Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oakeshott

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mi teszi harmonikussá azt a lakásbelsőt, ahol régi és új, kicsi és nagy, sötét és világos, színes és színtelen együtt alkot egy eklektikus, de mégis egységes hangulatot? A tárgyak története, a bennük szunnyadó emlékek, ezek tisztelete, és a jó arányérzék. Az…..
Korábban már letöltöttem az yxplayert az iPhone 4-esemre, de meglepetésemre élvezhetetlenül szaggattak az avik. Ma viszont letöltöttem a CineXplayert, ami már sokkal jobb élményt ad.Mkv-kat és AC3 fájlokat nem játszik le, ráadásul a gépemen található 6 darab aviból hárommal nem…..
Igazi jó bicskanyitogató sztori X-é. Olvasónk Rómából jött Budapestre Alitaliával. Viccelhetnénk olcsón, hogy aki ilyet tesz, magára vessen, de nem viccelünk. X. kiszálláskor az ülések közé ejtette a mobiltelefonját, amit a reptér épületébe érve azonnal észrevett, és…..
Már a T-Mobile előtt is rengeteg tinci-tánci flashmobot szerveztek a táncoslábú feltűnési mániások, de miután a T telenyomta a netet a Liverpool Street station-ön készített reklámjával, ami majdnem minden reklámdíjat megnyert, amit meglehetett, elfáradt a dolog. Ennek ellenére…..
Már napok óta folyik az MSZP-SZDSZ-MDF részéről a lejárató kampány az LMP ellen. Ebben persze a Jobbik is kitűnő szövetségese a kimúló polippártoknak.Annál mókásabb húzása persze egyetlen polipnak sem lehetett volna, mint hogy saját maga nyákját kenje az ellenfelére…..
Sárdobáló Kire szavazok? 2010.04.09 07:00:00
A poszt egy hatrészes sorozat utolsó darabja. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról, a harmadik az LMP-ről, a negyedik az MDF-ről, az ötödik pedig az MSZP-ről szólt. Az ötlet a következő volt. Fogtam az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat…..
oakeshott 2010.04.09 11:01:31
@Zoltanius: Szerintem nem kellene hagynunk, hogy a 6-7%-os hibahatárral dolgozó közvélemény-kutatók mérései önbeteljesítő jóslatokká váljanak. Én azt látom, hogy nagyon sok MDF szimpatizáns van, de most attól félnek, hogy elvész a szavazatuk. Nem fog! Aki egyetért Bokros Lajos politikájával, az támogassa szavazatával is. Az MDF eddig háromszor is bebizonyította, hogy képes megugrani a küszöböt a mérések ellenére. Bokrosnak egyébként legalább 14%-os támogatottsága van, ha valaki hisz a kvk-nak.

