Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anim

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Százezer forintos hiba 2009.06.24 16:13:00
A kommentek közt gyakran elhangzik a "rendőr persze sehol" - mára már szállóigévé érett - mondat. Sanya pórul járt, mert amikor átcsusszant a piroson, akkor bizony ott voltak mögötte a kékvillogósok. Nagy kérdés, hogy miből tartott volna megelőzni ezt a helyzetet némi…..
Levélírónk félti a hátsóját az esetleges rugdosástól, ezért azt kérte, a nevét tartsuk titokban. Cserébe ugyanezt kérte a történetben szereplő másik autó rendszámával kapcsolatban is, hisz ha olvassa a vezetője a lenti nyílt levelet, jó eséllyel magára fog ismerni. Az…..
Az Oxford Egyetem kutatói olyan kutatást folytattak, amiben arra voltak kíváncsiak, melyik az a 10 kifejezés, amiből teljesen elegük van a briteknek. Nos a 10-es listára olyan kifejezések fértek fel, mint "at the end of the day" és "fairly unique", tehát a nap végén…..
Anim 2009.06.23 10:26:30
Anim 2009.06.23 10:27:06
Ez még mekkora klasszikus! A lényeg, hogy a települések azok helységek (Pécs, Makó, Hódmezővásárhely, Los Angeles, Csepel:), az épületekben található szobák viszont helyiségek, tehát ott még van egy i. Ez alapján:Kerülendő: mellékhelység, kerthelység, helység…..
Bár még nem tudjuk egészen pontosan, hogy mit fog rejteni a Google Wave, sőt, valószínűleg még a Google-nál is több verziót tesztelgetnek. Azért a mi fantáziánkat is megmozgatta az online kommunikáció újraértelmezése. Vágyak és ábrándok következnek. Definiált…..
Onlinemarketing blog Bulvárblogok 2009.06.16 21:30:51
Az Index címlapon található blogketrec egy sajátos hazai blog műfajt hozott létre, a bulvár blogokét. Ha valaki folyamatosan követi a kiemelt bejegyzéseket, akkor jól láthatja, hogy a kiemeltek fele, kétharmada igazából oda íródott. Valamilyen megbotránkoztató, utálni való,…..
Tavaly októberben egy csapat ateista kampányt indított a londoni buszokon, amelyek oldalán elhelyezett hirdetéseken azt üzenték az embereknek, hogy talán isten nem is létezik, így aztán mindenki jobban tenné, ha az aggódás helyett elkezdené élvezni az életet. Ez a kezdeményezés…..
Anim 2009.06.13 07:23:52
Az EU-választás tagadhatatlanul belpolitikai kérdésekről szólt Magyarországon - mint ahogy gyakorlatilag minden uniós tagállamban. Ez mellékesen nyilvánvalóvá tette, hogy "öntudatos EU-polgár" alig akad az egyes nemzetállamok lakosságában; a németek elsősorban…..
A CNN-en olvasom, hogy a - jobbára ismeretlen - Global Language Monitor szerint a "Web 2.0" az egymilliomodik angol kifejezés. Bár a szervezet azt állítja, hogy naponta monitorozza a webet új angol kifejezések után kutatva, ezzel együtt elég furcsa, hogy egy olyan kifejezésre…..
Nem is kommentezem. Meg kell nézni!Köszi, Pilu!..
Anim 2009.06.09 10:59:55
Lévén külföldön voltam, nem nagyon tudtam követni, hogy végül hogyan sült el az Index választási twitterezése. Amit tegnap késő este láttam belőle, valamint mások beszámolói alapján abszolút sikersztori lehetett a Twitter EP-közvetítésbe integrálása. Amennyire hallottam,…..
A kampánycsend az egy tipikus XX. századi valami. Abból a korból származik, amikor a híreket, az információkat kapuőrökön, hivatalos csatornákon keresztül lehetett a nagy tömegekhez eljuttatni. Egy olyan kor terméke, amikor techinkailag is megvalósítható volt a szabályozás.A…..
Ha a polkorrektség és az elmebetegség közötti - normális esetben elég széles - határzónát nézzük, akkor bizony meg kell állapítanom, hogy az Országos Választási Bizottságnak vaskosan sikerült átszédelegnie a Lipótmező oldalára. Nem is beszélve arról, hogy olyan precedenst…..
