Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyari

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyaridióta Isten barmai 2009.06.12 14:33:00
A kép innenRákerestem a humor, humorérzék szavakra a Bibliában, de nem találtam benne. Rákerestem a jókedv szóra, az benne van többször is, de tiltó vonatkozásban nincs. Fellélegeztem. Tehát a Szentírás nem tiltja a jókedvet, a humorizálást. Helyes. Akkor vajon mi okozza, hogy a…..
magyari 2009.06.12 22:16:51
@Apika1: Egyetértek minden szavaddal! Sokkal többet ártottak ennek az egyháznak a papjai, mint amennyit "hoztak a konyhára" - mármint művészetet (mert azért AZT is "hoztak", csak nem ők!).
Álszent, hazug banda, ráadásul - külkeresként tudom! - a Vatikán, Svájc után, a leggazdagabb "ország" a Világon! Mert a lóvéra, meg a hatalomra hajtanak, miközben ágaskodik a reverenda alatt, mi ellen tiltakoznak.
És még "ezek" adnak tanácsot családalapítás, gyermeknevelés kapcsán, kik sosem élték meg! (Mármint "hivatalosan", persze!)
Nem "hiszek". Egyetlen papnak sem. Mért tenném? Ki ő, hogy higgyek neki? Mert "valaki" megkente? Ugyan!
Ismered Osho: A megértés könyvét? Ha nem, ajánlom figyelmedbe.
é
NÉGYmadár Szavaztam 2009.06.07 19:02:06
magyari 2009.06.07 22:39:32
Tisztelt Embertársaim!

Amint azt az Élet és Irodalomban megírtam (
www.es.hu/index.php?view=doc;21851), június 14-én megnyitom a Csalog Zsolt Házat: a Szentendrei Szigeten, Pócsmegyer-Surányligetben, az Árvácska utca 3-ban.
Szeretettel várok e nap délutánján minden jóembert!
Program:
Érkezés – du 2-től
A CsZs Házról – du 3. (Max 10 perc szpícs, miről „szól” e ház, és miért).
Balkay László felolvasása Zsolt Krisztinájából, ezt követően gitárral énekel nekünk egy rövidet.
Vaszilovics Ádám felolvassa Zsolt A mi házunk c. írását (1993-ban vetette papírra) – döbbenet, mennyire igaz most is az Izabella 50. lakóiról írt novella!
A CsZs Ház megtekintése – 52 nm, plusz a veranda.
Lesz: sok jóbember (felnőtt-gyerek, gyerek-gyerek), tahitótfalusi pogi, kenyér, zsír, leányfalusi szóda, Duna a közelben(az, mondjuk már megvolt idáig is, picilány koromban is – reményeim szerint lesz is még egy darabig), tábortűz – ha valakik ápolják a megrakott tüzet –, móka, kacagás, éneklés, beszélgetés – ha többen is akarják, persze.

Elérhetőségeim, melyeken kérem, jelezze az, ki BIZTOSAN jönni akar (a pogi, a kenyér és a szóda mennyisége miatt lenne fontos a relatíve pontos létszám!):
E-mail: dr.bognareva@yahoo.com
Mobil: 70 251 3353
Skype: eva.bognar1, Pócsmegyer

Csókok, é

Ps. csalogzsolt.ning.com/
A Way magazinhoz képest egy könnyű sóhajjal kísért meglepetés a Mindennapi Pszichológia első száma. A kéthavonta megjelenő lap igényes nemcsak kívülről, hanem belülről is. Szerzői hozzáértéséhez és hitelességéhez kétség sem fér, ugyanakkor a cikkek korántsem…..
magyari 2009.05.29 22:03:58
@Isaura: Nem, NEM vagy naív! Az épeszűnek, és ép szivűnek maradtak valóban törődnek megymással. Egy a gondom. Kevesen vagyunk. De sebaj, leszünk mi még többen is, és "legyőzzük" az izomagyúakat, a csalókat, tolvajokat, gyilkosat, hazugokat! Mert.
