Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thera

0 bejegyzést írt és 214 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal nagyon furcsa epizód jutott nekem. Az adás fele egy vihar a biliben jellegű kavarás nagyon hosszú és fájdalmas kibontakozásával telt (aminek azért voltak tanulságai), a másik fele meg a hozzátartózók üzenetivel, amik helyenként kicsit megbolygatták az állóvizet. Viszont végre voltak valódi…..
Thera 2019.10.01 23:22:22
@*jinx*: Mondtam korabban hogy 12 orara van hitelesitve. Ha egy not tobb mint 12 oraja ismer akkor heveny allergias reakciok jelennek meg nala, és faj minden kontakt.
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
Thera 2019.10.01 05:39:45
@woofesz: O 12 orara volt hitelesitve. Mar az elso napi Helga sat is ugy ertettem hogy, egy allo napon at beszelni kellett ezzel az asszonyallattal, és lam megsem jutottunk be az akarlakba egybol. Zsigerileg terhes neki a kommunikacio, csak a meg aznapi megterulesre hajt.
Vagy elkezdett ugyanazon a vágányon körbe körbe menni a Lávájlend gőzös, vagy én vagyok olyan szerencsétlen, hogy mindig akkor írok, amikor Zsófi és Tíci esélyt kapnak, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseiket, mert dögöljek meg, ha nem volt legalább 3 ilyen félrevonulásuk az elmúlt időben.…..
Thera 2019.09.28 21:00:23
@Zb74: EKG
Luna megérkezése volt a  nullás lisztbe való reccsenős belefingás: a titkosnak szánt, majd hangosan felolvasott üzenetekből kiderült, hogy Tícián szeme csillogni kezdett, amikor Pumped Gabo volt nője betoppant. Véletlen? esetleg hirtelen kijött allergiás reakció? Aligha, ez itt olyan csillogás, ami…..
Thera 2019.09.24 09:23:37
@AkkorlegyenPtr: Erre egyszeru magyarazat hogy mind atlagosabbak mint mutatjak, és 24 orabol 5-5 perc musoridot kapva a vago azt hoz ki amit szeretne, de mivel kb real-time nem lehet tudni melyik oldal relevans a kesobbiekben
Második kormányrakerülése óta már a harmadik frakcióvezetőjét nyírja ki a miniszterelnök azzal, hogy a kormányába emeli őket. ..
Az elmúlt napokban minden hírt túlszárnyalt a BKK online jegye körül kitört botrány, ami - nem hiszem, hogy csak nálam - de alapjaiban rengette meg a bizalmat a T-csoport iránt. A balhé részleteibe nem mennék bele, mert mindenki rongyosra olvashatta az internetet a témában, inkább térjünk ki arra,…..
Thera 2017.07.26 17:36:21
@Sean MacTíre: Pont ezt mondtam. Nem én irtam a cikket. Friss egyetemről kikerültek kapnak ennyit.

@Tomi from Space: Ebben tévedsz. Lehet hogy le van zsirozva, de meg kell irni attól az anyagot, és kell a megrendelőnek 2-3 ajánlat, hogy odaadhassa a kedvencének.

Ha meg meg kell irni, nem fogják a mérnök orrára kötni hogy le van e zsirozva és ha nem milyen irányban. Szóval kb 3 tenderből lesz 1 ügyfél jó esetben, és az idő. Szintén a létszám pl biztonság területén az őszvégi auditok miatt nagyobbnak kell lenni mint a nyári uborkaszezonban, és annak is valaki megfizeti az árát.

És nincs olyan hogy benyeli. Ha a piaci ára a szakértőnek 1-1.5m bruttónak megfelelő jövedelem per év, akkor nem tud a megrendelő a minőségen spórolás nélkül spórolni.
Thera 2017.07.26 17:41:12
@gusthy1: Szintén pl biztonság területén van vagy 10000 EUR/fő/év softwarelicense, vulndb előfizetés + certificate megújítási költség.
  Minden váltás nehéz, ráadásul idővel az emlékek megszépülnek, úgyhogy be is linkeljük ide gyorsan a Citibankos Homár-posztokat, de azért levélírónkat tényleg jól megforgatta új bankja. Kedves Homár és Homár Olvasók! A Citi-Erste váltás áldozataként ragadok billentyűzetet, és reménykedem, ha…..
Thera 2017.03.28 22:59:24
Én is gondoltam hogy beirok.

