Regisztráció Blogot indítok
Adatok
táppénzcsaló

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos még mindig távol vagyunk attól, hogy a gazdagok önként szétosszák javaikat, a szegények pedig ne akarjanak gazdagok lenni, hogy rögtön utána egy karibi villába költözve kirekesszék látómezejükből egykori sorstársaikat. Ugyanakkor jó hír a társadalmi egyenlőtlenségek…..
Fuck, "madafakka", son of a...ennyiben talán ki is szokott merülni a káromkodás vagy sértegetés az amerikai filmekben. A Pajiba oldal összerakott egy közel 10 perces videót, amelyben nem csak ezek szerepelnek, hanem egyéb beszólások, szapulások és ócsárolások hallhatóak.…..
táppénzcsaló 2010.07.01 15:02:58
Mindig mindenki azon sápítozik, hogy milyen gebék a modellek, miért nem lehet "valódi" nőkön bemuatni a ruhákat. Senki nem néz ki úgy a valóságban, mégis mindenki olyan akar lenni, mint az újságok címlapján szereplő lányok...sokáig lehet ezen vitatkozni. A…..
A rendőrség hivatalosan is megerősítette, hogy házkutatást tartottak a BKV Zrt. és a Budapest Airport Zrt. központjában, és a két cég jogi igazgatójának lakásán is. Őket őrizetbe is vették, kezdeményezik az előzetes letartóztatásukat. Volt három társuk is, de részleteket…..
A Maldív-szigetek egyik resortja különleges gasztronómiai élménnyel csalogatja a vendégeket. Az öt méteres mélységben nyitott Ithaa Undersea étterem lenyűgöző tengeri "panorámával", vagy inkább kilátással rendelkezik. Gondolom az ételekkel sincs különösebb gond,…..
táppénzcsaló 2009.11.20 00:06:26
Joe Perry, az Aerosmith gitárosa megerősítette azokat a pletykákat, amik arról szóltak, hogy Steven Tyler már nem a zenekar énekese. Perry elmondta, hogy Tyler az Abu Dhabi-i Forma 1-es verseny egyik kapcsolódó rendezvényén való fellépés után hagyta ott a zenekart, de ezt nem…..
táppénzcsaló 2009.11.08 18:23:36
Tisztelt MT blog! Központi közigazgatás egyik szervénél dolgozom, férfiként, család (azaz feleség, gyerek) nélkül. Az állami ünnepek előtti munkanapokon a munkaidő a CSALÁDOS hölgyek részére 12 óráig vagy 14 óráig tart, a hivatalos 16.30 óra helyett. Sajnos leírva ez soha…..
táppénzcsaló 2009.11.05 14:05:56
@manyuska: ugye csak vicceltél ezzel a kifőzdés dumával?
Sokan ki vagyunk borulva azon, hogy nem lehet szégyenkezés nélkül végigmenni a Nagykörúton, meg igazából sehol sem: csiricsáré, ronda, mérhetetlenül kelet-Európai a látvány, legfőképpen a teljesen vállalhatatlan üzletek és homlokzatok miatt. Ez egyébként főleg az…..
Sig Hansen, a Discovery Channel Halálos fogás című sorozatának egyik főszereplője, alaszkai rákhalász, pontosabban egy hajó kapitánya. A csatorna készített vele interjút, aminek második részéből kiderül, milyen három napon át jeget csetlekni egy negyven méter hosszú hajóról…..
táppénzcsaló 2009.10.29 07:50:00
@Mirrmurr: Az új sorozat csütörtökön este 21,30kor megy a Discoveryn.
A Discovery Channel egyik legsikeresebb sorozata, az ötödik évadát nyáron befejező Halálos fogás, az alaszkai rákhalászok mindennapjait bemutató dokureality. A sorozat a magyar nézők számára is elérhető, a csatorna hetente három epizódot is műsorára tűz az USA-ban…..
Sziasztok, egy szintén tanulságos történetet szeretnék Veletek megosztani, ami egy jó nevű, vagy legalább magát annak tartó welllness központról szól. A történet azzal kezdődött, hogy tavaly kerestek és választottak személyi edzőket, fitness oktatókat, masszőröket,…..