Mert vannak utódaink (már-akinek), a következő generáció. Hogyan néznénk a szemükbe, ha tétlenül néznénk, hogy Magyarország Bunkóországgá váljék?
Csókok, é
 Egy férfinek lehet-e nagyon szar a szex, amikor a nőnek nagyon jó? Hát persze. Le akarok feküdni veled vs Le akartam feküdni veled (előtte vagy utána otrombább?) A mai (05/25) kommenteket olvasva jutott eszembe ez a kis intermezzo: Pasi 40+, évekig odavan, de családosok vagyunk (ő…..
magyari 2009.05.26 21:09:00
@juhé: Na, juhé, akkor ÉN kivétel vagyok - mely erősíti a szabályt, mint tudjuk. SOHA nem csaltam meg párjaimat, szám szerint kettőt! Mert.
A "megcsalás" nem a félredugást jelenti, hanem az azzal járó őszintétlenséget, még pontosabban - hazugság-halmazt. Hogyan is lehetne két ember kapcsolata jó, ha bármelyikőjük HAZUDIK! NEM a szexről papolok itten, hanem az emberi kapcsolatról. Ugye érted? (Csak remélni tudom, hogy igen!)
Két ember kapcsolata: Véd- és dacszövetség. MINDEN értelemben. És hogy belefér-e az, ha akár az egyik, akár a másik mással dug? Részletkérdés, ha. Ha ŐSZINTE a kapcsolat. Érted? Írj, ha nem. Vagy olvasd el Csalog Zsolt Krisztina c. könyvét. Erőpróba, hogy megtaláld, hogyan tudod megvenni az 1997 Ft-os könyvet!
Csókok, é
A háromkerekű motor hosszú ideje a legnagyobb példányszámban eladott jármű Magyarországon, csak nem veszik elég komolyan. Rádaásul mindneki azt hiszi, hogy kínai tömegcikk, pedig hazai termék, és már azt is megérte, hogy a magyar valóságra tett mélylélektani hatása miatt…..
magyari 2009.05.23 22:07:44
@drukkker: Egyetértek! Mármint-hogy ez a kicsi ország rengeteget adott a Világnak. Csak-hát van egy pici szépszéghiba - többnyire nem itthon, hanem külföldön, szokásosan Amerikában.
Egy kutatás eredménye, melynek célja az volt, melyik náció adott a Világnak tudást-fejlődést-etc. Eredmény: A 100 tudósból 10 volt magyar! "Világhatalom" vagyunk szürkeállomány terén. DE.
Miért, hogy nem becsüljük EZT az értékünket - sem! (Kérdésem költői.)
És FÁJ, zsigerileg fáj, hogy e nemzet nagyjai majd-kizárólag külföldön tudnak kibontakozni. És vannak néhányan, kik "kalandvágyból" megpróbálják a Kárpát Medencében. Jó részük a bezárt Lipóton kötött ki. Jogosan! Mert ésszel nem érthető ennek az országnak "nagyjai" - évszázadok óta.
Csókok, é
 Az EP-választások, a józan magyarság és a fogápolás terjedése. Ezzel azonosítanák Magyarországot azok az olvasóink, akik ötleteket küldtek be legutóbbi felhívásunkra.  Az ötletet egy amerikai lap kísérlete adta, amelyben arra kértek fel kreatív szakembereket és…..
magyari 2009.05.19 22:04:52
@krampam: Mért? Te "magyar" vagy? Kutass csak a családfádban, hány náció baszott össze téged, te "faj-magyar". A Kárpát Medencét végig-kefélő Horda most - még - élő maradványa. Tűzz el innen, de gyorsan, ha. Ha tudsz külföldiül - is. Mert nem biztos, hogy "magyarságoddal" bárhová is eljutsz, sajnos. Itt maradsz, nekünk, te izomagyú, a piros-fehér-zöld fejeddel, melyet kizárólag azért hordasz a nyakadon, hogy ne essen beléd az eső. Ész? AZ nincs benne. Ez van. Így születtél? Ilyen lettél? Nem tudhatom. "Végeredmény" vagy, sajnos.
