Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MCK

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Härtlein Károlyt már talán jól ismerik a Totalcar-olvasók is. Azon felül, hogy a Brutális Fizika-sorozat kapcsán együtt dolgoztunk még olykor-olykor besegít nekünk, pláne ha tévhit-oszlatásról vagy selejtes vackok képességeinek bemutatásáról van szó. Mindennél jobban utálja…..
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
MCK 2014.01.08 13:12:29
@lille1: Kétség nem férne hozzá, hogy zokognák és összetörnék, de a pillanat hevében elfelejtek mindent. Mindazonáltal forgalmas úton én is csak hömpölygök a többiekkel üres útszakaszon viszont koppan a pedál, képtelen vagyok 90 menni egy üres útszakaszon. Tisztában vagyok a veszélyekkel, de ez van. Máskülönben örülok a válaszának, ha ügyvéd, ha nem, mert ez a válasz azért sziven ütött, de rendesen. Az Ön kommetje is arra sarkal, hogy a kövtkező autóm valami nyugott családi hömpölygő legyen, ne ez az idegbaj ami most van. Vannak emberek akiknek nem való az erős autó pl. nekem :) ...
Jelentkezzen az, aki nem örülne annak, ha akár pár tucat sör után is kocsiba ülhetne, mert az autója hazavinné. Na ugye. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Itt választ kaphat minden kérdésére, ami a IV. Totalcar Hungaroring Pályanappal kapcsolatos. Jöhet!..