Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt79

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha ilyet is kell írni. Mert ha ritkán is, de előfordul. Csípőszűrésre vittük Kiccsaj v2-t a Karolina úti Ortopéd Klinikára. Ez a Kiccsajjal elég viccesen nézett ki. Nagyjából egyhónapos korában közölte az gyerekorvos, hogy szerinte ficamgyanús, azonnal vigyük el…..
A papírmunkában megfáradt apa nekirugaszkodott az utolsó lépésnek, a babakötvény bankba irányításának. Majd szépen le is pattant róla. Érdekes dolog ez a babakötvény. Tulajdonképpen placebo. Mert előző Állam Bácsi úgy döntött - akkor még dübörgött a gazdaság -,…..
Csöngettek. Ilonka néni volt, ezúttal Ernő bácsi nélkül. - Jajj, drága Mérnök úr! Nagy baj van, az uram mindenáron meg akar mérgezni minket! - Mi történt? - néztem rá kérdően. - Elment gombászni, és mindenáron meg akarja főzni, amit összegyűjtött az új cimborájával,…..
Zsolt79 2010.11.15 14:03:40
Férfitársaim! Itt az ideje, hogy kilépjünk az évszázados elnyomásból, és büszkén felvállaljuk férfiúi létünk meghatározó elemét, a tökvakarást! Amit eddig kénytelenek voltunk otthon, titokban, esetleg rosszalló pillantásoktól övezve végezni, azt most vállaljuk fel…..
Most mit tagadjam, megrögzött budai lakosként ritkán járok át "Pestre". Na jó, volt munkahelyem ott volt, igaz, az Erzsébet híd lábánál, amit akár "demarkációs övezetnek" is tekinthetünk. Viszont ha valami dolgom van, akkor biztos, hogy megszívom. A tavaly…..
Aki tudja csinálja, aki nem az rajongói blogot ír. Na, ezen az állapoton szerettem volna kicsit  "javítani" némi "jeges jártassági" megszerzésével, ezért beiratkoztam "Tejpalkó Exkluzív Korisulijába". A korizással még a Vidéki Megyeszékhelyen…..
Illetve hozd el a gyerekedet! Pénteken és szombaton kerül megrendezésre a VII. Budapesti Nagy Sportágválasztó, ahol rengeteg sportágat ki lehet próbálni. Természetesen szép sport a vízilabda is, ám én mégis inkább kedvenc sportágamat, illetve a szívemhez oly közelálló…..
Jacint blogja Nincs kisebb? Nincs! 2010.09.09 22:08:00
Valamit be kellett fizetnem a Kiccsaj óvodájában. Persze csak tízezres volt nálam, amiből az óvónéni "természetesen" nem tudott visszaadni. Ez nagyjából rendben is volna, elvégre elsőként érkeztem, és az amúgy közalkalmazott óvónőnél miért kéne váltópénznek…..
Jacint blogja Átmarci 2010.07.25 12:11:00
Húsvétra kaptam egy marcipánfigura-készítő starter-kitet. A csomagot kibontva egyből kiderült, hogy némi átverés van a dologban, és sajnos azóta sem tudom használni. Ma újabb kísérletem fulladt kudarcba. A csomagban a következő asszeszoárok voltak. Egy darab színes marcipán…..
Megszületik a gyerek, mindenki boldog. Pár nap és akár haza is lehet vinni. Apa akár boldogan babázhatna is. De nem, hátra van még a gyerek "forgalomba helyezése", a papírmunka. Ahhoz, hogy a Kiccsaj2 hivatalosan is a Magyar Köztársaság bejegyzett állampolgára legyen, kell…..
Zsolt79 2010.07.31 15:18:15
Már a szülésnél kezdődik. Mert régen lehetett elegánsan a folyosón izgulni - szigorúbb munkahely esetén óránként telefonálni -, meg szervezni az esti "tejfakasztó bulit." Aztán kitalálták az apás szülést. Így apuka ahelyett, hogy nézhetné a vébét, mehet be a…..
Jacint blogja Ez meg mi volt??? 2010.07.01 12:43:00
"Hajnali" kilenc óra, rajtam kívűl mindenki alszik. Megcsörren a telefon, gyorsan felkapom:- Tessék!- XY vagyok, jacint70-t keresem!- Én vagyok!- Válaszolna néhány kérdésemre, felmérést végzünk fogyasztói szokásokrról!- Jó, de melyik cégtől hív?- Elárulná kedves…..
