Regisztráció Blogot indítok
Adatok
epres négercsók

0 bejegyzést írt és 2402 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
epres négercsók 2014.10.14 15:33:37
@Muad\\\'Dib: Azon ritka posztok egyike, amikor nem öli itt egymást a nép, hanem értelmesen beszélget. Próbáljuk meg tartani ezt az irányt, le lehet írni kevésbé kocsmai stílusban is, ugye.
Édesapám a „szakszerű” ellátást a baleset bekövetkezése után több mint két hónappal, de még a combnyaktörés igen késői diagnosztizálása után is több mint két hét elteltével kaphatta csak meg. Véletlen folytán olvastam a  A SZENT MARGIT KÓRHÁZ VÁLASZA  címú…..
epres négercsók 2014.10.07 14:58:14
@futobolond a kozeleti paranoiás: Nem a posztban nevesített orvosoktól jött a reklamáció, hanem olyasvalakitől, aki az egyiküket évtizedek óta jól ismeri, és mellesleg ide is elég gyakran írogat.
De tetszik vagy sem, orvosok nevei maximum jogi/etikai/stb. eljárásban hangozhatnak el, egy anonim nyilvános blogon semmiképp.
epres négercsók 2014.10.07 21:25:47
@futobolond a kozeleti paranoiás: Nem vagyok "belsős", csak nyugdíjba vonult modi, aki visszanéz, ha szólnak neki. És biztos vagyok benne, hogy bárki is tette ki a posztot, véletlenül felejtette benne a neveket. Nem szabad kitenni, és ezután is ki fogom venni, ha erre járok és ilyet tapasztalok.
És csak hogy érezd, nem a posztolók ellen és az orvosi szakma védelmében tettem, töröltem én itt már ki olyan orvos nevét is, akit magánemberként, a poszttól független dolgok miatt, szívem szerint elküldtem volna valahova...
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Utóbbi nem túl meglepő, előbbi azért egy kicsit igen, az meg kifejezetten idegesítő, hogy Eric sehol. 20 nap, és itt a záróéávad. ..
Akkor is meg kellett volna néznie a gyereket, ha egyáltalán nem oda tartozunk és egyáltalán nincs kártyája. Valamiért csak kitalálták a Hippokratészi esküt. Tisztelt Praxis!   A napokban sikerült olyan sajnos rossz tapasztalattal gazdagodnunk, amit szeretnék önöknek megírni.…..
epres négercsók 2014.05.01 12:46:02
@Tempus-Anh: A személyeskedést és a politizálást tessék mellőzni. Főorvos úr, ez a beszéd nem méltó hozzád. Mutasd meg, hogy igenis tudsz normálisan is beszélni.
Kérdezem én, hogy mire számíthat egy "civil", ha engem nővérként a saját munkahelyemen így kezelnek egyes, maguknak túl sokat megengedő orvosok.   Tisztelt Praxis blog, kedves olvasók!   Egészségügyi dolgozóként szeretném megosztani veletek, hogy jártam a minap a…..
epres négercsók 2014.03.12 21:27:04
@mig54: Ennél már csak az volt a durvább, még a mobilnetezés hajnalán, amikor a bloghu rendszere nem tudta kezelni a mobilnetről pötyögőket. Nem egyszer történt, hogy valaki vadidegen nickjével tudtam volna kommentet írni... de olyan is volt, hogy levelet kaptam egy másik nick gazdájától, hogy látta mindazösszes nickemet, és ne féljek, a titkom biztonságban lesz nála :))
Egyébként én is csak két nickkel kommentelek, de ez meg már nem titok.
epres négercsók 2014.03.12 21:30:07
@Babette_: Igaz, igaz. Azért írtam úgy, hogy "és a többiek", tudtam, hogy sokakat kihagytam. El se tudjátok képzelni, mit nem adnék azért, ha visszacsöppenhetnék 2010-2011 környékére. Kábé annyit, mint egy Queen koncertért Mercury-val. A boldog békeidők...
Még a személyzet sem állta meg szó nélkül az ügyeletes doktornő mulasztását. Egy orvos pl. így nyilatkozott a kollégájának: „Na, megint jó ügyeletesünk van!” Nem túl szerencsésen kezdődött az évünk. Már január végén meghalt a nagypapám, és valószínűleg ennek nagy…..
