Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lorp

0 bejegyzést írt és 425 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 7. évadot mindenki tűkön ülve várta. Magyar idő szerint pedig ma hajnal 3kor el is startolt a szezonnyitó epizód, ami a Dragonstone (Sárkánykő) nevet kapta. Ebben a részben ér partot a Sárkányok anyja ősei otthonába. A következő két résznek Stormborn (Viharban született), illetve The Queen's…..
MHE A valaha volt legviccesebb nap 2015.09.05 15:55:33
A tegnapi nap, 2015. szeptember 4-e az egyik legviccesebb napként fog megmaradni számomra. Ami tegnap történt, az elképesztő volt. A menekültek egyszerűen cselekvésre kényszerítették a kormányt, a kormány ugyanazt csinálta, mint eddig, azaz semmit, a magyar focihuligánok pedig…..
Lorp 2015.09.06 08:45:01
@MHE: Olvastam a híradásokat az elmúlt napokban. Akik petárdákat dobáltak azok kb. 20-30-an voltak. Akik meccs után a keletibe akartak menni, azok kb. 40-en, de kerekítsünk 80-ra. Vagyis 100 embert nem sikerült összegyűjteni abból a több ezerből akik amúgy a rendőrséggel hadakoztak. Szerintem ez egy elég jó arány. Ennyi embert bármelyik országba összetudsz szedni bármire. Akár a szíriuszi magyarokról, akár chemtrail, akár csoda számsorokról, akár gyíkemberekről legyen szó. Magyarul nem hiszem hogy folyamatosan ezt a kisebbséget kéne "tükörként" tartani a magyar társadalom felé. Mert ez bizony egy erősen torz tükör.
Valamint a tényekhez hozzátartozik, hogy azért a menekültek is törtek át rendőrsorfalon úgy röszkén, mint bicskén. Az hogy nem lett belőle nagyobb balhé, a rendőrségen múlott, mert nagyon helyesen, inkább hagyták továbbmenni őket. Ez persze nem azt jelenti hogy a menekültek lázongó csőcselék. Csak annyit hogy náluk is megvan az a kisebbség akik adott esetben hőzöngenek, ha úgy gondolják az a célravezető.
Miközben az ember megbilincselve utazik az őrszoba felé egy talán civil, talán hatósági személygépjármű hátsó ülésén Kárpátalja hepehupás útjain, elgondolkodik ezen-azon. Szatmárcsekének hosszú, fövenyes Tisza-partja van, amit a Kulturális Filmek Fesztiváljának…..
Lorp 2015.08.31 11:43:46
@zero: Csak egy jobb élet reményében.
Lorp 2015.08.31 12:07:02
@Virág et.: Jah, hogy ez lenne a módja.....érdekes.
Lorp 2015.08.31 12:32:12
@Dave83: Ha jól értelek teljesen jogosnak tartod ha egy illegális határátlépőt őrizetbe vesznek, megbilincselnek, és fogdába zárnak?
A cseh rendőrség nem viccel és megmutatja, hol a náci helye. Arccal a föld felé, vinnyogva. Lecke a magyar hatóságoknak. + Frissítve! Alaposan leosztotta a cseh rendőrség Prágában a CSKA Moszkva huligánjait, akik a Viktoria Pilzen elleni vereség és kiesés után nem bírtak…..
Lorp 2013.12.12 18:33:37
@feketeesfeher: Pont az oroszokat akarják kioktatni a nácikból??? Ne már.

"meg hogy Hitler szétkapta az országukat"

Szerencs hogy az oroszoknál csak fákat ültetett, meg ruhát osztott. Istenem, ne már.
Lorp 2013.12.13 10:45:58
@peetmaster: Azért azt tisztázzuk le, hogy nem egy main kampf felolvasóest résztvevőit vették őrizetbe.
Véleményemet fenntartom. Egy demokráciában eltúlzott egy karlengető részeg barom miatt kommandósok bevetése.
Olvasónk történelmi időutazásra invitál minket, végigkalauzolva az elmúlt negyed évszázad posztkádári posványain, egy magát "demokratának" valló átlag állampolgár szemüvegén keresztül. Megállapításai helyenként finoman szólva is sarkosak, ettől eltekintve (vagy ezzel…..
Lorp 2013.12.09 09:03:29
@ob.szerver: Mire jó ez? Miért kell hazudni? Miért nem elegek a tények? Vagy már észre sem veszed hogy hazudsz, annyira egy szektás idióta vagy?
Lorp 2013.12.09 10:47:14
@Mária: Mi ez a hiszti? Magadra ismertél?
És akkor mi van? Zeman lánya teljesen egészséges: szexuális orgián vett részt, több liter alkohol, részeg fiatal barátnők, izmos, olajos testű, meztelen férfiak társaságában, minden amit egy tinilány csak el tud képzelni. Dübörög a lejárató kampány Csehországban…..
Ezektől a megbánásoktól még a én bűneim is megbocsáttatnak. ..
Lorp 2013.10.07 14:53:11
Az, hogy szerdán hipp-hopp eldöntötte a kormány, hogy a Haladásnak is épít egy stadiont, potom 9,6 milliárdért, az már nem hír. Megszoktuk. És különben is megmondta múltkor Kósa, hogy a a futball a kultúra része, ergo nem szabad piaci alapon számolgatni, hogy mi mennyibe kerül…..
2013. augusztus 23.-án Budapesten az Erzsébet téren, a rabszolga-kereskedelem és annak eltörléséről való megemlékezés világnapján tartották meg szerte a világ nagyvárosaiban vegán állatvédők a demonstrációjukat. A cél halhatatlanná tenni a már rég leölt izraeli tejfarmon…..
Lorp 2013.08.24 16:14:27
@felucca: Csak tippelek, de szerintem azért állt le elmebetegezni, mert az egész, hmm nevezzük összejövetelnek, a figyelem felkeltés volt a célja. A társadalom figyelmének fókuszálása. A társadalom egy-két tagja meg reagált. Pl. az elmebetegezéssel.