Már idén életbe lép az a rendelet, amely szerint az iskolákban a diákok pénzzel is megoldhatják egy-egy vizsga megszerzését. A Magyarországi Gazdag Szülők Országos Egyesülete mai bejelentése szerint a tanulók ezentúl nem csak független vizsgabizottságot…..
magyari 2009.05.18 21:33:16
@stanci: Na, ez-az! Nagyobbik fiam Amerikában fejezte be a középiskolát, 1990-ben. Tele volt kritikával - meg ott látott ötletekkel. Meg is írta, tanulmányban, hogyan kéne ötvözni a porosz-típusú, majd-kizárólagosan lexikális tudást igénylő "európai" oktatást az amerikaival. Díjat is nyert. Örültünk. Mi, a szülők. Meg büszkék is voltunk fiúnkra. Aztán? SEMMI sem történt!
Jómagam 16 évig voltam a külker fősuli katedráján. Nálam NEM LEHETETT jegyet venni, s ezt minden hallgató tudta. Másoknál? Na-igen. 1995-ben hagytam el a katedrát (lelkiismereti okokból!), mert egy nevem van. Arra vigyázok. AZT nem adom - "ehhez" az "oktatáshoz".
  Az Ingatlanmagazin végigpörgette az Ingatlan.com árait és megnézte, hol vannak a legdrágább négyzetméterárak a városban. Úgy tűnik az évszázados favoritok mellé nem nagyon lehet beférni a top 10-be, bár azért van egy-két utca, amelyre nem számítottam volna. Íme tíz utca…..
magyari 2009.05.17 11:49:06
@Môžeš mi pomôcť?: AZ nem eladó. Tudom. Úgyhogy csoroghat a nyálad érte, de jobb "sorsot" szánt neki a tulajdonosa, mintsem egy újgazdag lakjon benne - bármilyen náció is.
Bocs, ha elkeserítettelek!!!!
é
  A Jobbik közkönyvtárat alapított. Önmagában nem emiatt szakítottuk meg MDF-sorozatunkat, hanem mert ez a diszlexiás műveletlen banda bohó ifjúság kikelt korunk egyik legjobb magyar (hirtelen véleményűeknek: hazai) írója, Spiró György ellen, és kizárnák, mint Herényi az…..
magyari 2009.05.15 22:12:07
@bbjnick: Jogos! NEM AKAROK hosszú életű lenni. Mert tudom (mert olvastam, meg tapasztaltam is) mi lesz a Földdel 2030 körül. Benne egy pötty, melyet magyarországnak hívnak - még. Nem is értem mért?
Magamról. Egyik felem székely, másik erdélyi "csupán". Trianon után menekültek Eleim ide, ahol meg akarták ölni őket. A "magyarok". Hogy mennének a kurva anyjukba a székelyek-erdélyiek - felkiáltással. Miközben "csonka-magyarország, szegény hazám" és hasonlókkal szórakoztak az akkori csinovnyikok. Most sincsen másképp. Csak mégis másképpen van az, hogy bunkó-ország bunkó-emberei, kik NEM olvasnak, NEM írnak, NEM beszélgetnek - mernek nyilatkozni. Jobbik vagy NEM jobbik? Tök-mindegy, egyre-megy. Ez is, az is a hatalmat ÉS a pénzt akarja. Kultúrát? AZT nem.
