Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pinga

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csetten és az... A baleset 2009.02.21 07:36:14
Pénteken reggel balesetünk volt. Az iskola előtti útkereszteződésben egymásnak ütközött két autó. Az egyik a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel jött, a másik nem adta meg az elsőbbséget annak, aki a főútról jött. Mi a mellékutcai stoptáblánál vártunk a sorunkra.A…..
Gábor ebből a háborús helyzetből mit sem érzékel. Derűs és bölcs majdnem nyolc hónapos. Hét hónapos kora óta bilizünk, szinte az első perctől magáénak érezte a szerkentyűt. Három hete csak bilibe termel, időben jelez (jól elkülöníthető eeeeeeeeh hangsorral). Még a…..
Csetten és az... Milyen teát? 2009.02.04 12:56:59
Gábor eddig csak és kizárólag anyatejet ivott. Most valahogy azt súgják az ösztöneim, hogy el kéne kezdeni az alternatív itatást is. Van valakinek ötlete milyen teát és hogy elkészítve? Vizet? Palackosat-szénsavmenteset? Csőröspohár? Kiskanál? Normál pohár?..
Imre és Miki is igazi reklámfaló: szeretik az érdekes, vicces reklámokat, figyelemmel kísérik, elemzik őket. Ezt akár tőlünk is elleshették, de szerintem megfogta őket a rövid, sokszor igényes (és sokszor igénytelen) műfaj.Pl. ott a babapopsi-krém reklám, amiben a mama elmondja,…..
Beköszöntött a farsang, ez nálunk több hetes családi buli.Farsang első napján rögtön sütöttünk (sütöttem) fánkot, amit Nyuszimama féle csipkebogyó (hecserli) lekvárral nyomtunk le, nyom nélkül. Miki volt a fánkbajnok.Nálunk a péntek a bableves (paszulyleves)-palacsinta napja.…..
Csetten és az... Abszurd ünnep 2008.12.29 14:42:51
Az éjjel ébredtem rá arra, milyen abszurd is volt ez a mi Karácsonyunk, így utólag csodálkozom is, hogy az események hevében nem tűnt különösnek. Azzal kezdődött, hogy Karácsony este volt egy kisebb, de annál kellemetlenebb családi konfliktus, természetesen a mikor-hova mennek a…..
Csetten és az... Gábor látta 2008.12.25 18:15:00
Az úgy történt, hogy amíg én Imre és Miki igyekeztünk haza a városból, Karácsony este, a mi kis falunkba, addig Csaba óvatlanul felment a szobájába dolgozni.Gábor meg egyedül maradt a viziló, a maci és a többiek társaságában, lent a kiságyában.És pont ezalatt jött meg az…..
Csetten és az... Guzsalyas 2008.12.22 14:55:00
Imrééknek pénteken rendhagyó karácsonyi ünnepségük volt az iskolában. Nem a szokásos betlehemi játékokat adták elő. Ennek már csak azért is örültem, mert mindig éltem a gyanúval, hogy a 6-1O év körüli gyerekek nem igazán mit tudnak kezdeni azzal a sztorival, hogy van egy…..
Csetten és az... Rókák 2008.12.18 10:36:00
Sajnos nem tudok jó fényképet mutatni a mi kis falunkról, és a helyről, ahol élünk, mert nem vagyok jó fényképész. A leginkább ez a dia adja vissza azt a domboldalt, amit mindegyik ablakunkból látni lehet. A különbség csak annyi, hogy a mi dombunkat erdő borítja, és nekem mindig…..
pinga 2008.12.19 06:54:41