Majdnem félidőig kihordott egy beteg gyereket, és kínok kínjával szülte meg, nem beszélve a lelki megrázkódtatásról, amit az egész család átélt. Élek a lehetőséggel, és én is megírom nevekkel a történetünket, ami a lányommal történt tavaly december elején. De az egész…..
epres négercsók 2013.10.06 18:56:41
@Tempus-Anh: Nem kéne visszavedleni Leroi szintjére.
epres négercsók 2013.10.06 21:53:59
@Tempus-Anh: Tudod, az ott kezdődött, hogy minden alap nélkül nekiálltál szidalmazni a posztolót, amint erre többen is rávilágítottak. Senki se úgy kezdte viszont a kommentelést, hogy idejött és beléd kötött. A személyeskedést TE kezded, ezért szóltam, hogy ha már egyszer eltemetted Leroi-t, ne támaszd fel a hamvaiból. Csak szépen, szelíden, amiért ezt a nicknevedet megalkottad. Ha valaki, hát én pontosan tudom, mennyire frusztrált vagy, de ezt ne másokon éld ki, főleg nem olyanokon, akik nem ártottak neked. Kérlek.
epres négercsók 2013.10.06 22:31:29
@Tempus-Anh: Többen is elmondták, mi a probléma a fenti kommenteddel, nem fogom megismételni. Csak ismételten megkérlek, hagyd abba a tobzódást.
Visszajöttem, mert a távol lévő másik moderátornak ez volt a kifejezett kérése. Elhiheted, hogy egyrészt lenne jobb dolgom is, másrészt nem okoz nekem különösebb örömet veled csörtézni, téptük mi már egymást eleget.
Az én esetleges frusztráltságom pedig nem ide tartozik. Moderátori minőségemben kérlek, higgadtan kommunikálj a jelenlévőkkel.
Aznap 40fok volt, már teljesen leizzadtam és otthagytak  2 ÓRÁRA egyedül a folyóson, ahol mindenki megbámult és nézte hogyan szenvedek. Még egy szurit vagy pirulát sem kaptam.  Rosszul lettem  a munkahelyemen. Egy forró nyári délután elkezdett munka közben szúrni az…..
epres négercsók 2013.09.13 18:52:34
@mildi: Átmenetileg én fogok ismét moderálni, de mivel egyedül vagyok egy babával és erősen korlátozott interneteléréssel, türelmet kérek mindenkitől.
A képébe vágtam, hogy rendben, akkor adja csak szépen a borítékot vissza, amit megkapott, erre az arcomba nevetett és megkérdezte: „Miről beszél, milyen borítékot”? Tisztelt Praxis!   12 éves kislányomnak szeptember elején volt mandulaműtéte. Már hónapokkal…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.   Drága nagymamám lebénult bal oldalára, az idegosztályról a krónikus…..
epres négercsók 2012.08.23 21:56:04
@Fyall - Separate or superstate!: Én itt vagyok, csak rídonliban, és többnyire csak este, elnézést...
epres négercsók 2012.08.23 21:57:19
@Fyall - Separate or superstate!: Ja, nyugodtan szóljál ám rám gtalkon, ha valami stájsz van, és ha tudok, jövök. Köszi.
A munkahelyemnél lámpa nélküli zebrán próbáltam átkelni a reggeli csúcsforgalomban, valamint az útfelújítást végző gépek közepette. A zebra egy út és egy tér találkozásánál van, ahol egy tábla jelzi, a téren nem körforgalom van, de körbe lehet menni, több utca…..
epres négercsók 2012.04.28 21:08:13
@Irkutszk: Pardon, már itt vagyok, kiszedtem.
epres négercsók 2012.04.28 21:22:35
@szabidoki: Közben láttam, hogy a kollegina is jelen volt, de a legelső hozzászólását muszáj volt.
@Flector67: Én nem (még), csak a "vitaindító", jelzőkkel teli esetleírását töröltem.
epres négercsók 2012.04.29 16:31:45
@SusanneF: Susanne, valószínűleg nem ülök én sem örökké a gép előtt...
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!       Tisztelt Praxis blog!…..
epres négercsók 2011.11.16 15:37:04
@Lengyel: Válogasd meg a szavaidat Piri nénivel szemben, még egy ilyen, és én nem csak törölni fogok, mint Cenzorilla.
Tisztelt blog! Nekem a lehető legrosszabb véleményem van a Bajcsy kórházról, úgymond szépen eltették anyámat láb alól 2011 májusában. Na de nagyon dióhéjban a történet:  Anyukámnak 2db lábujja belilult, így utaltak minket a sebészetre. Még aznap éjjel műtétet írtak…..
