Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter51

0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétségtelen, hogy az összeállt ellenzék polgármesteri szinten kritikus helyen tudta megtaposni a narancsgépezetet, de ez nem ment véráldozat nélkül. Na, nem mintha annyira bánnánk ezt a véráldozatot. Nagyon úgy fest, hogy a NER összeomlásával együtt egy másik konglomerátum is pusztulni fog, ez pedig…..
Csak most kezd igazán értelmet nyerni a Fidesz vezérkarának savanyú ábrázata a párt által fölényesen nyert uniós választás estéjén. Az ötven százaléknál jobb teljesítményt nyújtó állampárt ugyanis itthon csatát nyert, Európában viszont háborút vesztett. Kérdés, hogy érdemes volt-e ragaszkodni a…..
Nevetséges volna, ha kormánypárti politikusok azt állítanák, hogy az ellenzék bizonyos pártjai azért szerepeltek jól az uniós választáson, mert melléjük állt a média jelentékeny része. Pedig ezzel kísérletezett a parlamenti Fidesz-képviselőcsoport vezetője a szavazás másnapján. Szerinte „A Népszava,…..
Péter51 2019.05.29 08:30:06
@Csüngő csöcsű csaló csuti:
Mocskolódni kiválóan tudsz.Mást se.
Szomorú,hogy ilyen gátlástalan hülyeséget a blog szerzője megtűr.
Képtelenek vagytok feldolgozni a KILENCEDIK egyfolytában elszenvedett durva vereséget.
1990 óta eltünt a SZDSZ,Kisgazdapárt,MDF,MIÉP.Most tűnik el az MSZP és a Jobbik.
Az eltűnt politikusok tucatjait nem sorolom.
Ha csak ennyi telik tőletek -a vereség okait a sajtóra a,a hülyékre fogni - akkor szép hosszú karrier vár még OV-re.
Zöldi úr kérem emlékezzen vissza 1989-re.Kinek a kezében volt a sajtó,a pénz? Mégis megbukott az MSZP.
Nem azon fog múlni a választási győzelem,hogy hány újságja,tévéje van valakinek.Hanem azon,hogy az emberek elégedettek e a helyzetükkel.
Az esélytelenek nyugalmával készül a május 26-i uniós választásra a magyar ellenzék. Ez a kijelentés több párt esetében még akár hízelgő is lehet, mert vannak olyan listát állító politikai formációk, melyek egyáltalán nem is készülnek, vagyis még a kampányuk sem látható sehol. Érzékelhető ugyan a…..
"Egy kis bizalom nem ártana." Ezt olvastam egy kedvesnek tűnő, higgadt, a kormányt tisztelő kommentben. Mellbevágott a mondat. Önkritikára, mélyebb számvetésre ösztönzött. Mert tényleg! Mi lenne, ha egyszerűen csak bíznék? Mért van az, hogy ha a NER hoz egy döntést, kihírdet egy programot, vagy…..
  Orbán Viktor és barátai pénzzé tették az országot. Mivel ez működik nekik, most azt hiszi, pénzzé tehetik a családok életét is. Pénzért szülnek majd "az asszonyok", mert szerinte minden megvehető, a születés is. Orbán közben maga a legnagyobb gátja a gyerekek megszületésének azzal a mérhetetlen…..
Péter51 2019.02.11 14:31:39
@ami szabad: Apám,hogy te milyen bőbeszédű dékás troll vagy.
OV neked olyan mint a viccbeli nyuszi.Ha van sapkája az a baj,ha nincs,az a baj.
A blogíró Béndek viszont egy szánalmas o%-os párt egyszem tagja.Amit összehordott az nem is hazug.Annál rosszabb.Aljas.
Rendkívül hosszú előkészítés után ma végre elindult az úgynevezett ellenzéki előválasztás Budapesten. Két jelölt méretteti meg magát, Horváth Csaba, az MSZP és Karácsony Gergely, a P részéről. Az előválasztás szabályait úgy alkották meg, hogy a Jobbikot tudatosan kizárták a buliból. Aki szavazni…..
Digitális ismeretségi körömben hat publicista írogat bejegyzéseket az üzenőfalára. Vajon Bruck András, Domokos Lajos, Föld S. Péter, Gábor György, Lévai Júlia és Sándor Erzsi jobb híján választotta-e a Facebook-ot, vagy mielőtt kéziratot küld valamelyik szerkesztőségnek, a közösségi oldalon…..
Néhány évig tanítottam a szombathelyi főiskolán. Épp az idő tájt, amikor Markó Péter volt a megyei közgyűlés elnöke. Tudtam róla, hogy sárvári népművelő, aki az MDF szellemiségét kereste a Fideszben. Egy ideig meg is találta, aztán kiábrándult, most pedig eljutott odáig, hogy egy kormányellenes…..
Ass blaster A ló túloldala (2) 2019.01.07 20:59:48
Na szóval... Tegnap reggel nekiálltam írni. Egész nap a billentyűket vertem, aztán átnéztem és beélesítettem. Elég kemény írásra sikeredett vártam hogy kicsontozzanak vagy a libsik vagy hazaffyak. Vagy mindkettő. Gyanús volt hogy olyan lájtos kommentek jönnek. Mi a fasz? Nézem a posztot a felétől…..
