Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exkalibur

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Herend fölött a Bakony sűrűjében az ideiglenesen bevonult oroszok a korabeli csúcstechnológiának megfelelő katonai bázist alakítottak ki, és üzemeltettek évtizedekig. Tökéletesen fölszerelt, tágas szállások, sportpályák épültek, jelentős géppark jött létre hangárakkal, hírközlési központ,…..
exkalibur 2016.04.23 21:01:24
@leljebbmárnincs: már a tágas, mindennel felszerelt szállásoknál gyanús volt...
Egy olvasónk eléggé felbosszantotta magát a tegnapi matematikaérettségi után, hiszen a köztévé egy Lükő Gábor nevű okleveles matematikussal oldatta meg a feladatsort, aki viszont nem végzett igazán jó munkát. Itt a levél relváns részlete: Már a könnyű, első részben is…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves Munkahelyi Terror blog!   Lassan 7 hónapja állást keresek egy…..
A vasárnapi zárvatartás körüli félreértések elkerülése végett a kötelező otthonmaradás lesz a megoldás. "Nem engedhetünk kiskapukat ütni a vasárnapi zárvatartást szabályozó gránit szilárdságú törvényen, pedig az online rendeléssel és kiszállítással pont ezt…..
A következő pár bekezdésnyi íráshoz nem is szeretnék hosszadalmas bevezetőt írni, a rövid, élvezetes beszámolónak nem kell reklám. Az azonban megér pár gondolatot, hogy bár sokat látjuk a romos, lehangoló, szürke társasházi belső udvarokat (és gyakran halljuk a panaszokat az…..
exkalibur 2014.10.20 08:50:22
Az alábbi levelet egy jarokelo.hu felhasználótól kaptuk. Változtatás nélkül közöljük. Sziasztok! Szeretném, ha kitennétek ezt a levelet Facebookra, hogy mindenki lássa, milyen klassz szolgáltatás lesz a Bubi, ha egyszer elindul. Ezúton is üdvözlöm a többi Bubi…..
exkalibur 2014.08.10 00:15:38
@wolves84lb: nincs még kifizetve. Sőt a t-system kötbért is fizetett már. Kifizetve a műszaki átadás után lesz csak.
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
exkalibur 2014.08.08 11:57:23
@bunk0: benne lesz
exkalibur 2014.08.08 12:10:38
@valogatos: igazából az érdektelen cikkeket egy laza ujj vagy egérgörgő mozdulattal át lehet ugrani. Elolvasni, főleg kommentelni egyáltalán nem kötelező.
exkalibur 2014.08.08 12:12:38
@igazmondojuhasz: valójában nem is újították fel. A köztévé egy teljesen új székházban van már.
Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója tegnap az Egyenes beszédben magyarázta Kálmán Olgának, hogy ha valakit megütnek, és egyedül van a támadójával szemben, akkor nincsen más lehetősége, mint hogy visszaüssön. Kálmán Olga azt kérdezte Kolositól, hogy olyan volt a…..
exkalibur 2014.06.13 12:28:55
@CheetaRabbit4: miert lenne kevesebb a reklám. A reklám az egyetlen bevételi forrása a kereskedelmi televízióknak. A plusz költséget ki kell termelni s ezt csak még több reklámmal lehet. 20 év alatt sok mindennel próbálkoztak a kertévék, megtalasztalhatták hogy mi hozza a legnagyobb nézettséget. Főleg liszensz műsorok majd sajat gyártásuak is. Ha a nótaestre, versmondó gálára vagy az Alföld élet világát bemutató kisfilmekre lenne igény akkor azok mennének éjjel nappal. Ilyen színvonalas műsorokat és kizárólag jó híreket mondó híradót lehet nézni a koztèvéken, reklammentes filmeket pedig a HBO-n. A kereskedelmi tévék tudatosan maradtak ki a politikából 20 éven át. Talán volt ide vagy oda húzás, de sosem éltek vissza az erejükkel. Szerintem egy több milliós nézettségű tv jelentős véleményformáló erő lehet ha oda teszik magukat. Nem is kellene ehhez konkrét kormány ellenesség. Bőven elég ha csak elmondják a tényeket a maguk valóságában nap mint nap. Mindezt az önkormanyzati választások elott pár hónappal. Az RTL-nek kincs vesztenivalója. Újabb sarokkal anyagilag tönkretehetik, de pár hónapig az anyacég életben tarthatja. Ezalatt pedig alaposan át tudja rendezni a politikai erőviszonyokat.
