Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Londoni Buszsofor Srac

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk a múltheti dohányzós levél hozzászólásain felbuzdulva elhatározta, hogy nem az ügyfélszolgálaton keresztül intézi hasonló ügyeit, megpróbálja személyesen, de azt kapta amire számított. Kulturált kérésre tegező, flegma választ kapott. A többi alant: Tisztelt…..
Sok kritika éri a BKV-s járművezetőket amiatt, mert időnként a megállókba rosszul vagy egyáltalán nem állnak be. Sokan akkor is szidják őket, amikor az autósok és a rosszul kialakított megálló miatt nem tudnak rendesen megállni. Olvasónk -egy járművezető- most képeken mutatja…..
-Mondta olvasónknak az egyik mozgólépcsőnél álló biztonsági őr. Az utas jegyet akart venni, de nem tudott, ezért a jegyeket és bérleteket ellenőrző őr azt tanácsolta nekik, hogy blicceljenek nyugodtan. Olvasónk nem érti, hogy miért állnak őrök a metrónál, ha leengedik a…..
Londoni Buszsofor Srac 2009.08.17 14:36:50
Lelépett a mozdonyvezető, hoppon maradtak a Somogy Intercity utasai – állította hétfőn a gazdátlanul maradt szerelvényen utazó taszári hölgy. Átmenetileg Dombóváron ragadt a vonat. Az utasok elképedése akkor vált döbbenetté, amikor fény derült a késés okára. A taszári…..
És igaza is volt. Egy 1. osztályon utazó hölggyel veszekedett, akinek csak a 2. osztályra szólt a jegye. Többször kérte a nőt, hogy szálljon át, mert itt nem utazhat. A nő azért nem akart átmenni, mert szerinte az 1. és a 2. osztály között nincs semmi különbség (mondjuk ez…..
Több ismerősöm is mondta már, hogy az, amit a MÁV-Start átszállási kapcsolatnak nevez, az több, mint siralmas. Tudni kell, hogy az „új” menetrendben több vidéki város csak úgy közelíthető Budapestről és az elővárosból, ha egy nagyobb állomásokon (pályaudvaron)…..
Úgy néz ki a munkanélküliek körében egyre népszerűbb az ellenőri munka. Ezzel csak az a baj, hogy sokan nem jelentkeznek erre a szakmára, hanem inkább megveszik a munkaház szükséges kellékeket, piacon, vagy olyan ellenőröktől, akik a sajátjukat „elhagyták”. Sok…..
A lenti levél is példa arra, hogy nem csak a biztonsági őrök, hanem az ellenőrök között is van néhány gyökér. Olvasónkra azért támadt rá az egyik, mert a szokásosnál egy kicsit hosszabb ideig kereste a táskája alján lévő érvényes –egyébként érvényes- vonaljegyet.…..
MÁV-figyelő Parasztnak Hi-Tech I. 2009.04.03 17:20:00
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én még sosem éreztek késztetést aziránt, hogy a sínek közül felkapott kővel unalomból vagy idegességből bármit is megdobjak az állomáson. Főleg nem a kijelzőket. Érd felsőn a kijelzőt bámulva mindig elgondolkodom, vajon kinek okozhat ez…..
Fejemet fogtam, amikor hétvégén a 23-as busz megállójában megláttam a SzaDeSz plakátját. „Van-e 200 ezer + 1 Demokrata szavazó?” teszik fel a kérdést, akik szerint Isten nem bal- és jobboldali, akik szerint a füvezés nem a rendőrségre, hanem az orvosra tartozik, akik…..
Londoni Buszsofor Srac 2009.02.26 01:50:23
Figyelo!

