlenül beszélnünk kell, találkozzuk valahol Találkoztunk. Lányom énektanárja Magyarország harmadik legjobb…..
Sokakban él az a mitosz, miszerint a Jobbik Magyarországért Mozgalom egy szélsőjobboldali-neonáci párt. Szeretnénk ezeket az abszurd vádakat eloszlatni. A 13 leggyakoribb közkeletű tévedés illusztrálására pedig szívből ajánljuk ezt a klasszikus Monty Python jelenetet.  1.…..
Fényezett Rézlábos 2015.04.14 16:30:16
@imperial: Teljesen nyilvánvaló, hogy ő képviseli, és te sem vagy nőci. ;) A gödröt pedig a társadalom nagy része ássa, egyre mélyebbre, hiába, nagy kincskereső a magyar...
Mindenki tudja, hogy mi aztán tényleg sima, őszinte Fidesz-rajongók vagyunk, igazi civilek - ellentétben a mindig ugyanazt a párezres (ám annál hangosabb) rajongótábort felvonultató Millával és klónjaival - nem beszélve a számlaképes bloggerkollégák ezreiről. Úgyhogy ha valaki tiszta szívvel tud…..
Walter sobchak jóvoltából van szerencsém bemutatni Nektek a US Navy egyik legismertebb hajóosztályát és egykori büszkeségét, az Iowákat. A hajók keletkezésének történetétől a műszaki részleteken át egészen a '90-es évekbeli szolgálatig sok mindenről lesz szó, sok…..
Fényezett Rézlábos 2015.04.03 23:26:38
Pont egy évvel ezelőtt volt itt egy írás a történelem egyik nagy csatájáról, ami elnyerte az olvasók tetszését. Akkor sokan kommentben kérték, hogy legyen még hasonló csataleírás. A mai dátum kiváló időpont arra, hogy megemlékezzünk a Galaktikus Polgárháború döntő…..
“Örök hála és dicsőség a szovjet hősöknek, akik az 1956 októberi ellenforradalomban életüket áldozták a magyar nép szabadságáért” -- ezt a szöveget viseli magán az az emlékmű, amelyet Putyin holnap zárt körben megkoszorúz Budapesten. Orbánnak már semmi sem drága egy…..
Fényezett Rézlábos 2015.02.17 16:44:19
@$$$=$$$: plusz a százalékod progresszíven. ;)
Tisztelt Főnöknő illetve Főnök Úr! A Derrick és Harry Projektmenedzsment blog különleges távelemzési módszertana segítségével elvégeztük az Ön személyre szabott vezetői elemzését. Az eredmények igen kecsegtetőek: Ön alapvetően remek vezető! Emellett feltártunk néhány…..
Fényezett Rézlábos 2015.02.16 21:25:52
Napokig készült ez a poszt, így már jól belecsúsztunk 2015-be, de nem akartam, hogy egy szép hagyomány megszakadjon, idén is csokorba gyűjtöttem a legjobb tavalyi keresőkifejezéseket (korábbi évek: 2010, 2011, 2012, 2013). Sajnos a Google Analytics kb. másfél éve bevezette, hogy…..
Fényezett Rézlábos 2015.01.15 19:18:17
@Komojtalan: Persze. Az eddigiekből egyértelmű, hogy egy hülye csirkebaszó vagyok, hiszen elmondtam egy véleményt, ami nem egyezett a tiéddel. Amit biztos többen gondolnak, bár eddig még csak egy ember csapta be látványosan a budiajtót. Komojtalan vagy, hagyjuk. ;)
Fényezett Rézlábos 2015.01.15 20:23:51
@Bobby Newmark: Valamiért elfelejtettél válaszolni arra a kérdésre, hogy te miért kommentelsz. Na mindegy, csak kíváncsi voltam.
