Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GRANDFUN

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepve tapasztalom az internetes felületeken, más csapatok szurkolói (de még magukat szakértőnek nevező személyek is) mennyire vitatják, hogy Fradi a legnagyobb magyar csapat. Valószínűleg ez lesz az eddigi legmegosztóbb posztom, hiszen ők ezúttal vitatni fogják a tényt. Én mindenesetre…..
30/40 A martfűi rém - filmkritika 2016.11.16 00:02:50
Az most már egyre inkább látszik, hogy a kedvcsinálók, előzetesek színvonalában nem állunk rosszul. És A martfűi rém készítőinek a premier hétvégéjén mért nézőszámok miatt sincs oka panaszra. Kifejezetten jól kezdtek ugyanis. Ebben pedig a valóban feszesre, izgalmasra vágott trailernek éppúgy…..
1976. június 5., szombat. Az USA Idaho államának Teton nevű, 81 mérföld hosszú folyója áttöri az épülő gátat, és hatalmas pusztítást végez a területen. A katasztrófában 11 ember veszítette életét. Mai visszaemlékezésünk ezt az eseményt járja körbe...
GRANDFUN 2016.10.13 11:17:53
@HgGina: És a fogarasi havasokban is....
Étteremmarketing Ne nyald be! 2016.05.18 08:15:28
Elöntötte a médiumokat (köztük még a RTL Híradó is beszámolt róla) a gödöllői cukrász bácsi, Barna Illés története, miszerint egy névtelen bejelentés miatt be kell zárnia az üzletét. Az internet népe elkezdett aláírásgyűjtésbe kezdeni az idős cukrászért, a cukrászdájáért, és persze, mély…..
GRANDFUN 2016.05.19 11:26:46
@...elmúlik...: ....igen jobb nevűt ez így van. Csak példaként említettem mennyire más a hivatalnak is a súlyozása mert egy normál cukrászdát agyon birságolnának ilyenekért. Itt látták hogy a birság már nem segít ezt be kell zárni. Bölcs döntés.
GRANDFUN 2016.05.19 13:25:50
@aleb19: Tisztelem a tapasztalatod de nem jártál az öregnél. Katasztrófa volt. Nem alkalmas már ilyen üzlet vezetésére. Kár felújítani
Most éppen 400 milliárdra becsülik a "visszajáró" pénzt. Ez azt jelenti, hogy minden állampolgár 40 ezer forinttal támogatja a devizahiteleseket, az eddigi segítségen kívül. (Devizahitelesből kevesebb van, mint állampolgárból, vagyis minden hitelesre többször 40 ezer forint…..
Az megvolt, hogy a megnyitó első műsorszámaként a kis Puskás Ferenc felcsúti színekben szaladt ki a pályára? Nagy-nagy szerencse, hogy a felcsútiak egyáltalán nem akarják kisajátítani maguknak Puskást. Sem, amikor lenyúlják a nevét, sem, amikor ellopják a hagyatékát. És…..
Szombaton a Puskás Akadémia fogadta a Kispest Honvédot Székesfehérváron a Mennyei Bajnokság tavaszi 2. fordulójában, ami Puskás Ferenc miatt eleve pikánsnak ígérkezett, és nem is kellett csalódni.A Puskás Akadémia tudósítása szerint:"2. perc:Néhány száz kispesti drukker…..
GRANDFUN 2014.03.10 10:01:59
@juzsuka: Szerintem olvass többet a témárol! Elöször is Puskás 56 öszén nyugateurópában túrázott a Honvéddal (végig vertek mindenkit aki számított ) és kimentek braziliába is játzsani néhány meccset mivel ez volt a játékosok álma! Tették ezt annak ellenére hogy a magyar szövetség ezt nem engedte meg nekik. Mivel nem jöttek haza időben szárnyra keltek olyan hírek hogy ha hazajönnek a renitens játékosok rögtön bíróság elé állítják öket! A játékosok egy Bécsi szállodában leültek és átbeszélték mitévőek legyenek.....ezután voltak akik nem mertek hazajönni. Igen Puskás is kinn maradt, de bárhol járt a világban mindenhol magyar maradt. Mikor 30 éve hazajött akkor pedig a reptérről egyből kispestre ment a családjához majd a Honvéd pályára. Amikor már súlyos beteg volt és nem mindig volt öntudatánál akkor is kivitette magát Honvéd meccsekre és szinte az utolsó pillanatig ott ült a tribünön. Most pedig a felcsúti tolvajok ellopták az eszmeiségét is....vagy legalább is probálják.