Péter51 2019.01.08 18:51:35
@szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi:
Nem keresel te 1 milliót ,te szerencsétlen mocskos szájú troll.A munkahelyeden is így beszélsz a kollegáiddal,az ügyfelekkel?Mibe fektettél be? Striciskedsz lányokkal?
Szerencsétlen ki lúzer vagy,aki itt éli ki nyomorult életében kapott megaláztatásait.
  Horváth Csaba is hozzászólt az elektronikus jegyrendszer fiaskójához, amivel sikeresen bebizonyította, hogy mindössze két dolgot nem ért: hogy mi történik a fővárosban és, hogy mit gondolnak a választók. Miközben az establishment-baloldal folyamatosan azt mondogatja, hogy de Budapesten még…..
Bárkivel kész együttműködni az önkormányzati választásokon, de szerinte az Európai Parlamenti választásnak helyosztó szerepe lesz itthon az ellenzéki tárgyalásokon. Puzsér kampánymenedzsere okozott személyi konfliktusokat a választások előtt a pártjában, nem állna be Karácsony Gergely mögé a…..
Sokszor kérdezik tőlünk ismerőseink, hogy hogyan jutunk ki a budapesti reptérre az utazásaink alkalmával. Felmerül a lassú és körülményes BKK járat, vagy a horror árú megoldásnak gondolt közvetlen reptéri parkolás. Kipróbáltuk már szinte az összeset. Most bemutatunk nektek 6 lehetőséget, ahogyan ki…..
Péter51 2018.11.02 10:01:32
@math0: Te olyan vagy mint Móricka.Mindenről OV jut eszedbe.
Örökké ellenzékben maradsz.Szerinted hány Fidesz szavazót téritesz át a te oldaladra a mocskolódásoddal? Fizetett troll vagy vagy nagyon beszűkült tudatállapotú.
A veszélyérzet növekedése erősíti az identitáspolitikát, amely megfordítva, táplálja a veszélyérzetet, hogy ezzel tovább erősítse a pozícióit. A veszélyérzetnek ráadásul objektív alapjai is vannak (migráció, robotizáció, gazdasági versenyképtelenség stb.), amelyek különösen jól jönnek a jobboldali…..
Az október 23-i megemlékezések alkalmával ismét több irányból hallani, hogy most aztán tényleg elegük van az embereknek. Nem lebecsülve az egyéni percepciók fontosságát, vélhetően azonban mégsincs itt az a ”forradalom”, amit sokan ellenzéki oldalról látni vélnek...
Péter51 2018.10.25 13:44:18
@GIeccsertetű: Ennyire az agyadra ment az Orbánfóbia?
Szerintem elmebeteg vagy.
Ennyi hülyeséget,hazugságot,mocskot épeszű ember nem hord össze.
Nem kellett volna elhagynod a gyógyszereidet.
Ja igen,ezért is OV a hibás,hogy nem találod őket:))))
Jó estét! Ma számos budapesti rendezvényen törleszkednek 1956 emlékéhez, vallják meg 1956 örökségét, pózolnak azzal, hogy ők a pesti srácok. Azzal szeretnék tisztelegni 1956 hőseinek és mártírjainak, hogy nem keverem őket bele abba az elaljasult magyar valóságba, ahol cinizmus…..
Ön elhitte, hogy az összefogás az ellenzéki erőforrásainak csokorba gyűjtéséről szól és a Fidesz legyőzésének egyetlen lehetséges eszköze? Van egy rossz hírem: Önt csúnyán átbaszták...
Furcsa szerzet a politikus. Mindig talál olyan számot, amelyről kimondhatja, hogy az ő pártja volt a legerősebb. Az országgyűlési választás óta több mint fél év telt el, és a nyilvánosság fórumain kommunikációs csata bontakozott ki. A kormánypártok többséggé nyilvánították magukat. Az ellenzékiek…..
Péter51 2018.10.19 11:43:58
@Homyak: Idióta okfejtés az,hogy a Fidesz megvette a szegényeket.Talán olyasmivel,hogy valamivel több jutott nekik?Idióta propaganda a migráció? Persze neked Fletó meg az MSZP kell,akik látványosan támadták a kerítést.

Egyébként a Fidesz sikerének titka egyszerű.
It,s the economy,stupid!
Péter51 2018.10.19 14:39:50
@Homyak: ÉS??? Igen,a szegények ezért szavaznak.Mert több pénzt kapnak.HA kidugnád a fejedet a hávégéből,tudnád,hogy nemcsak a szegények szavaznak ez alapján.Mit gondolsz,miért bukott meg 94-ben az MDF?
Te nagyon szemellenzős! Mit gondolsz az emberek ha rosszabbul élnek,akkor is a Fideszre szavaztak volna?? Igen,többek közt azért buktok állandóan,mert javult az életszínvonal.Lehet itt összevissza hadoválni oktatásról,egészségügyről stb.de ezek lehet,hogy nem jók,de NEM ROMLOTTAK 2010 óta.