Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thunder01

0 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a vége, fuss el véle. Boldogan éltek, míg meg nem haltak. Ésatöbbi ésatöbbi. Szóval nem tetszik ez a blog, befejezem. Élt 6 évet. Jó volt, elég volt.  ..
A "Na, ehhez innom kellene..." kezdetű mondatok csak jól végződhetnek. Szemben a "Egyre nagyobb a pocakod" kijelentéssel...
Thunder01 2014.08.24 06:03:27
Karl Lagerfeld-et a minap kapták lencsevégre Párizsban, amint egy, a paparazzók számára is eddig ismeretlen férfival járta a várost. Úgy látszik az egykori "toyboy", Baptiste Giabiconi már a múlté és Lagerfeld új kiszemeltet talált magának.A divattervező amúgy igen…..
HeStyle Szakállas sztárok 2011.08.30 18:10:00
A tavalyi évben Brad Pitt szakállnövesztését kísérhettük figyelemmel, erre bizonyára emlékeznek rendszeres olvasóink. Most a szakáll újra támad, méghozzá Jude Law és Shia Labeouf arcán! Ezek a napokban készült képek róluk.  Hogy mi vihette rá őket arra, hogy ilyen…..
A spanyol modelltől csömörünk volt egy időben, aztán nem nagyon volt mit írni róla, de most megint megnézhetjük egy kampányban - méghozzá a Peek & Cloppenburgnál! Magyarországon egyetlen üzletüket az Arena plazában találhatjátok meg. Egészen jók az összeállított szettek,…..
 Folytatjuk sztármustránkat, ahogy ígértük. Ezúttal április elején készített fényképeket mutatunk néhány hírességről. Nektek most sincs más dolgotok, mint eldönteni, ki öltözött fel a legjobban! Látható lesz a többszörös élversenyző, Lapo Elkann, a remek stílusú…..
HeStyle Andrej Pejic: Mr. Unisex 2011.04.05 12:38:00
Andrej Pejic-ről már korábban is írtunk, a téma akkor is a sokakat zavarba ejtő lányos, androgün kinézete volt. Az elején még lehetett legyinteni, de mára már nem lehet elmenni a 19 éves fiatal modell mellett. Sikert sikerre halmoz, a legnagyobb divatházak és fotósok kapkodnak…..
Minket nagyon érdekelnek a magyar topmodellek, így arra gondoltunk, miért ne kereshetnénk meg őket, hiszen méltatlanul keveset hallani róluk és nem mellesleg Nektek is érdekes lehet a véleményük. Srej Zsófiról elég keveset tudunk (azt a keveset egy Glamour interjúból), pedig…..
Anthony Maule fotózta Andrej Pejic modellt mai kedvencünkben. A "Gold Digger" nevet viselő, elképesztően kreatív és már-már zavarba ejtően "őrült" fotósorozat a Dazed & Confused magazin legújabb számában látható. Andrej Pejic futurisztikus szobrokká való…..
 A Numéro Homme magazinban jelennek meg ezek a fotók. Természetesen Karl Lagerfeld készítette őket. Egy safari történetét hivatott elmesélni a fotósorozat. És bár ez lehet, hogy nem annyira egyértelmű, de ezek a fotók jók lettek. A jó öreg Karlnak még mindig megvan a szeme a…..
HeStyle YourLook: Chaby 2011.03.22 11:51:47
Egy igazi YourLook-veterán, Chaby ismét küldött nekünk néhány remek fotót. Úgy, ahogy van tökéletes az összkép, nagyon tetszik! (Chaby-val mellesleg volt szerencsénk találkozni a Glamour WOTY gálán is, az ott viselt öltözéke is megérne egy misét, szuper outfit volt.)Leveléből…..
            Jane BirkinValami ilyesmi...,egy életérzés, a kutyák, a szabadság, a praktikum és a "finom", kézműves darabok szeretete. Valami, ami ezen a képen mind rajta van...!Most azt hiszitek, hogy megőrültem, hiszen…..
Még soha nem láttam olyan állatot, aki ki tette volna magát ilyen veszélynek... ..
Thunder01 2011.03.16 12:10:33
                      Imádom az Ecseri piacot és persze minden létező piacot is. Az ilyen helyeken olyan izgalom tör rám, mintha kincset keresnék. Persze azt is teszem…, de…..
Íme egy válogatás a 200 dollár alatti órákból. Azt hiszem, ebből az árkategóriából már nagyon szép darabokat lehet találni, akár a designer, akár a tradícionális óragyártókat nézzük. A válogatáshoz az asos, az urbanoutfitters és designer márkák honlapjai vannak a…..
Ez a dzseki a tavaszi kollekcióból származik. Kicsit megakadtunk rajta, mert nem tudjuk eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Így hozzátok fordulunk: Nektek tetszik vagy nem?  Kicsit az az érzésünk, mintha ezt Christian Louboutin szegecses cipőjéhez találták volna ki. De azt…..
Ha jó alaposan górcső alá vesszük Galliano 2011-es őszi-téli kollekcióját egyértelmű, hogy az inspirációt Eva Braun és Marlene Dietrich adta a Dior divatház napokban száműzött vezető tervezőjének. A bemutató kísérőzenéjét a már klasszikus Coldplay „Viva la…..
Alex Prager fotózta Santiago Montero modellt a Bottega Veneta új, 2011-es tavaszi/nyári kampányához. Nekem nagyon tetszik a most megjelent két fotó a kampányból, a második képen látható táskáért pedig most azonnal harcba szállnék bárhol, bárkivel. Gyönyörű!..