Regisztráció Blogot indítok
Adatok
'G

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A hónap olvasói levele 2011.11.14 12:50:00
Ilyeneket kapunk néha, a mellékelt fotókra persze már kivertük. A lényeget kitakartam, de a levél így is epic, a feladó persze saját neves mélcímről küldte. Amúgy megnéztem a feladót (bizonyos K.B.-t Tállyáról), és nem igazán meglepve látom, hogy a fickó státusza Házas! :-D…..
Minden bizonnyal egy kb. 55-60 éves nagyjából 150-170 kilós férfi nehezen tud már sétálni. Kétségtelen az is, hogy a legkönnyebb akkor 7 percet késni a busszal ha a sofőr még benn se ül a vezető ülésébe de már negyed órája áll benn a busz az Örsön. A meglehetősen retkes…..
Kezdjük hát az első storyval, még mai szal friss, meleg: Egy v.k. szállt le előttem a buszról egyik spanja társaságában, a zebránál pirosat kaptunk és amíg vártunk a zöldre azt ecsetelte teljesen, felháborodva, habzó szájjal és vér vörös fejjel, hogy mien szemetek az Auchan…..
Üdv mindenkinek, Mint azt már említettem a blog a sok nyomorékról szól nem pedig rólam. Azér most indult mer most láttam elérkezettnek az idejét szal. azér most mer mostanra már annyi ilyen történetem van a sok fogyatékosról, hogy nem toom mindet fejben tartani és mivel nem…..