Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fergab

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom eldönteni, hogy a jó példával kezdjem, vagy a rosszal. Ugyanis Tokaj-Hegyalján jártam, egy rövid látogatást tettem Tokajon és Mádon, és mivel már elég régen jártam errefelé, úgy gondoltam, egyszerű a képlet: Tokaj a központ minden szempontból, Mád pedig nem sok…..
Appleblog A végső megoldás: SSD 2011.08.05 12:05:00
Szembe kell nézni időnként a korunkkal. Akár a harmincat lépjük át, mint én pár hét múlva, akár a hármat, mint a MacBookom már egy ideje - egyikünk sem hozza már azt, amit fénykorában. A laptopom döcög, már kényes a sok böngészőablakra, emiatt sokszor használhatatlanra…..
Ahogy a pletykák említették, tegnap megjelent a Snow Leopard legfrisebb verziója, aminek feature-listájában egy büdös mukk sem hangzik el az AirPrintről, vagyis az iPhone, iPad és iPod touch, valamint a hálózatban található nyomtatók közti kapcsolatot létesítő szolgáltatásról.…..
fergab 2010.11.11 15:18:03
@passatgt: en.wikipedia.org/wiki/TRIM
Sztem SATA után TRIM nélkül is Porsche az SSD.
Ki kellett végeznünk pár embert, míg eddig az infóig eljutottunk, de nem bánjuk. Most úgy tudni, a T-Mobile szeptember 25-én vagy 26-án éjfélkor kezdi meg az árusítást, ebből szerintem valószínűbb a szombat. Ekkor lehet megrohamozni a kezdő készleteket.További infó, hogy iPadet…..
fergab 2010.09.17 13:44:04
@ac3^BB: Amikor megtudják, hogy iPhone miatt jöttél el tőlük, személyes találkát kérnek. Valamint a "nem szabadna elmondanom de!" dumával elmondja, hogy november iphone 4.
fergab 2010.09.17 13:48:57
@Fransisco Miranda: Ez tényleg zabál..

@ac3^BB: Személyes talit kérnek. Ha közlöd miért is hagytad ott őket (iphone), akkor nagy titkosan megmondja, hogy novemberben lesz iphone 4.
fergab 2010.09.17 14:17:07
@ambushka: természetesen konkrétumok sehol. Én is hiszem ha látom...
A Snow Leopard nekem először csak csalódás volt, aztán idővel kezdett elviselhetetlenné válni a döcögése, a strandlabda meg a hasonló dicstelen dolgok, úgyhogy tegnap nagy levegőt vettem, és belefogtam egy clean installba.Ezt ajánlották ugyanis minden fórumon. Handrás javaslatára…..
fergab 2009.11.25 09:25:11
@PGNet: Nálam eddig félsiker. Tegnap este nézegettem a logban a bejegyzéseket. Feltünt a Gears nyavajgása. Leszedtem, azóta Safari is boldogabb. Persze pár nap múlva derül ki, hogy tényleg az is lassított-e.
Augusztsu 8-án 10 órakor hivatalosan átadták a német főváros új metróvonalát, ami a főpályaudvar és a Brandenburgi kapu között teremt kapcsolatot. Három megállója révén akár "shuttle-metro" is lehetne a neve, de a berliniek egyszerűen csak…..
Néhány olyan tipp következik, amiket ti is kifogásoltatok az új böngésző bétájában, de van rájuk megoldás. Az, hogy ezek ilyen gyorsan közkinccsé lettek, azt mutatja, hogy ezt a bétát már igencsak használatba vette a közösség. Visszarakhatjuk a Tab bart, vagyis a füleket oda,…..
fergab 2009.02.26 21:37:31
@fuzzy_dunlop:
Köszönöm! Ezt használom, csak gondoltam megjegyzem.
A hétfői Leopard update őrült ámokfutásba kezdett, és a hírek szerint sok ember gépét hazavágta. Nem működő Bluetooth-kapcsolat, furcsa pattogó hangok a bootolás során, halott USB-portok; ezekről számolnak be a károsultak az Apple fórumain.És ők még a szerencsésebbek közé…..
Belsőség Nem tanulunk... 2008.12.16 16:34:00
Nem érdekel ki vagy, ki nem vagy. Nem érdekel, mivel foglalkozol te vagy a szüleid. Nem érdekel az sem, mi vezetett arra, hogy ezt az indavideóra kirakd.Nézz tükörbe, nézd meg a fejed...Hülyegyerek, jónapot. Elnézést a személyeskedésért, de itt már azért ledobtam az ékszíjat…..