Jacint blogja A bunkó taxiscég 2010.06.10 07:43:00
Kedvenc sportágamban megkezdődött az uborkaszezon. Na jó, az NHL döntő még "tartja magát", de augusztusig aztán semmi. Ez látszik a jacintblogon is, ismét a "preventív fogyasztóvédelmi" jelleg domborodik ki.A héten tízenpár év után "szakítottam"…..
Múltkor írtam, hogy nem voltam elájulva a Culinaris Ízakadémián tapasztaltaktól. A történtek ellenére szavaztam nekik egy kis bizalmat, gondoltam veszek egy flaskát a posztban is említett bazsalikomos szószból. Persze a vegyes szájíz az vegyes szájíz, tehát először…..
Zsolt79 2010.06.07 15:46:29
Először ezen a blogon találkoztam vele. A leírás azt sugallta, hogy ez egy olyan rendezvény, ahol egy profi séf terelgetése mellett a "nebulók" maguk készítik el a különleges fogásokat. Naná, hogy egyből megtetszett a dolog, és be akartam nevezni. Csakhogy... Itt biza'…..
Ha valaki tíz éve azt mondja nekem, hogy valamikor Magyarországon májusban hokimeccsre fogok menni, valószínűleg furcsán néztem volna rá. Ma meg kénytelen lennék megkövetni, hiszen ez is bekövetkezett. Ráadásul "jégre is léphettem", a múltkori…..
Az egész a Pannon Hoki Gálával kezdődött. Annyira vártam, hogy a jégkorong-blogon megírják mikortól árusítják a jegyeket, hogy nagy izgalmamban észre sem vettem a cikket... Csak vártam. És amikor megtudtam, hogy már egy hónapja lehet venni, majdnem késő volt.Mert a kedvenc 206-os…..
Na, most aztán végleg elegem lett a Matchból! Itt már leírtam, hogy mennyire szeretik eljátszani azt a "trükköt", hogy amikor a polcokat feltöltik, akkor a frissen kitett árut jól hátrateszik, elől meg otthagyják a "lejárat-közelieket".Nem is járok már egy ideje…..
Zsolt79 2010.06.07 15:03:16
A Match francia érdekeltség lett, asszem tavaly óta és csak a megváltozott vezetőség óta trükköznek. De ha te törzsvásárló vagy, aki tegeződsz a biztonságiakkal (nálam nem divat egyből letegezni mindenkit, kivétel az arctalan net) és ismersz minden eladót, akkor bizony ők megsúgják neked, hogy azért lett felforgatva egyik napról a másikra az egész üzlet, mert ez meg ez van. Sokszor elgondolkodtam már rajta, hogy miért megy pl. a Natúr Aqua, Szentkirályi, Kristályvíz akció hosszú idő óta?
@Öltönyös rabszolga: valószínűleg tudna rá válaszolni... És ebben a Matchban van külön pult a lejáróban lévő, leértékelt holmiknak. Hogy mi megy a vízzel? 3 napig 109-110 ft a Kristályvíz, aztán 160. De akkor meg a Natúr Aqua lesz 109, aztán meg a Szentkirályi. Ha Kristályvizet adnak leszállított áron, akkor inkább a drágábbat választjuk, mellékíze van, nem szeretem ha egy ásványvíznek mellékíze van...
De amit te mondasz, még nem tapasztaltam. Igen, a lejáróban lévő elöl van, viszont a frissebb sincs eldugva, csak rápislantok a dátumra és kész. Sokszor veszek lejárat közeli terméket, de tudom, hogy azt aznap, legkésőbb másnap elhasználom.
Sok üzletet kipróbáltam, Spar, CBA (ez volt a legnagyobb csalódás), Tesco, Match. A Matchal is megjártam már, de az az én figyelmetlenségem miatt volt, nem hibáztathatom érte az üzletet. Még sosem vettem olyan terméket ebben az üzletben amit ki kellett volna dobnom. Szóval, ne hari, én nem pakolok. Üzletfüggő is ez a dolog, én kitartok a Match mellett. Természetesen csak a Kelenföldi központban lévő mellett.
Lassan vége az idei szezonnak. Ez nem csak abból következik, hogy éppen zajlik a "záróakkord", a soros felnőtt VB, hanem abból is, hogy miközben a nagyok Dél Korea ellen "izzadtak", a legkisebbek a kápmegyeri Ice Center-ben tartottak szezonzáró fesztivált.62…..
A bloggernek van egy gitárja. Na jó, gitárnak látszó tárgya... Még húsz évvel ezelőtt vettem, amikor ifjonti lelkesedéstől hajtva meg akartam tanulni gitározni. Hogy kitúrjam a Laárandrást a Kft-ből... Ennek meg is lett az eredménye, mert a Laárandrás annyira megijedt, hogy…..
Zsolt79 2010.06.07 14:08:26