Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exactlee

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnéd Stökinek részletesen megmagyarázni, hogy miért nincs igaza a Settlersszel kapcsolatban? Kérdőre vonnád Grathet túlzott konzolpártisága okán? Egyre felháborodottabb posztokban osztanád meg a világgal, hogy miért halott és tökfelesleges dolog ez az egész podcastosdi? Na ebben az esetben…..
exactlee 2018.07.20 00:09:12
Ezen a héten RusznyákCsé, Selmeczi Nő-ra és jómagam Kevin Smith Red State-jét, az 1982-es és a 2011-es Thing-et (A dolog) és Lars Von Trier Melankóliáját kenjük magunkra. Jó szórakozást hozzá! Ezt az epizódot erről a linkről (a "lassú letöltés" opciót…..
Ez kész. Scarface School Play - Watch more Funny Videos..
Geekblog Treme (HBO) - előzetes 2010.03.16 21:07:00
Az HBO remek évnek néz elébe: ugyan élveztek némi nézettségi sikert a True Bloodnak köszönhetően, idén visszatérnek az igazi, mozifilm-kvalitású sorozatmonstrumaik. A hétvégén frissen bemutatott Spielberg-Hanks páros új háborús eposza (The Pacific) mellett ott sorakozik a…..
exactlee 2010.03.16 21:53:11
Nem győzöm hangoztatni, hogy a Dominion mangáért (is) mennyire hálás vagyok a Fumaxnak, még ha sajnos úgy tűnik, hogy ezzel a rajongással nem vagyunk éppen valami sokan. Shirow Masamune mester klasszikusának érthetetlen sikertelensége után várható volt, hogy a kiadó legközelebb…..
exactlee 2010.02.24 22:14:44
lol
Geekblog Rock 'n Roll Szamuráj 2010.01.13 08:00:00
POSZT-APOKALIPSZIS MOST! - SOROZAT, 6. Az 50-es évek össznépi hidegháborús parája annyira sikeresen beleégette a világvége fenyegető rémét az emberiség kollektív tudatába, hogy azóta sem sikerült szabadulnunk tőle, és jó eséllyel nem is fogunk, amíg világ a világ (nyugi, most…..
Én is csak nemrégiben ocsúdtam fel, hogy rohamléptekkel közeledik egy, a Geekz szempontjából mérföldkőnek számító esemény és ez pontosan ezzel a poszttal érkezett el: ez ugyanis a 100., ilyen vagy olyan formában, de képregénnyel foglalkozó cikkünk! Számomra is hihetetlennek…..
Beyonder kollégámhoz csatlakozva (Zombieland) jelenteném, hogy még mindig rá vagyunk kattanva a zombikra, ezúttal azonban nem Willamette álmos kisvárosába ugrunk be, hanem az élőhalottak hordái által elözönlött Las Vegasba. Tényleges hordákról van szó, hiszen bár a Capcom már…..
ZONGO BLOG Amerikai elnökök 2009.01.26 01:26:00
Ezen a héten jön ki Amerikában az a kiadvány, ami sorra veszi az amerikai elnököket, és rövid ismertetők mellett az igazi különlegességét az jelenti, hogy a rajzokat Ben Templesmith jegyzi. Őt gondolom senkinek sem kell bemutatni, elég megemlíteni a 30 days of night, vagy az első…..
Hellóbelló! Így előre is szeretnék elnézést kérni a most következő három videoklipp miatt, de itthon viccből ezeket nyomatták a napokban, és kezd újra annyira az agyamba ivódni, hogy elviselhetetlennek látom a helyzetemet. Ja és így előre: kommentben írja meg már valaki, hogy…..