Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robin green

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Próbáltam kicsit csinosítani az oldalon, de köztudottan informatikai antitalentum vagyok, szóval nem sokra jutottam :(. Egyszerűen képtelen vagyok feltölteni egy fejlécet, pedig egész jól sikerült... Inkább foglalkozzunk a mai bejegyzéssel. Sheruzad megdöbbentő tapasztalatait osztja…..
Kísérteties hasonlóságot érzékelek a mohácsi pedofilügy, és a zsanett-ügy néven elhíresült eset közt.Méghozzá azt, hogy a feltételezett elkövető személyének, és a panaszos nem túl magas társadalmi presztizsének köszönhetően sokan egyszerűen nem hiszik el a vádakat. Nem…..
Argentin újságírók egy csoportja azt szeretné elérni, hogy a nők elleni erőszakról szóló beszámolók nyelvezete ne legyen teli sztereotípiákkal és előítéletekkel.Egy százegynéhány főt tömörítő újságírószervezet 10 pontból álló javaslatot fogalmazott meg a nők elleni…..
robin green 2008.12.19 12:55:02
Megcsalja a feleségét, aki erotikus masszázsra jár? Fikázható-e bárki csupán azért, mert lányokat látogat, vagy a szolgáltatásába belecsempész egy kis érzékiséget?Volt már ebben a blogban vita és felesleges indulat is. A következő vélemény egy valódi masszőrhölgytől…..
robin green 2008.12.18 19:58:31
"Magyarországon 2004 óta büntetendő az állatkínzás. A törvény alapján 3 év alatt 2206 személy ellen indult eljárás, ebből letöltendő börtönbüntetésre 23, felfüggesztett szabadságvesztésre 101 személyt ítéltek."Azzal az emberrel nem beszéltünk többet,…..