Tisztelt Praxis!   Olyan problémával fordulok önökhöz, ami számomra nagyon kellemetlen, ahogy az a bánásmód is, ahogy hozzám viszonyultak legutóbb a nőgyógyászaton. Sokáig volt saját orvosom, de miután felköltöztem Budapestre értelemszerűen váltanom kellett, az ember nem…..
epres négercsók 2011.08.29 18:40:20
@tea fan: Elnézést, magánemberként javítlak: Laikus egy nagyon kedves HÖLGY :)
epres négercsók 2011.08.30 14:45:22
@a végzet aszonygya: Nincsenek itt "haverjaim", amiről úgy éreztem tegnap, hogy nem idevaló, azt kiszedtem. Sajna nem tudok rendesen visszaolvasni, konkrétan melyik hsz-t sérelmezed? Napközben viszont sajnos technikai okokból nem tudok moderálni, csak olvasni, és - szükség esetén - figyelmeztetni.
epres négercsók 2011.08.31 18:36:30
@tódór piroska: Szervusz Piri néni, jó újra itt látni :)
Praxis Megelőzés helyett temetés 2011.08.12 06:00:00
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!   Mint a címben is utalok rá,…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Április 19-én nem sokkal…..
epres négercsók 2011.07.31 09:07:59
@Lutetia: Nos, pont azért, mert "legfeljebb több nevet is kidob a rendszer", és mert teljesen off, én ezt most kitörlöm.
Majd ha ilyen poszt lesz, oda be lehet írni.
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis!  …..
epres négercsók 2011.07.26 11:32:19
@gld: Csak a korrektség kedvéért jegyeznék meg valamit: Bakela, mielőtt elment, megeresztett egy rendkívül vállalhatatlan kommentet, többek között teljesen alaptalanul és méltatlan módon csúnyán beszólt Laikusnak (is). Azért van, ami nem fog hiányozni.
epres négercsók 2011.07.26 13:07:43
@Hatodéves: A műhibás részekhez sajnos nem tudok hozzászólni, mert a posztok tartalmára nekünk (szerencsére) nincsen befolyásunk.
Én legutóbb megértettem Adamantium figyelmeztetését, de sajnos tehetetlen vagyok az ilyenekkel szemben.
Számomra sem világos, milyen úton-módon jutnak ide arról a másik oldalról levelek.
A trollokkal pedig nagyon nehéz, mert ügyesen mozognak azon a határon, ahol még nem lehet törölni őket. De mi sem örülünk ennek, nagyon nem.
Azért én néhány emberről remélem, néhányról meg tudom is, hogy read only-ként itt vannak, és nagyon bízom bennetek, hogy sikeresen vissza tudjátok őket csalogatni. (A gonosz cenzorokat nem szokták szeretni, ezért rátok hagyom ezt a részét a dolognak :)) Remélhetőleg nemsokára VaTi is megjelenik, és akkor újult erővel. Csak ügyesen :)
epres négercsók 2011.07.26 14:08:37
@ReignOfdark: :DDD
Elhatárolódom...
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis!  …..
epres négercsók 2011.07.18 23:57:19
@szabidoki: Remélem, hogy visszajön. Én ismerem az indokait, ezért kicsit jobban tudok olvasni a sorai között.
A lényeg viszont, hogy nincs itt, okkal, ezért ne rúgj utána.

Tudom, hogy te nem szeretsz engem, de most az egyszer tedd ezt meg nekem, kérlek! Magadban pedig gondolj, amit akarsz. Téged sem hagynálak senki által szapulni.
 Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!  Tisztelt blog! 2011. 06.…..
epres négercsók 2011.07.15 17:25:33
@adamantium: Köszönöm, elmentettem, és most ígéretemhez hűen ki is szedem, ne legyen belőle baj.
De könyvjelzőztem, figyelni fogom, ha tehetem. A posztokat nem én szerkesztem, de biztos vagyok benne, hogy Despota sem tudott ennek az oldalnak a létezéséről.
epres négercsók 2011.07.15 18:17:07
@tódór piroska: Sajnálattal, de megtettem. Egyúttal Bikli néni hozzászólása is törlésre került.
Vigyázzon tehát mindenki, mit ír le, Adamantiumnak pedig köszönjük a figyelmeztetést.
