Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ottis

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy baráti összejövetelre sütemény is kell. Ezt választottam, szerintem ez a világ legegyszerűbb, sütije, és még finom is. Nyugodtan besorolható a gyors és finom kategóriába, ráadásul sokfélét lehet belőle csinálni, nálunk már többször szerepelt tortaalapként is, de…..
Lassan elkészülnek a sütik, lassan rend lesz a lakásban...itt-ott egy-egy ajándék várakozik...Ahogy múlik az idő a szívem egyre hevesebben ver... egyre izgatottabb leszek...Érzem, ahogy a teret  betölti egy meleg, különleges hangulat...égnek a gyertyák, édes illat van...Most…..
8 db főtt tojás10 dkg szalonna (apró kockára vágva)1 fej vöröshagyma (apróra vágva)1 ek liszt3-4 dl tej5 dkg dijoni mustár (csípős)5 dkg dijoni mustár (magos)Megfőzöm a tojásokat, megpucolom s hűlni hagyom. A tojás akkor a legjobb ha a sárgája nem kemény de nem is lágy…..
Főzni jó! Kreatív blogger díj 2008.08.19 13:33:00
Nagy örömömre, erre a blogomra is megkaptam a Kreatív blogger díjat. Andici tűntetet ki vele és nagyon jól esett amit írt. Köszi szépen! A Norbifogyi oldalamon már leírtam, hogy én kinek adnám a díjat, így most lusta módon csak átmásolom ide az ott írtakat,de még mindig ők…..
ottis 2008.12.24 07:58:26
Sajnos, mint sokan már észrevettétek megváltoztak a blog.hu kommentelési szabályai. Regisztrálni kell ahhoz, hogy valaki megjegyzést fűzhessen egy-egy poszthoz.Ez nagyon sajnálatos hír, ugyanis érthető módon nem fog a többség csak azért regisztrálni valahova, hogy egy pár mondatos…..