Ami törtönt röviden: Citinél SMS értesítést kaptam ingyen és bérmentve minden átutalásomról (SMSek megvannak, kivonat igazolja nem történt levonás), míg Erste szerint bár az írásos tájékoztató szerint ugyanolyanok vagy jobbak a feltételek ez nem jár csak 440Ft havi díj ellenében. Erste azt állítja a Citinél sem járt volna.
Reklamációra hetekkel később a következőt tartalmazó levelet voltak képesek megszülni:
"Biztosítjuk továbbá, hogy a Citibanknál a CitiPriority díjcsomag esetében a Hírnökszolgáltatás díja 440 Ft/hó volt. Elnézését kérjük, amennyiben korábban a Citibank nem terhelte számláján a jelzett havi díjat, így Ön kellemetlen tapasztalatokat szerzett szolgáltatásaink használatakor. "

Szóval elnézést kérnek hogy a Citinél ingyen járt a szolgáltatás amiért az Erste pénzt kér és azt állitja hogy biztos a másik bank tévedett éveken át.
Ízelgessük: "Elnézését kérjük, amennyiben korábban a Citibank nem terhelte számláján a jelzett havi díjat, ...."

Az hogy a kereskedett befektetési termékekről is félretájékoztattak, - a "természetesen a korábban megszokott termékekkel lehet kereskedni"-ben a kereskedni az Erste-nek annyit jelent eladni - venni nem. Vagy hogy változtattak a számlavezető fiókon (visszaettek ahova kötöttem 2012 ben, pedig azóta változott) vagy hogy a hitelkártyán a beállított kiegyenlités miatt most én hitelezem a bankot több tízezer forinttal mert a "teljes egyenleg" autokiegyenlitése nem veszi figyelembe hogy tartva hogy elmarad manuálisan is kiegyenlitettem hetekkel azelőtt, hogy nincs instant saját számlák közti átvezetés, hogy a "priority bankár" percenként segitséget kért kollégáitól mert nem értett semmihez, és telefonon sem elérhető apróság. "Elnézését kérjük, amennyiben korábban a Citibank nem terhelte számláján a jelzett havi díjat, ...."
Hova menjek?
Thera 2017.03.28 23:03:13
@mojoking77: A Citis csomagok többsége teljesen ingyenes volt. Átutalás, felvétel tetszőleges automatából, minden. Az Erste megvette az ügyfélállományt és elvben vállalta hogy korábbi feltételekkel megegyező vagy kedvezőbb szolgáltatást nyújt. Más banknál nincs hasonló ingyenes számlacsomag. Sajna szemlátomást az Erste filozófiájába nem fér bele az ügyfélbarátság , hanem szőrszálhasogat. Pedig összességében a Citiis nyert pl a befektetési termékek értékesítésénél, vagy az üzletek bankártyaelfogadási díján....
Thera 2017.03.28 23:05:13
@Csokis2: A 440 Ft/hó esetemben hogy kapjak SMS-t a kb 1 bejövő átutalásból meg 2-3 kimenő beszedési megbizásról szerintem ilyen fiktív díj amit vársz.
Thera 2016.11.23 10:42:07
@I_Isti:? Hol mondtam én vagy más ilyet? Nem be nem tartasa mellett érveltem hanem felhivtam a figyelmet hogy ha az norma akkor a befogadás, elfogadás, keresztéty felebaráti szeretet, a másik akár testi szükségleteinek figyelembevétele, a másik megtérésébe vetett remény sokkal inkább az.
Thera 2016.11.23 13:59:44
@Vajdics Anikó: Erre próbaltam célozgatni.