Praxis Nem látszik betegnek 2011.07.02 06:01:00
Kedves Praxis blog! Azért írok mert olvastam pár levelet és egyszerűen felháborító, ami sok helyen folyik. Nekem is pont ma volt szerencsém tapasztalni, hogy mennyire "kedvesek" errefelé az orvosok. Tegnap este megcsúsztam a lépcsőn, elestem és elég csúnyán bevertem a…..
epres négercsók 2011.07.01 19:31:01
@csillámpóni: Ez itt nem a velvet. Trollkodásért örökös tiltás jár, úgyhogy viseld jól magad.
epres négercsók 2011.07.01 19:34:45
@Irkutszk: Kiszedtem, meg az eredetit is. Mielőtt kitörne a forradalom.
Kedves Praxis blog!   Pozitív történetet szeretnék megosztani - illetve kissé felemás, de pozitívnak szánom. Azt gondolom, az ilyenekből minél több kellene. Én személy szerint arra koncentrálok, hogy ezek maradjanak meg bennem, ne a rosszak.A legrosszabb sztorijaim a fogorvosokhoz…..
Praxis Elszúrták a melleimet 2011.06.29 06:00:00
Tisztelt blog!   Azért írok önöknek, mert sajnos részem volt egy orvosi hibát elszenvedni, ugyanis elrontották a melleimet egy plasztikai beavatkozás során.Először is valamit szeretnék előre letisztázni. Amikor azt írom, hogy elszúrták, akkor nem arra gondolok, hogy nem lett…..
epres négercsók 2011.06.29 19:38:33
@Cr: Fejből fújja már az egész blog, nem kell többet leírni. Úgyis tudod, hogy kiszedem.
epres négercsók 2011.06.29 19:47:28
@Cr: Tudod drága, az az egy szerencséd van, hogy vagy megkönyörült rajtad a bloggazda (amit kétlek), vagy egy másik számítógép előtt ülsz. Felőlem eljátszhatod megint ezt, a közönséges stílusod lepattan rólam, moderálni és törölni pedig ráérek.
Baromi unalmas vagy már. Édesanyám pedig köszöni szépen, jól van.
epres négercsók 2011.06.29 20:29:04
@SzJ1982: Véleményt szabad nyilvánítani, de ez itt nem egy kocsma, a stílust ennek megfelelően tessék megválasztani.
Tisztelt blog! Örülök, hogy van egy ilyen hely, ahol elmondhatom gondomat, bajomat, mert kissé mérges vagyok a gyermekorvosunkra. Még csak fél éve vittük el hozzá először a kislányomat, akkor semmi probléma nem volt vele. A gyerek kicsit idegenkedett tőle, meg nem is volt valami…..
Tisztelt Praxis!   Most találtam rá az önök oldalára , tavaly decemberi történetemet szeretném megosztani önökkel. Jól jellemzi a jelenlegi hazai kaotikus állapotokat. illetve az emberi nemtörődömséget. Budapest egyik külső kerületében(18) élek, és éppen haza felé…..
epres négercsók 2011.06.26 10:52:49
@pefki: Az a különbség közted és sztrugackij között, hogy ő legalább valami informatívat is mond. Te viszont nyíltan csak provokálsz.
Nincsenek kedvenceim vagy olyanok, akiket kevésbé szeretek a másiknál, de aki csak azért jár ide, hogy a másikba belekössön, azt minden lelkiismeret-furdalás nélkül fogom innen kitenni.
epres négercsók 2011.06.26 11:41:25
@pefki: Első körben azt teszem ki, aki ok nélkül provokál. Másodikban pedig azt, aki erre rátesz egy lapáttal, és nem képes lehiggadni. Senkit nem teszek ki örömmel, ha néha olvasnál is, és nem csak a konfliktust keresnéd, akkor ezt pontosan tudnád.

Az objektív igazság leírása az orvosok részéről pedig nem jelenti a posztoló hazugnak titulálását. Az olyat én sem szoktam bent hagyni.
Moderálás pedig nem kívánságműsor, de ezt elmondtam már elég sok embernek, köztük Leroi-nak is.
Szálljatok le végre erről a témáról.
epres négercsók 2011.06.26 17:33:02
@Hatodéves: Laikus üzeni, hogy várhatóan szerda-csütörtök magasságában lesz újra internete, és nagyon jólesik neki, hogy így hiányolják :)