Csak az ország!
Vastagbőr Lehet Más a Populizmus 2010.04.07 11:41:00
Három kép többet ér három hasáb szövegnél:   (Fotó: Magócsi Márton) Örök életet, a gázár eltörlését és egymilliárd munkahelyet is ígértek az LMP aktivistái szerdán azon a performanszon, amelynek keretében egy fiktív Fidesz-programot mutattak be a legnagyobb…..
Semmilyen kapcsolatban nem állok az LMP-vel és nem segítettem a pártot az ajánlócédula-gyűjtésben sem - jelentette ki Kóka János.Elötményeket nem ismertem, nem hallottam, de a cáfolatot olvasva eszembe jutott valami.... Hogy is van...: Nem zörög a haraszt....hogy teljes legyen a…..
Szívderítő hír a hosszú hétvége utáni első munkanapon: "Több forrásból származó információk alapján Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője az ajánlószelvények gyűjtésével és a párt rendezvényeinek támogatásával segítette a Lehet Más a Politika kampányát.…..
oakeshott 2010.04.07 11:07:05
@Nosfi: az LMP-t rajtakapták, és most MDF-es lejáratókampányról beszél. LOL. Szerintem ez csak erősíti a gyanút.
  Az MDF outdoor plakátján egyszerre négy Lópici Gáspár igyekszik szivárványos sálakba tekeredve népszerűsíteni Bokros Lajos pártját. A plakátfiúság nyilván egy szakma, mely azonban nem keverendő össze a magánvéleménnyel. Pénzért az esendő ember néha elvállal…..
Sárdobáló Bokros vs Bokros 2010.04.06 07:00:00
 Bokros Lajos február 7-én elmondott kampánynyitóján évértékelőjén a következőket mondta a munkahelyteremtésről: (az érdekes rész a videóban 1:22-től jön, ha minden igaz, akkor onnan indul magától) "Van, aki arról beszél, hogy az állam majd teremt 1 millió új…..
A poszt egy hatrészes sorozat negyedik darabja, a folytatás szerdán jelenik meg. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról, a harmadik az LMP-ről szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre…..
  A Barikád honlapján jelent meg egy képregény arról, hogy Orbán Viktor kiáll-e vitázni Vona Gáborral. A cigány- és zsidó-vonalon a keményebb kontetot toló kuruc.info esetén a Jobbik vezetői következetesen tagadják, hogy bármi közük lenne a kiadványhoz, de úgy…..
 Természetesen nem, de írhattam volna egy kamu cikket arról, hogy panamában együtt járt iskolába a Pinochet diktatúra vezérezredesének fiával akivel azóta is jó barátságot őriz, és ugye tudjuk, Chile és neoliberális gazdaságpolitika és innen csak egy  lépés lenne…..
oakeshott 2010.04.04 15:48:29
@Rosenfeld Koppány: Pont egy LMP-snek kell elmagyarázni, hogy vannak, akik meggyőződésből állnak ki egy politikai erő mellett?! Én is sokáig szimpatizáltam az LMP-vel, de az MDF mellett döntöttem, mert az LMP programja inkoherens, legtöbb elemében szocialista. A Kóka és a Fidesz támogatásáról szóló pletykák pedig csak megerősítették a döntésemet.

Ettől függetlenül az lenne az igazi, ha mindkét párt bejutna a parlamentbe, mert az összes hibájuk ellenére jobbak, mint a másik három.
Akik egy jó kemény kis neoliberális pártot szeretnének látni a parlamentben, azoknak minden reményét lerombolja, ha az MDF bejut.Kire szavazzanak a neoliberálisok? Ha ezt a kérdést feltesszük, fel kell tennünk azt is, hogy mi szolgálja a neoliberalizmus eszméjének ügyét…..
oakeshott 2010.04.02 12:33:30
@kúrórudi: egyetértek. Az MDF olyan, amilyen. De legalább kimeri mondani, hogy mi az ára a fellendülésnek. Nem Dávid Ibolya miatt kell az MDF-re szavazni, hanem azért, hogy Bokros Lajos bejusson a Parlamentbe. Jelenleg egyedül az MDF képviseli a szabad versenyen alapuló piacgazdaságot és a kicsi államot. A többiek, köztük az LMP is, szocialista hablattyal jön.

Csak az ország! www.youtube.com/watch?v=z3LniKcAJsY&feature=related
Mandiner blog Mindent átadnak 2010.04.02 12:01:00
  Suhant a kocsi Szekszárdra, Bajnai átvágta a szalagot, aztán arról jöttek a hírek estére, hogy a jónép az alagútban fotózza magát, míg a piros kisterepjáró ott villog a belső sávon. Kell az öröm, az eufória persze. Nagyon kell ebben az izzadtságszagú juhakolban,…..
Kuncze Gábor nem lett szocialista. Minden bizonnyal azért buzdít az MSZP támogatására, hogy ezzel az LMP pozícióit rontsa. (Fotó: MTI)  Kuncze Gábor furcsa nyugdíjas. Ahhoz képest, hogy 2006 őszén bejelentette visszavonulását a politikától, folyamatosan szerepel és…..
oakeshott 2010.04.02 12:26:38
@Joseph Adama: nem kellene kamuzni. mandiner.hu/cikk/bokros_hazajon_brusszelbol

