Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katkadu

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"hagyd békén a gyerekedet, azért gyerek, hogy hülyeségeket csináljon, majd mi okos felnöttek meg elrendezzük, ha valami bajt okoz!" mondja nekem az osztáyltanító már  szeptember második hetében. és csak azért nem az első héten, mert akkor még nem jártak iskolába. azon az első héten már az iskolásak…..
katkadu 2016.01.26 21:03:53
kisrigók megismersz? 2015.10.21 13:52:08
-szia csabi!-szia...-megismersz?-szia balogklári!   felszállt a vonatra csaba gyerekotthoni óvónője. csaba volt az óvoda napi két órában egy erdei sétára. fiam arca kipirult, fülei vörösen égtek, örült, és mintha kísértetet látna, bámulta, és nézett ránk, hitetlenkedve…..
kisrigók három 2015.06.16 13:59:44
  nem tudták, vagy mindig is tudták? de olyan is van, hogy csak egy ismeretlen alakú lyuk a lelken, valaki éppen beleillik. mi tudtuk. egy évvel ezelőtt is, és rá is igent mondtunk, ismeretlenül, ahogy mindhármukra.  még tél volt amikor megmondtuk. valahogy kiesett belőlem, fiam a…..
katkadu 2015.06.18 21:32:00
új vígjáték-sorozata, amiben gyakorlatilag saját magukat játsszák. Közösségi finanszírozású, lehet nekik pénzt küldeni, de ha nem akartok, akkor is cuki a videó. ..
katkadu 2015.03.13 10:25:25
A második legizgalmasabb dolog a Mozgás- és Táncterápiás Egyesület szakmai napján a párterápiáról szóló rész volt: egy terapeuta-páros, férfi és nő tartanak pároknak tíz alkalmas csoportot, valamint egy-egy párnak öt alkalmas egyéni terápiát is. Nagyon érdekes volt.…..
katkadu 2014.12.08 13:54:03
isolde Ajánló 2014.10.31 09:25:46
Olvassatok IKL-t, magyar orvos, most pár hónapig Angliában van valami ösztöndíjjal, és van az a rész, amikor kiosztja a magyar beteget, hát én halálra röhögtem magam. Mennyire igaz. Várjatok, be is kopizom a párbeszédet lusták kedvéért, reméljük, nem haragszik meg érte.  (A…..
A dühkezelésről annyit szeretnék mondani, hogy még egyszer valaki kibaszott homeopatákkal és kineziológusokkal vesz egy kalap alá, mert pszichoterápiával foglalkozom, azt esküszöm, pofán csapom. Nem igaz, hogy ennyire lassú a közvélemény, de az egy dolog, a szakmai közvélemény…..
Gyerekszoba Játék a művészet 2014.09.10 09:19:00
Az UMMA egyik aktuális kiállításán a két japán művész, Yasuhiko Hayashi és Yusuke Nakano által alapított Paramodel a játék és való élet metszéspontját keresi installációjával. A labirintust játékvasút, habból öntött hegyek, fehérre festett homok, és játékdaruk…..
isolde Várfalsétány és egyebek 2014.04.17 09:03:02
Maradék képek. Holnap megyünk vissza, amit már alig várok, részben hiányzik a férjem, részben meg az idegeimre megy a nagymamám, aki egy kibírhatatlan, vén boszorka elviselhetőség terén kihívásokkal küszködő idős hölgy*.  *Érdekes, hogy valamiért akárhol panaszkodom…..
Emlékeztek, amikor azt írtam, hogy a baba kis hangjaiból meg testbeszédéből rá lehet jönni, hogy mit akar? (Az előző bejegyzésben). Hübrisz.  Nem lehet rájönni. Van a Suttogóban még egy táblázat is pedig, a testbeszédről, hogy könnyebben el tudd dönteni, most éhes-e a…..
isolde Oversharing 2013.05.14 10:33:43
Én egyébként sose fogadtam meg olyasmit, hogy majd nem fogok egyfolytában a babáról meg szoptatásról meg pelenkákról beszélni, sőt, dühös voltam, amikor valaki meg akarta velem ígértetni, hát én arról beszélek, ami épp foglalkoztat, bocs. Majd nyilván lezajlik ez az időszak…..
isolde We are big damn heroes, sir 2013.04.30 16:15:31
Megszületett a Lány, és nagyon cuki! ..
Az ünnep fogalma zavarba hoz. Két gyermekem van, az első már érti és értelmezi, ami körülötte történik, én pedig még mindig nem tudom, miért is ünnepelünk. Most nem a közhelyes témát szeretném előrángatni: hogy legszentebb ünnepeink üresek, a vásárlásról szólnak és…..
El Mondo blog Lego 2009.10.20 11:00:00
A játék a felnőtt kezében is játék marad. Van ebben a LEGO dologban valami ősi, valami elemi, valami megfejthetetlen. Talán az építés ősi gesztusát emeli vissza a hétköznapok valóságába… Vagy csak egyszerűen egy jól kitalált ötlet materializálódása. Nem tudom……..
katkadu 2009.10.21 01:57:52
@Metz: azért én az USA-ban játszottam is a robotika kittel. :-)
Míg mi már majdnem lemondtunk arról, hogy esőn kívül bármi is essen ezen a télen, más vidékeken a szokatlanul kemény hideg vagy a váratlan havazások adnak okot az aggodalomra. A probléma persze nagyobb annál, minthogy megelégedjünk a fehér karácsony elsiratásával. Az…..
 Be patient. There is hope. God is in control. (Légy türelmes. Van remény. Isten kezében az irányítás.) Ezek a szavak zengnek már lassan 4 napja a fejemben. Hihetetlen egyszerű a képlet, mégis megdöbbentő, hogy még sosem hallottam ilyen frappánsan összefoglalva.…..