Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lotus

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Divat szidni mostanában a valóban eléggé gyenge lábakon álló magyar futballt, de szerintem attól nem lesz jobb, ha kurvaanyázzuk a játékosokat. Inkább üljünk le a tévé elé, vegyünk magunkhhoz megfelelő mennyiségű tudatmódosító szert, és nézzük meg mire megyünk a…..
Ássuk be magunkat picit a bulvár lucskos mocsarába, hiszen eseméy van, meg breaking: Robbie Williams nem értékeli Rúzsa Magdit. Tovább folytatódik ugyanis annak a kishegyesi földdel tele üvegcsének a kálváriája, amit Rúzsa Magdi adott Robbie Williamsnek a koncertje előtt. Most az…..
Korábban beszámoltunk róla, hogy J.J. Abrams, az Alias és a Lost egyik kreátora, a tévésorozatok újdonsült kisistene beintett a Walt Disney-nek, és ottthagyta a mikiegeres stúdiót, ABC csatornástul, mindenestül. Nem sokáig szomorkodtak ám a cserbenhagyottak, és leigazolták a…..
Lotus 2006.08.05 13:34:34
comment:com Bandavilág Salvadorban 2006.08.04 11:03:00
Az ember reggel felkel, megissza a kávét, felrángatja a göncöt a gyerekre, ledobja az oviban, bemegy a gyárba, este hazamegy, megnézi a híradót valamelyik csatornán, kurvaanyázik egy kicsit a megszorító intézkedéseken, eljátszik a szlovákiai költözés gondolatával, majd lefekszik…..
comment:com Visszavárunk, Henrik 2006.08.02 11:33:00
Két hónap után tök világos, hogy Jakupcsek nem vált be a Mokkában. A magyarul csak alapfokon beszélő Klaudia legalább kedves volt, meg intuitív, saját pocakja mögül kikandikálva minden nőt megdicsért, hogy milyen fiatal, meg szép, és még Juhász Árpád is a…..
Az RTL Klub őszi sorozatkínálatából tallózunk ismét, most nem macsós-börtönszökős, hanem finoman odamondogatós, csokifüggő rendőrnős sorozat kerül terítékre. The Closer címen fut egyelőre az ertéeles köztudatban is a Kyra Sedgwick főszereplésével készült 2005-ös…..
Mint írtuk, egy olvasónk észrevette, hogy Andy Vajna ’56-os szuperfilmjének, a Szabadság, szerelemnek az előzeteséből kifelejtettek egy akkor még létező Duna-hidat. A film sajtófőnöke a poszt felrakása után pár órával képpel igazolta, hogy a végleges verzióban…..
Biztos sokan emlékeznek Peter Cook jelenetére, amelyet a Holló Színház is előadott annak idején. Egy fickó (a Holló Színházban Galla Miklós játszotta) egy vadidegen embert traktál a hülyeségeivel. "Mondja! Maga tudta, hogy egy 4 mérföld hosszú csôrendszer van a hasában? ...…..
Jön az ősz, egyre több hír érkezik a tévéktől az új évaddal kapcsolatban, ideje hát számba venni, hogy mit kap a jónép szeptembertől szórakozás gyanánt. A kertévék várható programjára jellemző tendencia, hogy sokéves vonakodás után belátták: az amerikai…..
A magyar televíziók kollektíve leszarják a magyar futballt, és ezen a mostanában az MLSZ-ben tapasztalható, rendcsinálásnak álcázott mutyizás fényében oly nagyon még csodálkozni sem lehet. Az RTL beintett az NB1-nek, nekik a nézettséget (állítólag) hozó Ferencváros nélkül…..
Az Esti Frizbiről már megemlékeztünk a Comment:comon, de itt a ragyogó alkalom, hogy rádiós megfelelőjéről a Frizbiről is értekezzünk. Egyébként a rádiós változat volt előbb, ezt alkalmazták később a televízióra is. A műsorvezetőt, Hajdú Pétert nem sokan szeretik,…..
Amíg olyan jelentéktelen dolgokkal vagyunk elfoglalva, hogy Havas Henrik szabadságra ment, vagy hogy Liptai Klaudia gyereket szült, és hogy Robbie Williamst meg seggbe döfték, aközben a Demokrata DVD-n megtekinthető Sajtóklubban is jelentős változások mentek végbe. Bencsik új…..
comment:com Hallgassunk rádiót 2006.07.26 18:25:00
Ha ma este nem akarunk unatkozni, akkor egyetlen megoldás van: ne kapcsoljuk be a tévét. Persze ajánlani és nézni mindig van mit. Az m1-en egy klasszikus, 1949-es, fekete-fehér vígjáték látható Keleti Márton rendezésében. A sztori írója, Békeffy István a főszerepet…..
Tanuljunk meg örülni annak, hogy vannak olyan esték, amikor szűken vagyunk ellátva jó műsorral. Ilyenkor végre kiülhetünk a kertbe egy fröccs mellé, merenghetünk a naplementén, a világ dolgain, és a nagy egészen.Azért ma is vannak műsorok, de kizárólag fanatikusoknak. A…..
Lotus 2006.07.25 20:44:41
Hülye dolog a nosztalgia, az ember megnézi 16 év múltán az Angyalbőrbent, és nem lesz ideges a béna forgatókönyvtől, meg az egész infantilizmustól, nem, hanem ellágyulva nézi a régi egyenruhákat, a vöröscsillagos ködvágót, a surranót, az igénytelen magyar fejlesztésű…..
Az AXN virtuális száját már sokszor körbenyaltuk, én személy szerint első helyre tettem a csatornakiosztásban, rögvest a digitv által odaillőnek tartott román TV2 helyére, mert sorozatfüggőként itt kapom meg a legjobb anyagot, amikor remegő kézzel nyomogatom az egyébként…..
A reality műfaj a televíziózásban aránylag új képződmény, habár kezdetleges próbálkozásokkal már 1948-ben is találkozhattunk (Candid Camera címmel futott az USA-ban az azóta Kandi Kameraként sajnos itthon is látható tákolmány). A nem tévés előfutárok közül…..
comment:com Csütörtöki betevő 2006.07.20 17:28:00
Szubjektív sportműsorral kezdünk, a sport2 adja 19:45-től a DVSC-Fehérvár Szuperkupa összecsapás második felvonását, várhatóan 6-7000 néző, jó hangulat és jobb meccs, mint az első volt. A TV2 ismét egy tinivígjátékkal akar minket arról meggyőzni, hogy Fassbinder után is…..
Az évek folyamán szinte minden tévécsatorna életében elérkezik az a pillanat, amikor házi készítésű, rendkívül vidám videókat vesz elő, és megmutatja a nézőknek, hogy a szomszéd esztergályos fia hogy állt bele a kerítésbe fejjel, és hogy ez mennyire vicces. Következhet…..
Azt sosem árt eldönteni egy újság szerkesztőinek, hogy nézegetős-lapozgatós újságot akarnak, vagy olyat, amit olvasni is érdemes, de az nem megy, hogy telenyomjuk az oldalakat bazi nagy fényképekkel, aztán rohadt sok apró betűvel, amit fizikai képtelenség elolvasni. Nem sok…..