Ahogy a cc is beszámolt róla, Gulyás Gergely, a parlament fideszes alelnöke kedd reggel a reklámadó kapcsán szidta a kereskedelmi tévéket. Az M1 reggeli műsorában azt mondta, hogy “a két kereskedelmi televízió nagy társadalmi károkat okoz, ezért a reklámadó a média…..
exkalibur 2014.06.11 18:43:54
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: de mi lesz ha az RTL felveszi a kesztyűt és elkezd politizálni. Sok százezren kizárólag az RTL -ből tájékozódnak. Esetleg ha elkezdenének sugallni,
Véleményt formálni csak egy kicsit kormány kritikusan. Kicsit átrendezheti az erőviszonyokat az önkormányzati választások előtt. Esetleg olyat is tehetnének amit még sosem. A barátok köztben adnának egy kis aktuálpolitikát mint régen a szomszédokban. A presszóban szépen megbeszelnék hogy akkor kire is kell szavazni hétvégén. Kiderülne, hogy mekkora ereje van a médiának.
Politikai rabok építették fel orosz távol-kelet egyik leggazdagabb városát, amely alatt akár 250 évig is éghet a berobbant szén. A szellemvárosban ma már csak egy idős férfi él a két kutyájával. A szén bosszúja (Fotó: Sergeydolya.livejournal.com)..
exkalibur 2014.05.02 16:18:11
@Nem leszünk gyarmat !: mert nem olvasták a fekete gyémántokat Jókaitól
A tegnapi Köszönjük Internet!-díjat a Duna TV Kívánságkosarában nagyot hasaló munkatárs nyerte, minket azonban nem hagynak nyugodni a jelenet körülményei. "Semmilyen speciális oka nem volt a mozdulatsornak. Kollégánk így próbálta menteni a menthetőt." - kaptuk a…..
Ma jelent meg Zuschlag János "Pártházból börtönbe" című könyve, amit Szalai Vivien írt, aki a dubajozásról szóló vagy a Stohl-könyv után megint egy kellően mocskos ügyhöz adta a nevét. A könyvet a Nap Gazdaság Kiadó kft. adja ki, akinek annyira vág a profiljába a politikai…..
exkalibur 2014.03.11 07:23:51
@Occam beretvája: a manóba.... Ezen a problémán már csak egy visszamenőleges hatályú törvénymódosítás segíthet.
A sajtó szerencsére számos "rezsifórumról" számol be, ahol a Fidesz a szendvicsek mellett nagyon kínos érvekkel próbálja tüzelni hallgatóságát. Szegedi fórumról Medvegy Gábor az átlátszóoktatás bloggere számolt be személyes mikroblogján. Az írás jól visszaadja a…..
Érdekes felfordulásra lettem figyelmes tegnap a Miskolc Pláza mozi melletti folyosóján: három fiatalkorút állított a falhoz és vett körbe 5-6 hölgy, egy egyenruhás közeg meg két férfi. A kápós hangnemben záporozó kérdésekre a kölykök csak kapkodták a fejüket és riadtan…..
Január 21-én, a Klubrádióban Bolgár György interjút készített Pálfalvi Milánnal, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség egyik alelnökével abból az apropóból, hogy a szervezet támogatta Marx Corvinus Egyetemen lévő szobrának eltávolítását. A fiatalember feltételezett…..
exkalibur 2014.01.23 09:30:43
@Egyallampolgar: pontosan ez volt a cél, amit el is ért. Beszélnek, vitáznak róla, helyet és időt foglal a médiában.
Y-GEN Kimarxolt próbálkozás 2014.01.18 15:45:56
Rétvári Bence nyílt levélben fordult a Corvinus vezetéséhez, melyben szorgalmazta, hogy távolítsák el Marx szobrát az egyetem aulájából. Mi nem azzal fogunk foglalkozni, hogy igaza van-e ezzel kapcsolatban az államtitkárnak. Ehelyett arra szeretnénk rámutatni, hogy a felvetésnek…..
