Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ludyko

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok!Szeretném nektek bemutatni Rozikát, a mi 4 éves cicakirálylányunkat. Körülötte forog az életünk. :) Szeret enni, aludni, meg enni és aludni. :) Jah, és aludni is szeret. :D A csörgős labdát nem szereti, nem köti le, a szőnyegek annál inkább. Rozikát mindenki…..
"Sziasztok!Szeretném bemutatni Marcell cicát, aki nevével ellentétben egy macskahölgy.  (Becenevei még: Marci, Marcipán, Husi, R**anc :)) Tavaly nyáron találtam az utcán, és annyira a szívemhez (és az egész család szívéhez) nőtt, hogy megtartottuk. :) Lassan 1 éves lesz,…..
f1 Schumacher rámordult Alonsóra 2010.03.27 13:26:00
Megvan a hétszeres bajnok első visszatérés utáni összezördülése. Schumacher szerint a spanyol feltartotta utolsó gyors körén, ezért sem tudott előrébb végezni a hetedik rajthelynél. Az időmérő után Alonso még az autójában ült, amikor a német odaguggolt hozzá, és számon…..
Az iphone TOKOT használókat én azonosítom a bőrtokos nokiásokkal. Nem tudom mi az istenért kell mindenre állandóan vigyázni. Miért nem lehet HASZNÁLNI? Miért kell az életben a jó dolgokat használat és öröm helyett eladásra optimalizálni? Azért vigyázunk a dolgainkra, hogy aki…..
Már várom azt a kommentet, hogy nem illik ajándékot leszarozni, mert azt valaki gonddal és szeretettel választotta ki. Az alábbiakban pont arról lesz szó, amikor éppenhogy nem. Kegyetlenség szeretteink körében karácsonykor "ajándék-lúzerségi versenyt" rendezni, ezért ezt…..
A béka marad Humbug adót! 2008.12.20 11:04:00
Amikor a természettudományos oktatás hanyatlásáról van szó, akkor többnyire a romló nemzetközi versenyeredményeket, PISA és TIMSS felméréseket, esetleg a természettudományos  és mérnöki szakok egyre csökkenő népszerűségét, alacsony felvételi követelményeit szokás…..