A gondolat maga lehet, hogy nem annyira magasröptű, de gondolom te is viszonylag ritkán nyilvánulsz meg Nobel-díj esélyes ötletekkel. Engem az gondolkodtatott el, hogy volt itt egy ember, aki egy régi kapcsolatot vagy ismerettséget dobott el "műfelháborodásában". Biztos benne, hogy nem egyedül van azzal, hogy "sokan jobban szeretik ezek szerint a macskákat mint az embereket". Én ugyan nem rajongok a fajtársaimért (ezt jelenti a mizantróp, a hobbi, az meg azt, hogy ez nem egy állandó állapot, vagy nem mindenkivel szemben érvényes, hanem időnként rámjön), de ez nem azt jelenti automatikusan, hogy jobban szeretem az állatokat (mint kedves @Komojtalan kolléga igen érzékletesen vázolta). Ilyen értelemben ez egy "to the ló túloldala" típusú, provokáló hozzászólás volt. De akárhogy próbálod rám húzni, én nem javasoltam emberkínzást, sőt, szerintem elég világossá tettem, hogy az engem _ugyanúgy_ zavarna. Még ha csak egy "speed-intimepilálás" is lenne, nem valódi kínzás (vö.: "-ahogy azzal te is tökéletesen tisztában vagy- annak a macskának nem lett semmi baja").
Amit leírtam, az tényleg Jackass-be illő jelenet, ha az illető önként csinálja... ha viszont kényszerítik, vagy (pestiesen szólva) "asse' tudja mivan", akkor szerintem már más a helyzet. Én így se, úgy se vagyok rá kíváncsi, te meg hülyére röhögöd magad, Istenem, nem vagyunk egyformák. Ezen nem idegesítettem fel magam, csak betettem pár nicket egy dobozba a fejemben. Egyébként szerintem minden nagy társadalmi változás kis befolyásokon keresztül alakul ki, szóval a mikroközösségében igenis van esélye az embereknek alakítani egymás gondolkodását. Az enyém is folyton alakul, finomodik, ez úgy gondolom egyáltalán nem szégyen, sőt.
Két problémát látok, amit te valószínűleg "hiszti"-nek vélsz (bár akkor - szerencsédre - még nem láttál igazi hisztit ;) ) :
1. Nem gondolom, hogy sikerült dekódolni azt az álláspontomat, hogy "ma a tornapapucs, holnap a világ?!" ( www.youtube.com/watch?v=tTekdhIA1EY&t=2m21s ), azaz ha valaki képes egy macskával ilyet tenni, az szerintem többre is képes, pl. röhögni azon, hogy egy embert kínoznak, esetleg - ha úgy hozza a sors - beszállni a kínzásba. Erre nem érkezett válasz, a személyeskedés helyett ez jobban érdekelt volna.
2. "A vita szellemi folyamat (...) észérvek logikus sorozatainak ütköztetése, amit konklúzió követ" ( www.youtube.com/watch?v=5dBWMHBiSho&t=2m17s ) Na észérveket nem láttam, csak személyeskedést.
Fényezett Rézlábos 2015.01.22 21:56:37
@Bobby Newmark: Jahm, tanultam, köszönöm.
A paleolit diéta arra az elméletre épül, hogy az emberi genom több mint 2,5 millió éve semmit sem változott, tehát genetikailag a vadászó-halászó-gyűjtögető életmódra vagyunk programozva.A paleolit diéta egy olyan gasztronómiai irányzat, amely célja a paleolit kori…..
Fényezett Rézlábos 2014.12.19 03:39:53
Bár fél év rendkívül rövid idő, mégis a fővárosi önkormányzat helyzete kétszer is jelentősen megváltozott az elmúlt hat hónapban. Ha a főváros és a kerületek közötti "meccset" nézzük, akkor - focinyelven szólva - akciókban és fordulatokban gazdag, izgalmas mérkőzést…..
Fényezett Rézlábos 2014.12.18 17:25:23
@♔bаtyu♔: "Nézz már rá Bp-re hová fejlődött röpke 4 év alatt.". Ránéztem. Hova fejlődött?
Van itt egy mesterterv. Meg van itt néhány kitiltott. Köztük Mary Landrieu, demokrata szenátor, aki egyike annak a kilenc amerikai kormányzati tisztviselőnek, akiknek Oroszország az amerikai szankciókra válaszul megtiltotta Oroszországba utazását. Landrieu, a Szenátus Energia és…..