Amugy vicces hogy az egyetlen igazi ellenérvet senki nem hozta fel addig a katolikus ill válást engedő eszmék között. Az egyik holtig tartó kizárólagosságot fogad a másik csak szeriális monogámiát. Ez komoly vita esetén egyenlőtlenséghez vezet ami a konfliktusbéli mozgástérre is kihat. Egyik többet hajlandó magából feladni kapcsolat megmentéséért mint másik ha minden peremfeltétel amúgy megegyezik.
Thera 2016.11.23 20:09:50
@Kereszteny Család: Felületesen olvastam és csak mostanra ált össze hogy a cikk az egy fordítás vmely amerikai neoprotestáns fundamentalista felekezet prosának tollából a rá jellemző kirekesztő bezárkózó módon mig hozzászólásaid kicsit közelebb álnak a magyar mainstream felekezetek tanaihoz. Mit gondolsz te a cikkről? Tisztá an vagy a szerző egyhazad dogmaihoz való viszonyáról?
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Kezdők a pályán (Fotó: Inghams.co.uk) Hütte Anyó levelet kapott: "A párommal régóta szerettük volna kipróbálni a síelést, korizni is szeretünk, túrázni is. Most először tudunk rá időt / pénzt szánni, hogy talán ebben a szezonban kipróbáljuk, ugyanakkor nagyon sok…..
Vannak elvek egy-egy cégnél, amivel a kiválasztásban (is), a saját életüket nehezítik, nemcsak az álláskeresőkét. Értem én, hogy ezek az elvek egyes cégek presztízsét akarták volt szolgálni, de az értelmük a folyamatosan változó (ne szépítsünk: romló) gazdasági…..
Thera 2015.05.26 09:32:59
@jobangel: A 2. pontban azért van a cégeknél is igazság: Ugyanis a fejvadász nem feltétlen lát bele a kiválasztás állásába. Lehet hogy nem egy forrást használ a cég. (Gyakorlatilag leadgenerálásra all fejvadásszal kapcsolatban, és nem kiválasztás teljes részfázisának outsourcingjára) És a illető már tényleg bent van a kiválasztási folyamat megfelelő körében. Ebben az esetben tényleg nem ad a fejvadász hozzáadott értéket, és nincs mire kérni ellenértéket.
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Thera 2015.04.29 09:33:37
@katmanocs: Elvben lehetne úgy érvelni hogy a Pénteki adástól számítva: Ugye az elkövető felismerésétől számít, de a tényállás megismerése (a felvétel leközlése) szintén olyan esemény mely alapot adhat a későbbi kezdeményezésre. (Ha hitelesen tudna arra hivatkozni, hogy minden oly zavaros volt, elhitették vele hogy csak álmodta etc...) Pl ha részegen beleegyezésed nélkül áldozatul esel, és 2 hónappal később eljut hozzád egy felvétel melyből rájössz hogy volt aktus megteheted a feljelentést. A 30 nap azért van hogy ténylegesen az eseményhez kapcsolódjon, ne pl 3 év múlva egy válásnál jöjjön elő, bizonyítási lehetőség nélkül.
Thera 2015.04.29 13:19:52
@kolbászmustárral: Respect Vodafone.
Gólem az első Albina utáni napot egy mödansziéban kezdi, a fejin egy vörös köd fantázianevű lencsével megturbózott piacos Prada-szemüveg, felsőtest kibikkantva, a kezében meg Baywatch Mitch kedvenc játékszere, a vízímentő túlélőkészlet ikonikus darabja, a Piros Műanyag Basz,…..
Na, párválasztunk ma este, mondja az agyagból összepakolgatott rémember a csuklóján két órával, ezt baszki magyarázza már meg valaki. Mer’ fussa? Nem bízik az egyikben? Vagy miért? A tisztást, ahol a felkonfokhoz beáll, lassan jobban ismerem, mint a debreceni Csapó utcát, pedig…..
