Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matsu

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Matsu 2012.08.26 18:29:26
@Silkent: és miféle az a végzettség? Ugye nem top secret?
Könyvtáros vagyok egy folyamatosan lefelé épített intézményben. Nézelődök, tájékozódok, ill. inkább próbálnék, mert mindenki retteg attól, h nyilvánosan közölje, atomfizikus vagy csőszerelő; kb. mindenhol csak "munka", "állás", "iroda" stb. általánosságok. Pedig hát nem mindegy...
Nem tűnik túl valószínűnek, h minden posztolónak/kommentelőnek olyannyira speciális képzettsége vagy munkaköre lenne, amiről egyből és tévedhetetlenül azonosítani lehetne.
Vagy mindenki ennyire retteg a nagy testvértől?
Horváth Ilona Szakácskönyv című szakácskönyvének utasításai a mai napig generációk magyarjainak étkezési kultúráját határozzák meg. A tervem ez: naiv fiatalként nekiállok Ilona könyvének, mintha semmit sem tudnék róla. Bebizonyítom, Ilona megtette a kötelességét, és…..
"Kisbabát vár Fehér Anna! A Jászai-díjas színésznőnek az elmúlt ötvenkét évben nem adatott meg a lehetősége, hogy saját csöppségét tarthassa a karjában, de ez nem jelentette azt, hogy lemondott volna az anyaságról" - írja a mai Blikk a kultikus Szomszédok…..
Forrás: APEH kimutatásMegjelent a kimutatás a 2010-es 1% felajánlásokról (a 2009. évre vonatkozóan).A releváns sor:...30. MAGYARORSZÁGI SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ        5496052 Ft, 1161 fő...Az eddigi 1% adatok összehasonlításul:2002:   840 fő2003:  …..
Matsu 2011.02.09 20:34:53
Kix · www.vasrud.com 2011.01.26. 09:29:56
Valaki nem számolja ki, hogy ez az 1%-os adománytömeg mekkora átlagfizetéshez társul? Csak érdekességképpen.

Többtényezős a dolog: az illető munkaviszonyból vagy mondjuk osztalékból szerzi-e a jövedelmét, miféle kedvezményekre jogosult (hány gyerek van stb.), szóval mindent egybevéve, 200 és 300E Ft/hó bruttó jövedelemről lehet szó.
Ami körülbelül megfelel a magyar átlagnak: hvg.hu/karrier/20101230_brutto_atlagjovedelem_workania
Szóval ennek alapján én nem tulajdonítanék nekik valami bődületes potenciálokat.
Legalábbis David Miscavige szerint...Újabb részletek abból a magazinból, amely hírül adta Dobos János kitüntetését az OPNI bezárásáért.BemelegítésA címlap: Az ünnepség, grandiózus díszletek között Miscavige:Bevezetőként Hubbard ráteszi a kezét a bolygóra:Mellékelve…..
Habkönnyű, erotikus olvasmányt ígértem legutóbb, de valahogy most ez a sztori jutott eszembe. Igazából nem most gondoltam rá először, a blog kezdete óta szeretnék róla mesélni, de valahogy sose volt energiám belekezdni. Mert ez is több részes lesz, igaz, két nagy sorozatommal…..
Mivel még mindig bódultan támolygunk Szomor főterének látványától, nem volt időnk alapos újságírói háttérmunkára. Egyelőre csak a tényt közöljük: a barátságos, komárom-esztergom megyei falucska főterén gigantikus, pléhlemezből hajtogatott, és aranyszínűre…..
Matsu 2010.10.01 15:00:33
Szegény Szent Korona...
További javaslatok a témához:
www.szoborlap.hu/12306_a_csodaszarvas_matraballa_kiraly_robert_2001.html?l&nr=1
A "bâllâi ârânyszârvâs", alias Hubertus-emlékmű. Nem tudom, kijavították-e már, de mikor ott jártunk, közvetlenül a szobor után egy akkora kátyú volt az úton, h a szarvas dagonyázhatna benne...