Fényezett Rézlábos 2014.12.02 08:20:29
@campobaszo: "Hát, úgy tűnik, hogy ez ilyen bioszféra-szerűség: minden segédhernyónak van egy szánalmas véglény társa, aki aktiválja magát, amikor a gazdaszervezetet inzultus éri..." ;)
„Három módja van azon birodalmak megtartásának, amelyek, mint mondottuk, maguk szerezte törvények alatt, szabadságban élnek, amikor meghódítják őket. Elsőbben is, elpusztítani, másodsorban közöttük lakni, harmadsorban saját törvényeikkel élni hagyni és adófizetésre…..
Fényezett Rézlábos 2014.11.25 02:35:20
@Fejesrob: Eddig is milyen faszán bevált.
Fényezett Rézlábos 2014.11.25 02:49:38
@Red shield representatíve: Ez annyira igaz, hogy kapásból 4 bombát csináltak: a Trinityt, a Little Boyt, és két Fat Mant. Plusz egy elvetélt koncepció volt, a Thin Man, amihez megvolt az alapanyag, de nem gyártották le, mert instabil volt a konstrukció...
A cikk egy - a komment színvonalán lévő - inkonzisztens hülyeség volt, hogy arra is reflektáljak. Menekülök is innen, mielőtt behúz ez a szellemi fekete lyuk, ami ezen a siteon tátong. Pedig volt a Mandiner jobb is valamikor... :(
Szabad a taxi Vasárnapi semmi se 2014.11.04 06:19:59
Ha valaki elő akarná nekem írni, hogy melyik napon, hány órakor foghatom kezembe a kormánykereket, úgy húznám a fejébe nyomban, hogy az orra ütné ki a küllőt középről. Mostanában nem dolgozom vasárnap. (Illetve mégis, kábé reggel hatig, de az még a szombat éjszakai műszak.) Hazaérek reggel hét…..
Fényezett Rézlábos 2014.11.05 02:05:21
@poIyvinyI: Azoknak nincs, de én Rézlábos vagyok (bizonyos vidékeken Rézlábas, hogy egyértelműbb legyen), annak meg van. :D Gondolom - természetesen - csak természettudományos érdeklődés volt a részedről... vagy esetleg megszólítva érezted magad? ;)
A legkevésbé sem érdekel, hogy az RTL-nek hogyan sikerült vadhajnalban, egy Bécs melletti reptéren a kamera lencsevégére fognia Vida Ildikót. Maradjunk annyibban, hogy van valami igen profi ebben. Abban, ahogyan a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke naggyá teszi ezt a mostoha csatornát.…..
Fényezett Rézlábos 2014.10.23 19:52:08
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Nem, maxval egy orosz ügynökcsótány, de legalábbis rajta van az FSzB fizetési listáján.
„WTF?” – stílszerűen nagyjából így tudnám összefoglalni a közvélemény reakcióját az internetadó belengetett tervére. Folynak a találgatások, vajon mi értelme lehet ennek a javaslatnak, egyesek szerint az amerikai kitiltási botrányról akarja a kormány ilyen módon elterelni a figyelmet (ami elég…..
Fényezett Rézlábos 2014.10.23 19:42:09
@eßemfaßom meg áll: Helyesen: ma még sunyi kis adó, holnap ellehetetlenítés.
Fényezett Rézlábos 2014.10.23 19:49:52
@eßemfaßom meg áll: Te minden vitádban ilyen penge vagy? Ha nincs érved, bedobsz valami értelmetlen faszságot? Akkor te minden bizonnyal fideszes lehetsz... :)
Sosem csináltam belőle titkot, a politikáról egyszerű a véleményem: A politikus dolga az, hogy engem, mint választópolgárt képviseljen. Ha jól csinálja kitartok mellette. De nem az én dolgom, hogy bármely párthoz lojális legyek. Vagyok annyira nyitott, hogy minden pártban,…..
Úgy gondolom, hogy jobb ha én írok erről először és nem más. Konok Péter a nagyonbaloldal, szerintem igen jótollú fenegyereke lekurvázta Bálint Antóniát.  Bálint Antónia (egyelőre) semmit sem követett el. Képviselőjelölt lesz egy olyan körzetben, ahol mindenki a baloldal…..