Ön olyan típusú ember, akinek már elege van abból, hogy a média mindig csak a rosszat kürtöli szét? Akinek a szíve egy kis melegségre és örömre vágyik? Aki olyankor a legbüszkébb, amikor egy honfitársa teljesítményét a nemzetközi porondon is megsüvegelik? Nos, ebben az esetben…..
magyari 2009.05.14 21:18:49
@olajbogyóka: Egyetértek! 1,3 milliárd kínai közül olvassák - hány százan? Merthogy egyik dolog a példányszám, másik pedig a remittenda. Tudom. Mert megtapasztaltam.
Nagy "hír" hát, hogy a medgyessy(vagy-hogy írják a nevét?) egy ekkora országban "tündököl". Mért nem megy ez az "embernek látszó lény" a józsefvárosi kínai piacra? Sokkal nagyobb lenne hallgatósága, sokkal kisebbek lennének a költségek. Kié is? Már megint a mi pénzünk? Elképzelhető.
Csókok, é
Az egyre inkább világméretűvé váló sertésinfluenza járványnak most úgy tűnik a fiktív élőlények is áldozatul esnek. Egy közös irodalmár-járványügyi világkonferencia úgy határozott, hogy a világirodalom több művéből is el kell távolítani a sertésalapú karaktereket,…..
Nem vette el Magpet kedvét az újabb sztori elküldésétől az sem, amit a múltkori belvárosi cölöpös, meg a kerékbilincses rambós posztjáért kapott tőletek többszáz részletben. Aktuális problémánk ezúttal nem az V. kerületben, hanem egy kicsit zöldebb környéken lelhető fel.…..
magyari 2009.05.09 22:34:08
@Nyúlontúli: Én írtam. A XIII. kerületi polgármesternek - hogy NEM mozgáskorlátozottak parkolnak a nekik fönntartott helyeken. Írásos választ kaptam, nagyjából pontosan idézem: "Nem tehetek róla, a demszky tehet róla." Na?
Más. Szentendrei rendőrkapitányság, falra fölfestve a jel. Alatta egy fehér autó, NINCS - még vásároltan sincs! - mozgáskorlátozott cetlije. Bemégyek a rendőrkapitányságra, recepciósnak mondom (neve Link!), nem tudok e helyre állni, csináljon valamit. Vállat von, ő ugyan nem! Eredmény: a minap kaptam 10 ezer forintnyi büntit, hogy én, a mozgáskorlátozott (nem vettem a cetlit, TÉNYLEG fáj a járás!), rossz helyen parkoltam. Ok? AZ a parkoló "illegális" mozgássérült parkoló. Én: "Mért?" Válasz a linktől: "Mert nincs fölfestve." Én: "Jó, akkor hozok festéket."Képesek voltak "ezek" és 2008 szeptembere óta fölfestették a földet. Most már NEM illegális mozgássérült parkoló ez. De engem MOST akarnak megbüntetni 10 ezer forintra, mert - szerintük - rossz helyen parkoltam. Hát hol parkoltam volna, ha nem tudok 200 méternél többet menni?
Kérdésem: Most micsináljak? Merthogy ez ügyben már több ezer forintos levelezésem volt! NEM fogadom el, hogy a nem-hibázásomért fizessek, ez elvi kérdés - nálam. A szentenrei rendőrök meg az ügyészség, meg a bíróság? "Ügy" vagyok, melyben levelezni "kötelesek". Hiába kínáltam föl internetes ÉS mobilos elérhetőségemet. A "hivatal" az hivatal. És a borzasztó az, hogy MI fizetjük - ezeket! Akik nem képesek a gyilkost, a tolvajt elkapni. Bezzeg a mozgáskorlátozottat! Na-ja, az nem tud rohanni.
Csókok, é
A múltkori bejegyzésben ugyan csináltam egy kis reklámot a Bárki, Csak Barrosót Ne! mozgalomnak, azért szeretném leszögezni, hogy nem a portugál úriemberrel van bajom elsősorban.Legfőbb problémám az egésszel, hogy Barroso újbóli jelölése túl korán történt. Az Európai…..
magyari 2009.05.09 07:16:23
@Káposztakukac: Egyetértek!!!!