Nézd, ha bármekkora baromságot is találtok ki, de kiléptek a komfort zónátokból, ott bizony várható hogy nem csak bódult hippikkel, és küldetéstudatos hipszterekkel fogtok összefutni.
A semmitmondó "nemzetpolitikai" szájtépések maratoni fesztiváljának, a Bálványosi Nyári Szabadegyetemnek a sajtósai annyira nyeregben érzik magukat, hogy már a regisztrációs menüben irritáló fölényességgel vágják az arcunkba, mi fán is terem a valódi…..
1968-ban Daniel Cohn-Bendit-et, a párizsi diáklázadás vezérét (aki ma a Zöld frakció társelnöke az Európai Parlamentben) a szélsőjobb és a kommunisták is támadták. Volt ő minden: zsidó, német (csak 23 évvel járunk a háború után!), német zsidó... Az "idegenek" és a…..
Lorp 2013.07.08 23:52:54
@avocado_:
Na látod itt a nagy baj. Hogy kényszeríteni akartok. Nézd, én tényleg őszintén bocsánatot kérek, nem tehetek róla, de számomra undorító ha két férfi csókolózik. Ha kézenfogva sétálnak már akkor is összeszűköl a gyomrom. Nem tehetek róla, így születtem. Légyszives ne akarj rákényszeríteni arra hogy ehhez még jópofát is vágjak. Nem fog menni. Én sem tolakodom be a ti világotokba téríteni, cserébe elvárnám, hogy te se pofátlankodj be az enyémbe. És pláne ne kényszeríts!
Éljetek boldogan, legyetek hivatalosan élettársak, szervezzetek magatoknak meleg olimpiát, évente egyszer felőlem sétáljatok végig ahol akartok, de hagyjatok békén a propagandátokkal. Ne akarj belemászni az agyamba, és megmondani miről mit KELL gondolnom. És pláne ne címkézzétek az embereket. Pont ti ne!
Subba Subba Facebook: Grill 2013.07.07 14:54:17
Á. Napod. ..
Subba Tóparti driftelés 2013.06.02 07:37:44
Mákjuk van, hogy nem volt mély a víz..
Lorp 2013.06.02 13:45:09
Az mmonline.hu híre szerint Komárom-Esztergom megyében kapcsolják le a leghamarabb az analóg adást, már július 31-én, azután csak a földfelszíni műsorszolgáltatásban csak a korszerű digitális adás lesz fogható. Csak a megye észak-keleti régiójához tartozó 17 települése…..
A magyar baloldali elit egy része sikongatva tapsikolt Victor Pontának, hogy – az ő olvasatukban – elegánsan átvágta a gordiuszi csomót, egy biciklicsellel beetette a magyar házelnököt, bepanenkázta az elvetődő magyar miniszterelnök fölött a labdát a hálóba, majd elment…..
Lorp 2013.03.05 11:52:23
@kovi1970: Ostoba vagy. Vagy szarházi. Esetleg egyenesen mesterházi.
Újabb antiszemita hazugság terjed el Magyarországon: "a zsidók nem engedték be a magyar zászlót a stadionba." Ó, yeah! Még jó, hogy nem fordítva történt, ellenkező esetben már izraeli gépek lennének a légterünkben! Ez van, a "büdös katolikus kurva!" nem hoz…..
Lorp 2013.03.02 23:45:14
@c4rtm3n: Kösz a felvilágosítást. Persze hogy tudja mindenki mire utalnak. Ahogy a jamaicai zászlóról, és a raszta hajról is.
Oszt akkor mi van? Nem tetszik? Ne nézz oda! Felháborít? Ne járj meccsre! Tenni akarsz ellene? Intézd el hogy tiltva legyen! De amíg nincs így, tűrj! Kellett demokrácia? Akkor viseld a következményeit!
Valakinek a buzikat kell elviselni fintorogva, neked meg a Kelta-keresztet.
És nem csak neked, hanem a szolnoki klubnak, a kidobóknak, meg csehszlovák kémnek is.

@hunter84: Köszi, tudom. Csak amikor már nagyon izzadságszagú, akkor jövök kicsit dörmögni.
Lorp 2013.03.03 10:09:48
@egy semleges ember: Tedd azt. Sok sikert.

