Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reggie31

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KisKatánk 3 éves lett. Már napokkal ezelőtt mondogattuk neki, hogy közeleg a szülinapja, és már nagyon várta. Főleg, hogy sok vendéget hívtunk, és említettük, hogy torta is készül majd. Mikor ma reggel megkérdeztem, mit kérne reggelire, azt felelte: tortát. Délelőtt még…..
"A hét óráig feljelentkező tizenegy jegyvizsgálóból nyolcan sztrájkolnak, körükben tartott közvélemény-kutatás alapján egységesen azt mondják: „Nincs Karácsony!” , az eredményes megállapodásig sztrájkolnak."A fenti maszlag olvasható a Gaskó féle…..
Reggie31 2008.12.20 18:01:10
"A gyerek utazásáról meg annyit, hogy ha a fél országot átutazza, valószínű kollégista. A kollégium pedig adja neki a szobát ilyen esetben és nem kellett volna hazajönnie. Úgyhogy ne próbáld úgy beállítani, hogy most miattunk a gyermekednek akár egy éjszakát is a szabad ég alatt kellett volna töltenie mert ez nem igaz!"

Csak szép csendben jegyezném meg, hogy a két ünnep között nálunk például bezárnak a koleszok, és kedd délután kettőig nekem már el kéne hagynom a terepet. Emellett vettem egykét ajándékot karácsonyra amit haza kéne cipelnem, és az egyik például egy 140*200-as szőnyeg. Na azzal nem tudok Győrig buszozni úgy, hogy még mellette egy utazótáskám és egy hátizsákom is van. Szóval ha a sztrájk még kedden is tart, nem tudom mit fogok csinálni.
Kalauznéni, én sok mindent értek abból amit mondasz, sok mindennel egyet is értek. Az olyan utast aki úgy bánik a kalauzzal (vagy bárkivel ha már itt tartunk) mint ahogy veled bántak egyszerűen fejbe kéne lőni. Sajnos itt tartunk, ilyen intelligens emberek mászkálnak mindenfelé. Biztosíthatlak, én sosem csinálnék ilyet, és szerintem az ide irogatók 99-100%-a elítéli az ehhez hasonló embereket, csak a probléma pont az, hogy mi sem tudunk hazamenni karácsonykor.
És azzal én is egyetértek, hogy a sztrájk nem arról szól, hogy jobb körülmények legyenek a MÁV-os dolgozóknak (pedig az alapján amit ide írtál inkább erről kéne), hanem a feljebb felsoroltakról, amiben a 250 ezer is benne van. Ezt pedig senki nem fogja támogatni egy állami pénzből fenntartott cég esetében. Anyum jelenleg a főállása mellett 4, azaz négy mellékállásban dolgozik és örül, ha kéthetente láthat. Mint anya ezt biztosan megérted. Na. Lehet, hogy nem jutok haza.
A gyerekekkel megkezdtük a karácsonyi készülődést. Karácsonyi verset és éneket is tanultunk, amiket majd a fa alatt lehet énekelni. Aztán sütöttünk mézeskalácsot, többször is, nagy része ajándék lesz, de jó adag vándorolt belőle a pocakunkba is. Nagyon valószínű, hogy a…..