www.szoborlap.hu/8289_szkander_beg_eger_n_a_n_a_.html?step=admin
Szkander Bég Emlékmű Egerben. A képeken talán nem látszik elég jól, az alkotmány olyan 120-150 cm magas. Az ünnepélyes átadóra - állítólag - magát az albán nagykövetet is meghívták, aki mélyen megtisztelve érezte magát, és meg is jelent, fényes diplomáciai külsőségek közepette. Mélyre ható, életre szóló élményt jelentett a számára, hogy e patinás városban hazája legnagyobb nemzeti hősének tiszteletére felavattak egy pompás - kutyavécét!
Valószínűleg túl sokat foglalkoztunk jó vagy legalábbis elsőre jónak látszó épületekkel, így kellemes borzongással indultunk Salgótarján felé, hogy most a változatosság kedvéért igazán sokkoló építészettel találkozzunk. A városba érve valóban a döbbenet lett úrrá…..
Matsu 2010.04.30 11:33:17
Kicsiny városunk Index címlapos :)
Tök szép a mindennapi nihilt ilyen artisztikus fotókon viszontlátni.

Akinek kevés volna ennyi Salgótarján, ajánlom Galagonya kiváló blogját:
tarjanikepek.hu/ - a régebbi posztokban van több belváros

Történelmi visszatekintésre a Szemizo képtárat: www.pszfs.hu/szemizo/
Mesélő képek az évtizedek múlásáról: www.pszfs.hu/szemizo/e107_plugins/coppermine_menu/thumbnails.php?album=70
Salgótarján a hetvenes évek kezdetén: www.pszfs.hu/szemizo/e107_plugins/coppermine_menu/thumbnails.php?album=10

Stanislaw Lem, űrváros asszociációkhoz annyit, h a hetvenes években indult és mai napig igen aktív sci-fi közösség működik a városban:
Télleg van valami a levegőben :)

Magam részéről sajnálom, h a szintén Finta-féle megyei könyvtárról (eszméletlen szép belső tér) és az új buszpályaudvarról (ami semmi különös, csak kellemes, funcionális építmény) nem olvashattunk néhány sort.

Helyesbítendő: "A legizgalmasabb a központi elem, a művelődési ház volt" - ez természetesen a megyei múzeum.
A művelődési központ a "a letisztult, modernista József Attila Művelődési Ház", vagyis a "józsi" :)
Ma nyúlunk, idő és egyebek hiányában. Ami egyébként történik, az kemény. A szöveg és a fotó is via index.Szőrzete miatt választották ki Takácsot a szocialistákGyurcsány Takács Jánost állítólag az egyre veszélyesebb Révész Máriusz (Fidesz) semlegesítésére találta ki.…..
A szajbasz.gif és a szajbahu.jpg óta (figyeljük meg az ékezetmentes, 8+3 karakteres filenév-korlát jótékony cenzúrázó hatását) engem nem lehet meglepni holmi kétfejű csecsemővel, tömeggyilkos nyugdíjassal, vagy saját magának milliós prémiumot kiosztó BKV-nál dolgozó…..
Matsu 2009.09.25 14:36:51
@selyemhegedu: "es errol ez a nyomorult kis korcs tehet" - aha, biztos fegyverrel kényszerítette a kórházi dolgozókat, hogy adják őt másik családhoz.

Van egy seggfej apuka a rokonságomban, aki anno halálosan kiakadt azon, h lánya született, pedig Ő FIÚT AKART, punktum és kész. Amikor a babát hazavitték, már a liftben voltak, rohant a nővér lélekszakadva utánuk, h másik gyereket (fiút) öltöztettek fel nekik... (Tél volt, baba orrig bebugyolálva.)
Apu erre: Bárcsak ne vették volna észre!!!
Ilyesmi is lehet a háttérben; kislányt is akarhat vki nagyon-nagyon-nagyon.
Nem mindennapi városalapításra került sor a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Hagyó Miklós városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes és dr. Persányi Miklós állatkerti főigazgató ma délután adták át ugyanis a tengerimalacok városát, amely az Állatsimogató…..
Matsu 2009.05.31 23:21:48
@koriander: A városháza előtt van a szobor, a második képen látszódik a feje, a hatodikon meg az egész.
Kattints a képre!