@Plumper_: Most komolyan, és nem ismerem ezt a mesét.
Ez nem tartott sokáig, újra a zsidózó magyarok pártján az MLSZ. Újra lehet focipályán az ellenfél himnuszát kifütyülni, hátat fordítani és letolt gatyával mocskoszsidózni, kicsit mussolinizni, indulavonatozni. Újra lehet palesztin és iráni zászlót magunkra ölteni, hiszen…..
„...nincs gazdasági válság, hiszen az OECD prognózisa szerint jövőre már meghaladja a 3 százalékot a növekedés, az államháztartás közeledik egy egyensúlyi helyzethez és a forint erős árfolyama sem azt mutatja, hogy bizalomvesztés tapasztalható a magyar gazdaság…..
Lorp 2013.02.11 23:18:52
Lorp 2013.02.11 23:27:30
@Schindlеr Pistája: Meg Bajnai alatt Görögország sem volt csődben! Se Írország, se Portugália nem evickélt a szakadék felé! Rohadt orbán!
A szelektív hallású magyar nacionalisták esete a Beneš-dekrétumokkal és Schwarzenberggel. Repedés a Beneš-falon, Végre egy normál hang, Hűha, Schwarzenberg elvágta magát a csehek előtt, korrekt ember, óriási respect – örömtüzek gyúltak és rácsodálkozott a nacionalista…..
Lorp 2013.01.19 16:59:17
@Csehszlovák Kém: Dehát mi a baj a Horthy-korszakkal? Hiszen:
"Horthy-korszak (1920-1944) kapcsán hágai nemzetközi bíróságról (1945, első ítélet: 1949) beszélni ugyanolyan anakronizmus, mintha ezt az amerikai indiánok kiirtása kapcsán tennénk. Igaz, nem sokon múlott, de azok a történeti érvek vitathatatlanok, hogy a Hothy-korszak létrejöttét az világháború lezárását jelentő törvénykezések (Trianon) keretén belül kell értelmezni. Másképp: a Horthy-korszak létrejötte a háborús események és logika alapján magyarázható. Az emberjogi érvelés sajnos itt ippeghogy nem állja meg a helyét, mivel az Egyesült Nemzetek Szervezete (1945, első határozat: 1949) és az emberi jogok egyetemes nyilatkozata (1948) egy új korszak nyitányaként, a második világháborús borzalmak hatására keletkezett, visszavetíteni üzenetüket, értékrendszerüket egy teljesen más logika és konstelláció alapján működő múltba - akár néhány évvel korábbra - tökéletesen történelmietlen és anakronisztikus."
Lorp 2013.01.19 17:38:22
@Csehszlovák Kém: Látom feladtam a leckét.:)))

Itt van előttem a tankönyv. Mond melyik rész magyarázza meg, hogy az egyik kollektív büntetést ne tekintsünk annak, mert akkor még nem is volt emberi jogok egyetemes nyilatkozata, a másik kollektív büntetés viszont tök gááááz.
Örülünk, Vincent? FIFÁZZUNK! 2013.01.13 15:51:47
Mint ismeretes, a héten a FIFA fegyelmi bizottsága megbüntette az MLSZ-t a tavaly augusztus 15-i, Izrael elleni barátságos meccsen a szurkolók rasszista, antiszemita és politikailag provokatív viselkedése miatt. A novemberben hozott, de csak most kihirdetett határozat értelmében a…..
Lorp 2013.01.13 19:38:27
@smartdrive: Hmm...az első őszinte reakció. Megbecsüljük.
Ez volt 2010 októberében: A Medián közvélemény-kutatása szerint évek óta nem volt ilyen magas azok aránya, akik szerint jó irányban haladnak az ország dolgai. A felmérés szerint 47 százalék szerint jó irányba mennek az ország dolgai, 39 százalék azonban továbbra is…..
Lorp 2012.12.27 07:37:48
@babarczyeszter: Örömmel olvasom hogy itt a baloldali-liberális értelmiség található. ez esetben szivesen olvasnék itt pár megoldási javaslatot a problémák orvoslására. Tényleg érdekelne hogy egy baloldali értelmiségi miként tervezné hazánkat kivezetni a kátyúból. Vagy inkább árokból. Azt értem én hogy orbán köcsögnácitörpefeleségverőparasztcigány, de ezek vannak boncolgatva újra és újra. Jön 2014. A Nép lerázza magáról a zsarnokságot, a haladó erők újból kormányra kerülnek...mit kell tenniük? Mit szeretnétek?
Lorp 2012.12.27 11:01:36
@Pan Modry: Ezt a poszt írójával beszéld meg. Tőle idéztem.
Mindig megtiszteltetés nekünk, amikor az első titkár elvtárs karácsonyi nagyinterjút ad blogunknak. Első titkár elvtárs? Nem kell ez a seggnyalás, fiúk, nem a Magyar Nemzetnél vagyunk. Akkor hogy szólíthatjuk? Miből lehet választani? Lássuk csak: Pocakos Focista, Kedves Beteg,…..