Nem övezte kimondottan nagy várakozás, nem is vártak tőle sokat, engem még az előzetese sem fogott meg, mégis nagyot durrant. Peter Berg rendező megmutatta, hogy tud ő, ha akar. Mondanám, hogy én tudtam, hogy én bizony számítottam rá, de még ha Az Amazonas kincsét csípem is tőle,…..
Peter Berg nem tartozik a legnagyobb rendezők közé, de azért néha elkapta a fonalat és leforgatott egy Amazonas kincse és egy Péntek esti fények című filmet. 2012-ben elérkezett számára a mélypont, hiszen a Csatahajó nevezetű katasztrófát is megrendezte, de hamar fordult nála a…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Alaphangon semmi problémám a bankokkal. Majdnem ugyanolyan szereplői a piacgazdaságnak, mint például a fogkrémgyártó cégek. Céljuk a lehető legnagyobb profit elérése, az pedig, hogy mennyire kurvulnak el, a szabályozók felelőssége. Van persze egy különlegességük: jól működő…..
GRANDFUN 2012.11.02 22:37:14
@farcsika67: valoban magam tehetek rola?
2008-ban vettem fel chf hitelt.
A fizetésem 380000 netto volt, 6 mill öneröre vettem fel 4 mill hitelt. Azügyintéző kislány 2 orát gyözködött hogy ne ft hitelt vegyek fel. A chf 140 ft volt akkor.
2008 juniban vettem fel 3honap mulva jött a válság. A cégem autos cég volt és ugyanaz a bank finnszirozta ahol a lakáshitelem volt. A válság elején a bankom rögtön megszüntette az autos üzletágat igy utcán voltam decemberre.
Ez négy éve volt ....azóta alkalmi munkákbol élek és örülök hogyha 120 ezret keresek egy honapban.
Eközben a törlesztőm 28000 -röl 55000-re ment fel.
Köszönöm erste bank! Köszönöm korrupt magyar politikusok! Soha az életben nem leszek ilyen hülye mégegyszer! Bár késő mert lassan mindenem elviszi a bank!
Ez egy összeesküvés amihez kormányaink aszisztáltak és kiszolgáltatták az embereket.
GRANDFUN 2012.11.09 08:44:34
@ekat: igen én árfolyam emelkedést irtam alá.
Azt nem irtam alá hogy mesterségesen lebegtetik 240-en a frankot, arrol nem beszélve hogy ezt a szart hitelválságnak hivják amit a bankok találtak ki.
Ráadásul a hitelem és szerintem a tiéd is nagyobbat emelkedet a kockázati kamat miatt mint az árfolyam miatt. Nézz utána a hány frankot törlesztesz havonta és mennyi van a hitelszerződésedben.
Ha ezt már eddig is megtetted volna akkor rájönnél miért vagyunk átbaszva.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
GRANDFUN 2012.11.03 19:45:52
@greybull: profession.hu nálam is napi rutin. :)
Én az angol nyelvű hirdetéseket probáltam tavaly de teljesen felesleges volt.
Egyébként én ezzel a keresettel teljesen középszerü vagyok az irodában. Vannak évek óta átlag 500-at keresők.ye
Én egy budapesten 26 irodás hálozatnál dolgozom amely kb. 350 üzletkötővel dolgozik. Azt gondolom egy kisebb iroda lehet jobb.
GRANDFUN 2012.11.03 19:50:43
@greybull: melyik iroda?
GRANDFUN 2012.11.04 11:23:15
@greybull: igen eltaláltad.
Egyébként én a tiéd kérdeztem..:)
Az a szörnyü a dologban hogy nincs titkuk.
Egyszerüen van valami pozitiv kisugárzásuk vagy karmájuk ami nekem nincs.
Precizen szornak,ragasztanak.....de ezt megteszem én is mégis a töredékét keresem.