Egyik keresztlányom, mohácsi viktória eu-képviselő. Követni tudtam hát, évekig, mire is való egy EU-képviselő. Arra, amit írtál - gittrágásra. Csak ez bizony rengeteg pénzünkbe kerül, "ezek" meg (mármint az eu-képviselők) - részben szoros elszámolás nélkül - jól élnek. Igaz, kell nekik "röpködni", meg autózni, sokat, mert ugye Brüsszel meg Strassbourg, aztán néha haza is "kell" menni - fárasztó. De minek a sok-sok képviselő, tolmács, fordító, mikor - mint írtad volt - nem ők a szakemberek. Ők "csak" politikusok, osztán némelyikük még az általuk fizetett szakemberekre sem hallgat. Mint tette volt ezt nem is egyszer keresztlányom, mohácsi viktória. A MI PÉNZÜNKBŐL!
Igen, én is el akarok menni szavazni, de kire? Mertha nem megyek, akkor a jobbik és a fidesz lesz a nyerő. Ha megyek, akkor meg ott állok majd szavazói magányomban, hogy - ok, de kire adjam voksom?
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
magyari 2009.05.06 21:50:35
@kgyusz: Rövid megjegyzésem: Még faszod sincs, amit kiverjél - ha "férfinak látszó tárgy" vagy. Ha nő? Hát akkor neked annyi! Egyre kérlek. Ne basszál össze gyereket, mert a magad-fajta agya-nélkül NE SZAPORODJON! Így is van belőletek bőven. Sok is.
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..
magyari 2009.05.05 21:32:46
@Agyalapi: Gaskó nemcsak barom, hanem remekül él. A mi pénzünkből! Kétszintes villája van, úszómendencével, S 40-es Volvo a segge alatt. Na-ja. Ha hagyjuk?!
És igen, szakszervezet kell. De NEM a gaskókkal. A pokolva "ezekkel"!
Ausztráliában kötelezővé tették a kerékpárosoknak a sisakhordást. Egy nem kifejezetten prohelmetista holland, Piet de Jong, miközben a Sydney Macquarie Egyetem matematikai tanszékén tevékenykedett, magánszorgalomból gyártott egy modellszámítást, hogy igazolja gyanúját, a…..
magyari 2009.04.30 22:06:31
@Bögöy: A minap láttam egy biciklis balesetet. A férfi nem viselt sisakot, naná, hogy a feje vérzett!
A biciklis, úgy, mint a motoros, házatlan csiga. Tessék csak védeni a fejetek (én ugyanis nem használhatom, sajna, a bringát), mert lábból kettő van, kézből is, de-ha a fejetek sérül úgy, hogy pelusba kakáltok...
Az amerikai tévés idénynek van egy bizonyos ritmusa, kezdődik ugye szeptemberben, aztán lepihen kicsit decemberben, magához tér februárban, és májusban befejeződik. Ennek a nyolchónapos menetnek pedig van három, a reklámozók szempontjából kiemelten fontos időszaka, a november, a…..
magyari 2009.04.30 21:54:29
@magyar állampolgár: Te meg zsidó vagy, meg cigány vagy, meg arab vagy, meg kínai vagy, meg...
Folytathatnám. Te, a "magyar", kinek ősei hordában jöttek a Kárpát Medencébe, szétbaszták a fél Ázsiát! Te, "ősmagyar". Hogy takarodnál már el innen!
Csak nem tudsz külföldiül - gondolom én, nem tudsz dolgozni sem, semmit sem tudsz. Csak fikázni a másikat.
Hogy rohadna el a lábad között lévő akármi!
Jaj-de-dühös vagyok mostan, pedig nem kéne, mert negatív érzés. Csak annyira sokan vagytok ilyen görények, hogy RÉMES!
