Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzárnyasFejvadász

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Szerkesztő Úr, Valamelyik munkatársuk nagyon nincs tisztában az egyes és többes szám használatával, mert nem először találkozom ilyen mondatokkal, mint öt perce: "A civilek szerint a TV2 és a Hír TV nem tájékoztattak kiegyensúlyozottan a romák helyzetéről."…..
SzárnyasFejvadász 2012.04.11 09:57:10
@don B: Jól mondja, Mester - a JUK is fontos... (JA, bizony!) A birtok(os)ok ilyetén egyeztetése csúf és terjedő kórságnak mutatkozik.
SzárnyasFejvadász 2012.04.11 10:25:53
@don B: Komolyabb kétség esetén én biz megpróbálnám olykor a tárgyesetet is, hogy megszakadjon a csúnya fiúk szíve, akik ezáltal összetörik a... (mit is?)
:P
Hogy annak is legyen mivel eltöltenie az időt, aki nem jön a ma esti találkozó megbeszélő találkozóra, kiteszek egy posztot mára is. Érdekes ellentmondás, hogy míg az autópályák fölötti nagy kijelzőkön rendszeresen hirdetik, hogy leállósávban csak vészhelyzetben álljunk meg,…..
Mindennapi dolog, hogy az autósok betartanak egymásnak, nem engedik be maguk elé a másikat, mert az köcsög béemvés, ódis, szutyukis, esetleg egyszerűen csak azért, mert nehogy már neki jobb legyen. Ez utóbbira olvashattok most egy szösszenetet József billentyűzetkopácsolásának…..
SzárnyasFejvadász 2010.03.01 08:42:59
@záporjózsi: nem tetszik, de másfelé nem vezet út. A piroshetesek meg a Tétényitől végig a belső sávban szoktak szambázni, eszükbe nem jut rálépni a villamossínre (még ott sem, ahol lehet (a shell kúttól a Feneketlen tóig). A belső sávot folyamatos haladása egyébként meg tételesen is tiltaná nekik a kresz... Tedd a szívedre a kezed: 80%-ban bent vannak. Jogok igen, kötelesség nem?
SzárnyasFejvadász 2010.03.01 10:37:01
@Tron65: félreértesz: ha a busz ELEVE úgy áll be a megállóba, hogy a megállótábla a derekánál van, na az a szomszéd tehenének döglesztése...

ez meg nagyon teccett: ”van festve egy másik, bár az nemlátszik.” :))

ami a párhuzamosan álló vészvillógósokat illeti, abban tök igazad van - azokat én is irtom. Bár többnyire furgonok és nem szeméykocsik. Ha már ilyen jó megfogyelő vagyok :P
SzárnyasFejvadász 2010.03.01 10:41:32
@záporjózsi: akkor meg mi a töknek a villamossínre rávezetett forgalmi sáv??? Amúgy megfigyeltétek, hogy a Bartókon a Tétényi és a Rolling Rock (bocs a Fadrusz) között SEMMI nem tiltja, hogy más is ráhajtson?!

1) útburkolati jel kifejezetten ráviszi a forgalmat (a Hamzsabéginél)
2) se BUSZ felirat, se buszsáv tábla a Fadruszig...

Érdekes megoldás! Csak eszükbe ne jusson pótolni ;)
Rémlik nekem valami olyasmi, hogy ha a sebességmérés olyan helyről történik, akkor érvénytelen és nem lehet ez alapján büntetni az elcsípett autósokat. Persze aki élelmes, azt nem érheti meglepetés. Nem tudom már, hogy hol olvastam, azt sem, hogy mennyi az igazságtartalma, de…..
Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettest innen is csókoltatjuk! Képzeljétek, a jó Imrének isteni ötlete támadt! És állítólag teljesen önállóan ... A főpolgármester-helyettes ötlete ugyanis első blikkre valami eszméletlen, orbitális baromság. Második blikkre is:…..
SzárnyasFejvadász 2009.05.20 10:34:08
@Perillustris: Az a képmutatás, amikor a Levegő Munkacsoport azzal érvel, hogy ez környezetvédelmileg jó lehet (még ha hosszú távon is) bárkinek. Kiszámolta már valaki, hogy a Városligetet hétvégén körbepöfögő autótömeg mennyivel jobban terheli a környezetet, mintha gyorsan átjutna a Koós K sétányon?

Ja és a Bazi Nagy Dugó persze átterjed majd a mellékutcákba is, aztán lesz nagy se be, se ki... (Még a mentőnek se, mert ott nincs villamos)