ha fuvet szivok, semmilyen formaban nem esek ki a real vilagbol.
anno sokat vezettem beszivva (kocsit), de csak ugy ulok autoba, ha azt uralni tudom.
biologiai megkozelitesu figura vagyok, es kivi voltam, hogy befolyasolja az agymukodesem es a reakcioim.
Az eredmenyek meghokkentoek:
sokkal jobban figyeltem a vezetes technikai reszere.
Abszolut megnyugodtam, bar siettem, de nem estem at azon a ponton, mikor mindenkit elkuldesz az anyjaba ha 50 helyett csak 49-cel hajtanak elotted, es ha valaki szabalytalankodott, leszartam, nem idegeskedtem.
Negativumkent hozom fel, hogy az ido nem annyira aterezheto, es ha mesz 3-4 sarkot, az ugy erzodik, mintha mar vagy 5 perce autokaznal :)
Pszichikailag a fu talan kisse szorongova tesz, neha elojonnek feszult erzesek, ezt alatamasztom.
De a media meg filmek altal reprodukalt repulo piros elefantok meg a beszelo fak az nem a fu, hanem a papir ( LSD), tutira :)
Haverom egyszer beLSDzett, es osszedolt a szeme lattara az egesz europark.
sose lsd-ztem, en csak a 7vegi diszkodrogokat kedveltem, azt is csak szombat este. a fuvet meg barmikor :)
De azt sem szivtam mar kb 1 eve, hisz a cegnel kokemeny drogteszt politika van.
Az allasom meg mindennel fontosabb, meg igy atdrogozott evek utan is igy gondolom.
A 7-8 eves kemenyen fuvezos idoszaka az eletemnek veget ert.
Biztos nem valt az egeszsegemre, de lathato karos hatasokrol nem tok irni.
a pareves kemeny technos, veretos tancolos, speedezos-ekizos, icazos szakasza az eletemnek veget ert.
semmi lathato karosodas.
Valoszinu, belul artott, es 85 ev helyett meghalok 80 evesen.
Naes???
De arra a par evre, amit azokon a fuj fuj tekknopartikon toltottem, mindig is kellemesen fogok visszaemlekezni.


A lenyeg hogy egyene valogatja, ki mit hogy csinal es mennyire kattan ra, mennyire megy el vele, stb.

ismerek ilyet is - olyat is.
de a tobbseg megjavul.
nagyon kis hanyaduk kerul le a lejto aljara, de azok az amugy is nem tul jo korulmenyek kozt elok, ok pedig technokol rapidoznak ( szipu), ami allitolag az egyik legjobb flash.
sose akartam es nem is nagyon fogom megtapasztalni, mert ez szamomra undorito, amolyan legalja.hu-s.

csao

A címben lévő igen csak cenzúrázott szöveg a BKV egyik derék munkatársának a száját hagyta el pénteken délután, a Deák Ferenc téren. A BKV orkja összetűzésbe került egy kislánnyal és édesanyjával. Az ork a grabancánál fogva tartotta a kislányt, akit életveszélyesen…..
Londoni Buszsofor Srac 2009.02.23 15:20:32
Tom Bobb · agymosott.blog.hu 2009.02.23. 11:04:23


jaja, ertjuk!

Csak ha te hivatalbol allsz ott a mozgolepcsonel, mint ork, es a ceg szineiben, egyenruhajaban teljesitesz szolgalatot, akkor mindenki leszarja meik partra szavazol, mekkora rasszista vagy es senkit sem erdekelnek a nezeteid.
Vegezd el a dolgod normalisan!
Te azon helyzetben a CEGET KEPVISELED, igy barmi amit/ahogy mondasz, teszel, azt a ceged szamlajara irjak, tetteid a ceged tetteivel azonosulnak, igy az mar kozel sem a te maganvelemenyed, hanem a ceg arculata es megnyilvanulasa.
Nem azt mondjak , hogy mekkora kocsog volt AZ az ember, hanem azt, hogy mekkora brutal vandal allatok a BKV orkjai.


ERTED?

Londoni Buszsofor Srac 2009.02.23 15:26:47
Londoni Buszsofor Srac 2009.02.23 15:28:38
Nemrég érdekes történetet hallottam. A BKV Fehér úti metró forgalmi telepére néhány napja érkezett meg az új Alstom metrókocsik prototípusa, és úgy tűnt, a világ legnagyobb blamáját láthatjuk.Mert a mérnökök collstokkal a kezükben kimentek a telepre, és méricskékni…..
Olvasónk levideózott egy ellenőrrel kiabáló cigányasszonyt az egyik miskolci villamoson. A nő sajnos csak a jogaival volt tisztában, a kötelességeivel nem, ezért nem nagyon akart együttműködni az anyázást jól tűrő ellenőrrel. Egy utas kiállt az ellenőr mellett és rászólt a…..
Az Alstom Transport új Pendolino vonatszerelvények szállítására és 10 éves karbantartására vonatkozó szerződést írt alá az Angel Trains-el, a piacvezető brit vasúti szerelvényeket lízingelő céggel. A szerződés értéke 1,5 milliárd angol font. A most aláírt megállapodás…..
Londoni Buszsofor Srac 2009.01.29 20:59:08