. A Wardell + Sagan párosa, Jeff Wardell és Claudia Sagan alakította saját otthonává ezt a fogpor gyárnak épült, később mosodaként működő 300 m2-es épületet San Franciscóban. Csak a hálót választották le a 39m hosszú, észak-déli fekvésű épület utcától…..
A lassan az élet minden területét sújtó rablóadók hatására nem csak a Sparban kerekítik maguk felé a kedvezményeket, hanem az Auchanban is: Egy érdekes ügykezelésről szeretnék beszámolni. Lehet csak nekem új a dolog. Még anno decemberi nagy bevásárláskor vettem az egyik…..
exkalibur 2014.01.07 21:16:57
@sandor1966: Persze majd pont az apróbetüs részt fogja a kedves posztoló elolvasni. Ugye el tudjuk képzelni amint remegő kézzel pakolják a kocsiba kartonszám a kólát a minél több kupon reményében. Majd a kétségbeesett csalódást a pénztárnál, mikor kiderül, hogy csak 99 Ft a kedvezmény 100 helyett.
exkalibur 2014.01.07 21:28:19
@Lencsés István: Nem tudom kedves István milyen könyveket olvas, de amiket én olvastam azokban az írásjel közvetlenül a szót követte, szünet nélkül.
Hogyan magyaráznád el a pénz jelentőségét egy földönkívülinek? Belegondoltál valaha abba, hogy számodra mit jelent a pénz? A pénz van érted vagy pedig te vagy a pénzért? A pénz megkönnyíti vagy megnehezíti az életed? Felszabadít vagy függővé tesz? Rengeteg megválaszolatlan…..
Oláh Lajos még decemberben tette fel írásban a Kérdések Kérdését, hogy miért ilyen drága az Iphone Magyarországon. Az Apple blog még októberben tette közzé, hogy Svájcban 999 svájci frank (237 ezer) egy 64 GB-os 5S, nálunk meg 288 900 forint.A HVG meg arról írt, hogy mivel az…..
exkalibur 2014.01.04 13:19:27
@gastrogertekelo: ha elolvastad volna a cikket, meglenne a válasz a kérdésedre. Ugyanis nem az apple adja drágábban a készüléket itthon mint külföldön. Ellenkezőleg. A nettó ár itthon a legalacsonyabb. A rárakódó egyéb terhek miatt lesz mégis a legdrágább. A képviselői kérdés pedig bár konkrétan az iphone 5s készülékre irányult, valójában magára a jelenségre kívánt rámutatni.
exkalibur 2014.01.04 13:23:59
@J.László: látom lejött az írás lényege. De ha gondolod a az iphone 5s-t helyettesítsd be porszívóra, mosógépre, elektromos kapára. A végeredmény ugyan az lesz. Itthon drágább mint bárhol másutt Európában.
Az érintetlen vadon, és az abban élő törzsek, a kőkorszakban rekedt fura emberek és szokásaik a dokumentum- és természetfilmesek Szent kelyhei, ha valaki ilyenre lel, szinte garantált egy díj, jóhogy a szakmában mindenki szeretné megtalálni a Legutolsó Kannibál Törzset, Ami Még…..
exkalibur 2013.12.27 10:40:07
@Tetves_ Dög: az első mondat értelmes. A második szerint a BBC a brit köztèvé egyik műsora.
Leesett egy kicsit, de még az is lehet, hogy a földet el sem érte, még jó lesz, gondolta a pultossrác: Rendeltem egy Fiesta- tortilla tekercset, mellé pedig két Whoopert elvitelre. Ket nő volt eladó, egy magas pasi, aki a kaját csinálta. Amikor elkészültek a whooperek, az egyik…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog!    Az én történetem már lassan egy éve az álláskeresésről szól. Eddig közel 10 évet töltöttem az egyik német tulajdonú műszaki multinál (ahol nem a "hülyék" vannak) Nevet konkrétan csak azért nem írok, mert  szinte azonnal…..
Reckl Amál blogja Őstehetségek 2013.11.21 08:42:50
Még a Nagy Összefogás az Együtt 2014 - PM-mel sem biztos teljesen, de egy fix pont már van: Horváth Csaba lesz jövőre az MSZP főpolgármester-jelöltje. A szekfűs bukta újabb kiváló receptje ez. Ki szavazna Horváth Csabára? Miért is tenne bárki ilyet önszántából? Vagy, ha…..
exkalibur 2013.11.21 21:49:32