Az alábbi ügy félig jogi, félig gyakorlati kérdéseket vet fel. Meddig mehet el egy lakóközösség a lépcsőházi drogozás megakadályozása céljából? Tisztelt Zugügyvéd! Segítségedet szeretném kérni, ugyanis a lépcsőházunkban rendszeres a kisebb-nagyobb probléma. mielőtt…..
Magyarország miniszterelnökének nem a sziklamászás, hanem a foci a hobbija, így nem hegyet építenek egy zöldövezeti lakópark mellé a Duna-parti csónakházak közelébe, hanem futball stadiont. Dr. Vas Imre alpolgármester javaslatára, a képviselő-testület többsége 27 millió Ft +…..
Thera 2012.11.30 00:45:51
@igenember: Én ugyan nem.... Amugy érdekelne hogy mely demográfiai csoportba tartozónak vélsz hogy ilyen állitásra ragadtattad magad, vagy mely mondatommal utaltam 2010 es álláspontomra. (Amugy LMP szimpatizáns voltam, de csalódtam bennük, és főleg hogy inkább Schiffer egoizmusát ápolgatják, minthogy az Együtt 2014 élére álljanak amire kb meg lett volna a módjuk.)
Bontják a mellettünk lévő kisváros főterét, mert az eddigi aszfaltburkolatot felváltja a térkő. Na, most aki ki akarja találni, melyik városkához lakom közel, annak gyakorlatilag semmilyen támpontot nem adtam, mert meglehetősen népszerű ma a térkövezés. És igen, valahol…..
Thera 2012.07.24 14:18:41
@DIODORO: Hülyeség. Iskolafelujjitásra is adna, meg a szomszéd utca csatornázására is. És falvak közti bicikliútra is.
Egyrészt nemzeti tervek döntenek a célkitűzésekről. Másrészt az elbrálás sem Brüsszelben történik. Nem kell olyat az EUra fogni amiről nem tehet.
Sokan beküldtétek a lenti képet, meg persze magunktól is rátaláltunk, de azt nem sikerült kiderítenem, hogy ki készítette. Mindenesetre az illető elég jól vágja a DOS-os játékokat, ezekből szedte össze a száz legjobbat egy szép listába. Látszik, hogy sok melóval, nagy…..
Thera 2012.07.18 12:42:05
@rendszergazda: Azok ott vannak-keresd
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Kedves MHT,   Nemrégiben kaptam kézhez a Nemzeti Konzultáció aktuális kérdőívét, mely most tényleges aktualitást hordoz a számomra, mivel egyebek mellett a…..
Thera 2012.06.13 12:46:48
@Thera: Ok a kor azt tényleg nem illik manipulálni bár nem tudom direktben minek egy önéletrajzba. Bár iskolából kiderül.
hogyvolt Éden hotel - 2x15 2012.03.29 09:30:00
T69.2 ma már beereszti a levegőt(?) a lábai közé, a végtagokat a modelliskolában tanított első beálló póznak megfelelően "egy db egyenes - egy db 30 fokban jobbra ki, lábfej kifordít, testsúly az egyenesen" helyzetbe rendezte a karbantartó, viszont a skin a héten…..
Thera 2012.03.29 17:16:01
hogyvolt Éden hotel - 2x08 2012.03.16 07:40:00
Sárga, meglepően nem csöcskirakós, hosszú ruhában nyitja a heti utolsó műsort T69.2, párválasztás lesz ma, mondja, tudjuk, Muzsikus Skorpiókirály választ áldozatot, de előtte még pandora is lesz, sűrű műsorra számíthatunk, én meg olyan migrénnel írom ezt a hogyvoltot, hogy…..
Thera 2012.03.16 00:20:46
@tvsc: Reggel békültek. Van ez így...
A kutatók azt vizsgálták két hónapon keresztül, hogy milyen hatással van a környezetre a házasságkötés közben történő nemi aktus. Lord Tamblecarry, a kutatás vezetője, elmondta: nehezen indult a kutatás, ugyanis kevés párt találtak, akik hajlandóak a polgári vagy, akár az…..
Thera 2012.03.01 18:42:08
@ámbátor: Ez feldobta az estét. Úgy kellett engem összekanalazni a földről annyira ütött....