Miért tartana ki Bokros az MDF mellett egy ilyen kampányban, ha nem akarna a magyar parlamentben felszólalni a szabad piac védelme érdekében?
A poszt egy hatrészes sorozat harmadik darabja, a folytatás hétfőn jelenik meg. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról szólt. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre csupaszítom: egy…..
oakeshott 2010.04.02 12:12:50
Vajon lehet más a politika Kóka Jánossal? hvg.hu/itthon/20100401_koka_janos_szdsz_lmp

Szerintem a magyar politika akkor lesz más, ha Bokros Lajos is ott ül a Parlamentben! Csak az ország!
www.youtube.com/watch?v=z3LniKcAJsY&feature=related
   Végre Usztics Mátyás is belecsapott a lecsóba: az évtizedek óta katonákat alakító színész már jó ideje harciaskodik IRL-üzemmódban is, hiszen a gárda előtt is exponálta magát egyenruhás szónoklatokkal. A színészként együgyű Usztics talán már tényleg azt…..
  20 évet a 20 évért! - hirdeti a Jobbik szlogenje. A párt szerint minden politikust felelősség terhel az elmúlt két évtizedben történtekért, ígéretük szerint a Jobbik kormányra kerülését követően az első intézkedésük az ő felelősségre vonásuk lesz, húsz…..
Ezen a blogon általában tartózkodni szoktam attól – bár nem mindig sikerült elkerülnöm -, hogy a politika megértése helyett az események esztétikájáról beszéljek. Most mégis fontosnak tartom ezzel kezdeni: örülök annak, hogy az Országos Választási Bizottság zöld utat…..
oakeshott 2010.03.28 14:20:58
Csak az ország! www.youtube.com/watch?v=z3LniKcAJsY

Az LMP és az MDF közötti együttműködés lehetőségéről pedig csak annyit, hogy egy vállaltan kapitalista, befektetőbarát párt (MDF) és egy vállaltan antikapitalista, tőkellenes párt (LMP) nehezn férne össze. Nem hiszem, hogy egy gonbdolkodó liberélisnak vagy konzervatívnak tetszene az LMP minimumjövedelme vagy a párt által szorgalmazott Tobin-adó.
  Kerestem a Fidesz programjában, hogy mik a terveik a haderővel, de hiába: egyetlen szó sem esik benne a honvédelemről, a honvédségről. A programfüzetben Lázár János jegyzi az Itt az idő, hogy újra rend legyen az országban! című fejezetet, ami az…..
Az MSZP az Országos Választási Bizottsághoz fordul, mert sérelmezi, hogy az MTV döntése értelmében a Fidesz és a KDNP egyaránt saját időt kap a választás előtti „bemutatkozó” műsorban. Amikor először meghallottam a televízió döntését, magam is hajlottam arra,…..
oakeshott 2010.03.24 16:50:03
@email: Lehet, hogy az MDF nagy része megérdemelné, hogy ne jusson be a párt. De Bokros Lajossal legalább lenne egy kapitalista hang is a Parlamentben. Ezért éri meg az MDF-et támogatni. Csak az ország! www.youtube.com/watch?v=z3LniKcAJsY
  A hajrára előkerült (via Benei Péter) az első értékelhető, sőt, kifejezetten jól sikerült MSZP-s vírusvideó is, ami ráadásul nem a low budget feliratos megoldással készült, hanem rendes szinkronhangokkal (ami inkább utal profi munkára, mint lelkes mesterházysta…..
  Mire gondol a férfi, miről álmodik a lány? Az MSZP EP-kampányvideóinak rendezői, vágatlan változata:   A videókra teknős hívta fel figyelmünket - köszönjük...
oakeshott 2009.05.22 14:01:56
@Francois Pignon:

A "dávidibolyanemértafocihoz" már nagyon unalmas. Mielőtt beszélsz, tájékozódj:

http://www.hetivalasz.hu/cikk/0804/szalljatok_mar_le_david_ibolyarol

www.mdf.hu/index.php?akt_menu=77&hir_reszlet=2043
oakeshott 2009.05.22 14:15:56
@Francois Pignon: én is így teszek.

Szerintem nem gáz. Ha elolvastad amiket küldtem, akkor már te is tudod, hogy mi történt valójában.

Egyébként, hogy tetszettek a filmek?:)