Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.E.

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(95 éve született Lőrincze Lajos - legyen ez az apropója alábbi szövegem közzétételének.) Amiről beszélni szeretnék, egyetlen kérdés felvetése, inkább csak érintése, felröppentése anélkül, hogy a rám visszahulló problémák megválaszolására vállalkoznék. Ezt a…..
bdk blog archívum I am Piréz 2009.05.30 14:12:00
Ha saját szócikkel nem is szerepelek az angol Wikipédiában, a blogomra mutató linkkel már dicsekedhetek. A tegnapi napon felkerült a rendszerbe a Piréz people című oldal (igencsak vázlatos tartalommal), és a külső linkek között szerepel az I am Piréz (Hungarian) link, amely arra a blogbejegyzésemre…..
bdk blog archívum Ökofolyosó 2009.05.28 09:31:00
Olvasom, hogy zöld ökofolyosót nyitnak az ukrán-lengyel zöldhatáron abból a célból, hogy a szögesdrót kerítés által elválasztott területek között szabadon mozoghassanak a  vadállatok. Az elszigeteltség miatt ugyanis kipusztul-hatnak az amúgy is veszélyeztetett, a Vörös Könyvben szereplő védett…..
Kedves kliensünk A securitate okokbol kifolyolag zártuk le az ön kontját. Ez arra szolgál,hogy segitsék és védjék az ön kontját. Újra kell restaurálja az ön kontjának az adatait arra,hogy újra használhatóvá váljon az ön kontja,és bebizonzitja,hogy nem volt informatikai…..
Frissítés: haláleset miatt utazásunk ELMARAD!Véglegesen összeállt hó végi szlovákiai utazásunk programja. Május 25-én indulunk, ott alszunk Pozsonyban, másnap, 26-án városnézés, délután 17 órától a Magyar Intézetben szereplünk, az irodalmi társalgást Bogár Edit vezeti,…..
bdk blog archívum A könyv szaga 2009.01.11 10:40:00
digitális forradalom - e-könyv, online olvasás vs. nyomtatott tartalom - hangoskönyvek letöltése, hallgatása, e-book letöltés Könyörgök, valaki találja már fel a büdös e-book-olvasót, hogy "a könyv illata" mint érvelési argumentum végre eltűnjön azok szótárából, akik a digitális forradalom ellen…..
Éva BerniczkyIn the Lightof the Waning Moon...That morning, though, someone did spot an apparition among the bare and the evergreen bushes.“Would you look at that!” he did not say or whisper so much as breathe into the cold air. Then, still not raising his voice, kept softly breathing…..
bdk blog archívum Agyvérzés 2008.12.14 14:08:37
Pénteken késő este történt. Álmában lefordult paplanostul az ágyról. Amikor Éva és Kolos felemelték, azonnal látták, hogy valami nincs rendben. Mentők, kórház, tomográfia. Negyven milliméteres vérömleny anyám jobb agyféltekéjében. Bal oldala megbénult, beszéde…..
Egyáltalán nem örülök azoknak a változtatásoknak, amelyeket az utóbbi időben hajtottak végre a blog.hu gazdái. Előbb reklámokat akartak ránk kínálni, szerencsére lehetett választani az ellenkező opciót is, de ennek az az ára, hogy a blogger egy-egy posztjával nem kerülhet ki…..