Olvasom a Daily Mail-ben, hogy felnőtt kísérleti alanyokat összehasonlítottak majmokkal egy vizsgálatban, amelynek során a mentális készségeket és a rövidtávú memóriát tesztelték. Az eredmények szerint a majmok simán lenyomták az embereket a tesztekben.  Az állatok…..
Anim 2009.06.07 15:22:56
Nincs tévéelőfizetésem, de még tévékészülékem sincs. Sok ismerősömnek szintén nincs előfizetése és/vagy tévékészüléke. A tévéműsorokkal kapcsolatos információkat rendszerint a weben olvasom el. Viszonylag sok filmet és sorozatot nézek... laptopon, lcd-kijelzőn. Amikor…..
Anim 2009.06.03 22:35:18
Webisztán Twitterszemle, 1. hét 2009.06.01 09:15:00
Múltkor arra kértünk benneteket, hogy ha találtok érdekes twitet, toljátok mögé a #webi hashtaget, és beszemlézzük majd ezeket a postokat, heti rendszerességgel. Íme az első gyűjtés:  Merras #webi A 4 legnépszerűbb Google összeesküvés elmélet: http://bit.ly/49R4E…..
Onlinemarketing blog Portfolio10 2009.05.28 22:39:00
Majdnem lemaradtam róla, pedig reggel óta itt figyel Iron1 levele... Tehát: ma 10 éves a Portfolio.hu!Boldog születésnapot, Portfólió!Az egyik kedvenc tematikus oldalam. Egyrészt, mert közgazdászként tudom értékelni a pontos híreket és a jó elemzéseket, másrészt azért, mert…..
Ha már street, akkor legyen mondjuk futás. Urbánus parkour, Damien Walters megmutatja, hogy ez a sport művészet. ..
Anim 2009.06.01 09:01:55
Miklós szerint igen. Többfajta játékszoftvert árulnak a kisebb és nagyobb boltok, "Games for Windows Live" címkével, úgy, hogy a terméken sehol sem szerepel magyarul az a figyelmeztetés, hogy a Live szolgáltatás Magyarországról nem érhető el. Miklós szerint ez így nincs…..
Anim 2009.06.01 08:49:57
Egy sajnos mindennepos és lényeges dologra világított rá Svindler a levelében. Ha egy nagyon forgalmas helyen sok ember szeme láttára megver egy sértett önérzetű autós vadállat egy másik szerencsétlent, nem történik semmi, hisz senki nem akar rendőrségre, bíróságra…..
Anim 2009.05.31 06:05:42
addict Az Audi beleköt a Ferrariba 2009.05.30 09:25:00
Az Audi igencsak brutális kinézetű és teljesítményű R8-sal nem kisebb ellenfelet választott magának, mint a ketagória egyik nagyágyúját, a Ferrarit. Ügyes húzás ez a részükről, hiszen a reklámot nézve azt az érzetet keltik, mintha az Audi ősi ellensége lenne az olaszok…..
Először is nézzük meg együtt a (nagyon hosszú) videót, aztán majd jól le is írjuk, mit gondolunk a Google újabb nagy dobásáról... Az emailt máskor és másra találták fel, mint a csetet. Ám az online kommunikáció az elmúlt években olyannyira életünk részévé vált, hogy…..
Vajon 2009-ben tényleg azt gondolja egy grafikus, hogy ha átszínezi pirosra a twitter kismadaras illusztrációját, akkor azt már boldogan használhatja a pécsi fesztivál hírlevelén díszítő elemként?  Update: Mint kiderült, ez egy szabadon megvásárolható illusztráció. Ettől…..
Anim 2009.05.29 02:37:02
addict Te melyik Volkswagen vagy? 2009.05.28 09:00:00
Először csak a Facebook felhasználók, de mostanra már az iwiwesek is részesülnek abban a kegyben, hogy idétlenebbnél idétlenebb személyiségtesztnek álcázott elmebajos alkalmazások segítségével deríthetnek ki magukról borzasztóan érdekes dolgokat. Megtudhatják példál, melyik…..
Magyaridióta Jó reggelt kívánok 2009.05.27 18:38:00
Kajánul figyelem a történéseket minden egyes alkalommal, amikor nagy arcú emberek, cégek, szervezetek szaladnak bele a késbe, felkészületlenségüknek, slendriánságuknak, túlzott magabiztossá- guknak köszönhetően.Egy másik oldalról megközelítve a bejegyzés témáját, vitatom…..