 Sz. kommentelőnk hívta fel figyelmünket Mesterházy Attila frakcióvezető-jelölt nyilatkozatára:  „Abba a generációba tartozom, amelyiknek már folyamatosan versenyezni kellett, az én életemben ez természetes” - mondta Mesterházy Attila annak kapcsán, hogy Veres…..
magyari 2009.04.18 21:49:36
@sün!malac69 várja a jún. 7-e utáni jún. 8-át: orbár vikivel és az akkor aktuális magzatával (mármint a felesége hasában) 1990. január első felében találkoztam. Végvári Józsit látogattuk Csalog Zsolttal, kit korábban bújtattunk, merthogy lebuktatta az akkori belügyminisztert. III/III-as ügynök volt, joggal félt "munkatársai" bosszújától. Nos, a Korányiban volt - konspiráció okán - a követkekező bújtatási helyszín (hála Levendel doktornak!). Vittük a sütit, melyet Józsi kért, és ott találtunk - egy törpét, összehúzott szemöldökkel, agresszív állal, meg a terhes párjával. Köszönés no. "Kik maguk?" - volt a kérdés. Hebegtük, mi csak sütit hoztunk Jóskának. Nem oldódott a "hangulat". Eloldalogtunk, párommal, Csalog Zsolttal. Egyértelmű volt, ez a törpe (orbán viktorka) ki akarja sajátítani Végvári Józsefet! Aztán kisajátították. Majd ejtették! Szegény Jóska meg félt - elsőként korábbi III/III-as "munkatársaitól". És nem kapott védelmet - senkitől. Szegényen, elhagyatottan, magányosan tengette napjait. SZÉGYEN. Ennek a törpének, kinek orbán viktor nevet adtak. Rossz ötlet volt.
290 Ft/kg áron mit lehet kapni? Húst biztos nem. De párizsit, vagy ahogy a köznyelv nevezi; parizert igen. Persze ezzel bizonyára a többségnek nem mondtam újat, a legtöbben tisztában vannak vele, hogy az ilyen felvágottak csak hírből ismerik a húst. Vagy még onnan se. Górcső…..
magyari 2009.04.14 21:13:58
@Azhát: Macskáim vannak. Nem szoktattam válogatósra őket, merthogy fogjanak inkább egeret - .ha van, persze. De.
A párizsit még ők sem ették meg! Meg a X. kerületben árult, házhoz vitt, nemzetiszín szalaggal átkötött "leveskét" - sem! (Az igazsághoz tartozik, leváltották már a kőbányai garázdálkodót a nemzetiszínű, ámde ehetetlen leveskéjével.)
De mikor "váltják már le" az ehetetlen párizsikat, inkább a csinálójukat - persze?
Van ötletem, hova mehetnének "ezek", mármint az életünket tönkretevők. Be a Dunába, MOST. És ússzanak. Aki nem tud, hát nem tud. Aki meg tud, na, van remény arra, hogy lehet "azzal" mit kezdeni.
Csókok, é
A múltkori, civilnek látszó Lacettiből sebességmérős posztunk (aminek egyébként hamarosan lesz folytatása is) apropóján juthatott Zsolt eszébe, hogy felvesse a lenti témát, miszerint mennyire elfogadható az, hogy egy lefóliázott Astrából titokban traffipaxolnak a rendőrök.…..
Figyelem, a következő képsorok megzavarhatják egyes férfiak nyugalmát...Kommentár nélkül.                        …..
w A panelprolik lázadása 2009.04.11 06:00:00
Jelenlegi ismereteink szerint a magyarországi terrorizmus osztályharcos jellegű. A panellakások háborúja a családi házakkal. A magyar terrorista alsó vagy elszegényedett osztályhoz tartozik, az egész sejtben nincs senki, akinek volna legalább egy garázsa a bombagyártáshoz. Nincs…..
magyari 2009.04.11 21:08:12
@ParadoxH: Én sem. És jelentem, semmiről sem maradtunk le!