Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivadék76

0 bejegyzést írt és 272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy megszívatott ügyfél küldte el a történetét a Zugügyvédhez. Félreértés ne essék, a Zugügyvéd nem az adócsalókat védi, de véleménye szerint a bizonyítás teher megfordítása a vagyonosodási vizsgálatoknál igencsak sérti a jogbiztonságot. Az is érdekes adalék az…..
Ha van 150.000 dollárunk, azaz kábé 28 millió magyar forintunk, akár Ohatpusztakócson is felidézhetjük az áldott nyolcvanas éveket, amikor Hasselhoff bongyor frizuráját tépte a szél egy-egy húzósabb jelenet alatt, és KITT pont a megfelelő pillanatban szólt be valami bölcset.…..
Na, úgy tűnik, a Győzikében viszont még van elég sok tartalék, maximum a jövőben át kell rakni kilenc óráról tizenegyre és kibiggyeszteni az alsó sarokba egy tizennyolcas karikát.Akár meg vannak rendezve ezek a részek, akár nem, nagyon ütős anyag jött össze tegnap este. Eleve…..
9 perc, 6 évad, állítólag az összes kinyírt arc a maffiózókból, időrendi sorrendben. Csak azok klikkoljanak, akik már látták a hatodik évadot is, és ők is csak akkor, ha youtube userek, mert a vér és az erőszak miatt a videót a szimpla látogatók nem láthatják, ha minden igaz.…..
w Emberarcú hüllő 2007.04.02 06:00:00
Az SZDSZ elnöke Kóka János, a végeredmény nem okozott meglepetést, legfeljebb a szoros verseny. A legitimáció ahhoz kevés, hogy Kóka azt tegyen a párttal, amit akar. De bizonyára megpróbálja. Hogy mit, arról már írtam: a Magyar Kapitalista Párt létrehozását. Kell, kell, kell…..
comment:com Nem lesz több Columbo 2007.03.29 00:21:00
A nálunk is közkedvelt (jó hogy, majd' minden részt levetítettek vagy hatszor) ballonkabátos detektív most már hivatalosan sem fogja kérdéseivel zaklatni az ideges bűnözőket, szögre kerül a híres ruhadarab, bye-bye, Columbo.Peter Falk lassan betölti nyolcvanadik életévét is, és…..
A Tv2 Rém rendes remake-je a második adás után orbitális buktának tűnik. Persze nincs még vége, akár még rá is szokhatunk Bándi Sanyi Amerikából importál tahóságaira, de a tegnapi nézettségi adatokat azért biztos remegve vitte be a titkárnő a vezetőségi meetingre. Nem én…..
w Kénkő újratöltve 2007.03.30 02:52:00
Erre nemhogy a betegágyból, de a ravatalról is felkapnám a fejem. Sőt onnan pláne. Van pokol! A pokol egy valós hely, ahol azok égnek, akiknek nem sikerült elhinni, hogy ez tényleg így van. Benedek pápa kifejezetten cáfolja azt a gyanús modern állítást, hogy ez a mese igazából…..
A mit iszik a magyar után itt a mit eszik; pontosabban arra keresessük a választ, hogy: ..
Eddig azt gondoltuk a drumandbassről, hogy ostoba műfaj, ami csak arra jó, hogy megfájfuljon tőle az ember feje. De most már látjuk, hogy hatására cuki kisgyerekek betépett ewokokként képesek perceken át rohangálni és rázkódni, úgyhogy mindent visszavonunk...
w The Final Countdown I. 2007.03.26 08:00:00
Bökjünk rá a római szerződésekre, és mondjuk, hogy azzal kezdődött a ma is tartó folyamat: ötven éves az egyesülő Európa. Ha leszámítjuk Adolf Hitler rövid életű kísérletét. A kérdés az, van-e ebben még ötven év. A test Európa teste, cselekvőképessége satnya.…..
Mindenképen sorozattal kezdjük, ma este lesz a Grace klinika (22:00 RTL) annak idején brutális, majd' 40 milliós nézettséget hozó epizódjának a folytatása, aki látta az első részt azért nézi meg, aki nem, azért, mert mi most azt mondtuk. A konkurencia nem rossz pedig, Sam…..
Ízlés és nevelési filozófia kérdése, hogy mikor világosítjuk fel csemeténket arról, hogy boszorkányok márpedig nincsenek, sőt a Mikulás és a húsvéti nyuszi is átbaszás, úgyhogy gyerektől függ, hogy leköti-e a Minimaxon futó német animációs film, a Bibi…..
Durva nap ez a mai, Árpád népe, hejj! Először is röhögjünk már egyet a Győzike mai epizód címén: Evelin kamaszodik. Szerintem egyébként nem az a baj, hogy kamaszodik, hanem az, hogy a töke tele van már az idétlen faterjával, de ez csak magánvélemény (RTL, 21:05). Ha ez…..
Sehogy nem fért a fejembe, hogy aki annyira hülye, hogy Budapesten csak úgy leint egy taxit, az hogy tud olyan kérdésekre fejből válaszolni, mint hogy hány könyvet írt Verne vagy mi Szudán fővárosa. Mert hogy még a leghülyébbek is tudják, hogy Budapesten csak a nagy…..
Brutál meglepetés. Csak egy kicsit ásni kell, meg túrni és kiderül, hogy volt olyan időszak, amikor a Gálvölgyi-show-n még lehetett nevetni. Mondjuk az is igaz, hogy Rózsa Gyuri mindig hálás téma. Erősen ajánlott ez a videó a mostani Gálvölgyi-műsorok szerkesztőinek. A…..
w Az ügynök halála 2007.03.22 11:30:00
Jó reggelt kívánok. Reggeli, kávé megvolt? Csak mert lehet, hogy még viszontlátod. Azt sejthettük mindig, hogy némely kollégák bensőséges viszonyt ápolnak a nekik kedves politikusokkal. Bevonódnak. Nehogy aztán felszisszenjenek. Amit most látni fogunk, az azonban minden eddiginél…..
Kora délután is érdemes tévézni, különösen a sci-fi rajongóknak, hiszen Battlestar Galactica (14:25), Eureka (15:25) és Csillagkapu: Atlantisz (16:25) van terítéken a TV2 jóvoltából, szakadó esőben amúgy sem lehet mást csinálni, igazi függők meg eleve tojnak a napsütésre. Ha…..