 Az MTA elnöke szerint a Hallgatói Önkormányzatok vezetői lusták, és rossz tanulók. Ennek hatására a Debreceni Egyetem hallgatói önkormányzatának vezetői már el is küldték tanulmányi eredményeiket igazoló papírokat Pálinkás Józsefnek. Az Aktív Szemeszter legújabb…..
Több helyen is belefutottam abba a megfogalmazásba, hogy szegény Nóra, a kiskunlacházi áldozat, milyen szép lány volt. Milyen kár érte!Kétségkívül kár érte, de nem értem, mi köze ennek a szépségéhez. Mert ugyan valóban helyes, csak ez éppenséggel sajnos nem fontos.Ha…..
Ha még emlékeztek rá, Kockáékkal előfordult párszor, hogy átmenetileg sötétségbe borultak. Például itt. Buliban ezek a faszok olyan sötétek, hogy még egymást sem ismernék fel, még láthatósági mellénybe' se'. Csavarodott az arcuk, hííí bazmeg, meg nem látok, geci, ennyit…..
Tardai történetek Hatvanöt 2009.05.21 09:00:00
Az Iván első lángosa kajakra lángos lett. A kopaszpuncis bulaposzter a sütőmedence fölött persze mellig leégett, a bódé meg úszott a tűzoltóhabban. Még Susi Simpson szájára is jutott egy jókora adag fehér pacsmag, azt' mire a Májki meg az Iván kidzsuvázták a próbaüzemben…..
Tardai történetek Odabaszunk! 2009.05.13 19:30:00
Na, a Deutsch végre beült a baszom Volvójába - amúgy konkrétan vagy egy spanja, a Svéd, annak bömöse van, direkt csinálják, basszák meg - eljött, azt' lezsíroztuk a Panoráma particirkusz első állomását. Mondjuk ő csak a nevet engedi át, amúgy mindent rám bízott. Ennek…..
Tardai történetek Ötvenhét 2009.05.04 08:00:00
Tarda az extrém sportok bölcsője. Már akkor az volt, mikor az arcok nem csupán az izgalom miatt keresték a veszélyt, hanem jött az magától; alapban nem volt egyszerű talpon maradni a felső kocsmától hazáig a jegeces úton lefelé, persze félrészegen, matt sötétben, vagy uralni a…..
Tardai történetek Ötvenöt 2009.04.28 07:00:00
Mióta az Elza nem szív, az Anti annál inkább. Nyilván kényelmesebb volt a srácnak, míg a csaja egy szobanövény volt, de konkrétan, beállt magától a sarokban, de most, hogy az Elza így öntudatra ébredt, csak a baj van vele. Ráadásul kajakra baszogatja az Antit, az arc szerint olyan…..
táppénzcsaló 2009.04.29 16:15:46
@Dreamair: 1 MVJ és egy póló, rendben? szeretnék emlékezni is az eseményekre, nem csak a blogból tájékozódni, mint a Vladék...
Ki gondolta volna erről a szimpatikusan selypítő celebszakács, hogy a brit konyha és nem utolsó sorban az ország iskolai menzáinak megreformálása után éppen ő kerülhet majd egy társadalmi célú kampány középpontjába, mint maga a szalonnaszarvakkal acsarkodó ördög. Merthogy a…..
A német alapítású és továbbra is német tulajdonban lévő Sinn a hagyományos német órakészítés bölcsőjétől meglehetősen távol, Frankfurtban kezdte meg működését. Tulajdonosváltás után a cég a kilencvenes évek közepe óta kifejezetten a műszaki megoldások…..
A polgármester és 19 cinkosa megszavazta Újbuda Önkormányzatának 2009. évi költségvetését. Sorozatunkban a számok mögé nézünk és nyilvánosságot adunk, hogy hová folyik majd el Újbuda vagyona, mit tartanak elengedhetetlenül fontosnak idén Molnár Gyuláék.A költségvetésben…..
Kórházban van Mötley. Az első ijedtségen túl, racionálisan értékelve a dolgot, lehetett volna nagyobb baj is, de az ember sok mindenre képes akkor, amikor a négyhónapos kölyökcicája olyan iszonyatos hangokat ad ki, hogy a háta beleborsódzik, csak arra nem, hogy higgadtan értékelje…..