Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dakrgin

1 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző részben arról volt szó, hogy ki legyen influencer. Ha már ezzel megvagyunk és egy jelentősebb számú ember követ minket, akkor belevethetjük magunkat az együttműködésekbe. Itt jönnek be a cégek, akik ezáltal olcsóbban eljuthatnak több emberhez, de hogyan válasszák ki a megfelelő influencert…..
A rizs sok kultúrában kiemelkedő szerepet játszik, még Európában is viszonylag sok fogy belőle, pedig akadnak gondok körülötte. Nem is kicsik, melyek akár a jövőjét is befolyásolhatják...
dakrgin 2018.07.23 19:55:45
Meg kellene tanulni hivatkozni. Ha már lefordítunk és zanzásítunk egy cikket innen:

www.independent.co.uk/environment/india-rice-crops-farming-agriculture-wheat-nutrition-drought-columbia-university-a8431411.html

Nem, nem elég egy linket a névre a közepébe baszni.

Amúgy is a magyar net 90%-a átemelt vagy lopott tartalom, feltétlen muszáj itt is?
Protestálok! Miért nem forgatnak manapság ilyen jó történelmi sorozatokat nálunk? Gyerekkorom kedvencét végre sikerült beszereznem DVD-n, nagy örömmel néztem újra, és mivel már csak néhány jelenetre emlékeztem belőle, sikerült jól rácsodálkoznom arra, hogy Mikszáth Kálmán…..
A paleolit áltanulmány kapcsán egész érdekes viták bontakoztak ki, ennek örömére folytatás következik: összefoglaló jelleggel, most egy újabb étrendi vizsgálatról lesz szó, eközben finoman megemlékezünk a korábbi vizsgálatok tapasztalatairól. Előre is elnézést kérek, néhol erősen szakmázós és elég…..
dakrgin 2018.05.24 22:02:49
@Zebu Lon: Mert magácska nem laikus, hanem...ööö... mi is?
Nem szoktam szubjektív lenni kicsit sem a bejegyzések készítésekor, de valamiért el kell mondanom, hogy a mai válogatásban négy személyes kedvencem is van. Ha kíváncsiak vagytok rá, a poszt végén elárulom... 1870 körül. Ágyszekrény cselédlányoknak a viktoriánus Angliában..
dakrgin 2018.05.20 20:48:02
@Santer: Jahh :D
Nem elég! A Fidesz szent tehene 2018.03.24 22:15:46
Korábban határőrként szolgáltam a hazámat és a munkám során számos idegenrendészeti eljárást indítottam. Fogtam határsértőket, hamis okmánnyal utazókat, csempészeket. A Határőrség 1990-2000 között több mint egymillió menekültet kezelt (legyen az gazdasági, vagy bármely más okból érkező) jogszabályi…..
A múlt heti háborús összeállítás nagyon szépen szerepelt, hála Nektek. Remélem a maival sem okozok csalódást. Amennyiben pedig a négy évvel ezelőttieket is szívesen újranéznétek katt IDE. Igen, már négy éve és 1000 bejegyzés óta veletek vagyunk! 1893. Amerikai 'Case' típusú gőzmunkagép..
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..
dakrgin 2017.12.05 15:00:16
@savrola: rokon? ismerős? miért kellett a hozzászólásodnak megszületnie? unatkoztál? vagy teljesítened kellett a fideszmédia...stb... egészítsd ki, biztos ráérsz.
dakrgin 2017.12.05 15:57:19
@savrola: Nem értelek. Hol olvastad, hogy védelmembe vettem? Egyáltalán nem nézek semmiféle magyar tévéadást, szóval kurvára nem érdekel, csak fenemód értelmetlen volt a hozzászólásod. Igen, még most is az, akármennyire pattogsz. Szerencsére népes társaságban nyüzsögsz. Igen! Én is ott vagyok.
Csak én kapok agyvérzést attól a remake-mániától, amely mostanában végigsöpör Hollywoodon? Szomorú, hogy ennyire biztosra akarnak menni a studiók, a kreativitás tovaszökkent az álomgyárból, hogy a tévében találjon új otthont, melynek eredményeként egyre kevesebb értelme lesz…..
dakrgin 2016.10.06 08:59:45
@Bloodscalp: Kiderül, hogy hülye voltál, aztán tovább pattogsz... de édes... Nagyon ritkán szólok hozzá bármihez, többé-kevésbé a hozzád hasonló idióták miatt, mert mindig, minden témában megjelenik egy hozzád hasonló főfasz.
Egyébként mea culpa. A "cupla" az egy román szó.
Svédország metál-nagyhatalom. Az egy főre jutó világszerte ismert rock és metal bandák száma itt a legmagasabb, ez tuti. De mi lehet a levegőben Svédországban, vagy mit esznek ezek, hogy ennyi jó zenekart adtak a világnak? Magunk sem tudjuk, de megmondjuk kik tartoznak a TOP 15-be.…..
Úgy tűnik, sosem volt véget érni Ferenc küzdelme a Lombarddal. Hitelátvállalt autója Cascóját az aláírt szerződésébe nem számították bele, ezért utólag akartak a havi összegen emelni. Ez akkor annyira nem sikerült, hogy a PSZÁF is megbüntette őket emiatt. Ehhez képest most…..
Nyilván minden átállás nehéz, de azért 15 év tapasztalatával fura, hogy pont az ELTE fullad teljes káoszba a Neptun tanulmányi rendszer bevezetésével: Cikkem a "csodálatos" Neptun rendszerről fog szólni, amely egy egységes tanulmányi rendszer az ELTE-n. Ez FELELŐS többek…..
dakrgin 2013.02.18 14:01:58
@zebraság fél cicaság:

"Nemrég cserélt könyvtári rendszert."

Nemrég = 2 éve. Én konvertáltam az előzőt a mostanira.

"millió hibája van, holott máshol kitűnően működik..."

Ez is annyira hiteles, ahogy a "nemrég", ugye? Némiképp vicces, mert én (többedmagammal) csinálom a terméktámogatást.

Szőke Z.
dakrgin 2013.02.18 14:03:10
@dakrgin:
bocs, Terézágyúnak ment volna, mehehe :)
dakrgin 2013.02.18 14:11:24
@Terézágyú:

Nemrég született egy fiam, mondhatnám, de nem mondom, mert két éves. Hm?

Az illető felhasználó észrevételeit/panaszait várom a a zoltan.szoke@ex-lh.hu címen, előre is köszönöm, mást konkrétumok hiányában nem nagyon tudok írni.

Szőke Z.
Modorosblog Az internet aranykora 2011.02.23 06:00:00
Nosferatónak köszönöm szépen a gyönyörű bekezdéseket (mindig tudom, kihez kell fordulni jó téma esetén), az ő sorait emeltem ki idézetként.Internetto, Törzsasztal, Drukkerkocsma. Na, ide lépj be: freemail.hu. Itt tudsz drótpostafiókot létrehozni. Nekem tibor@. Neked lehet jozsi@.…..
A Grindhouse megjelenése környékén hirdettek egy fake előzetes készítő versenyt, ezzel is ösztönözve a népet. A győztes Jason Eisener lett a Hobo with a shotgun trailerével. Az előzetes olyannyira jól sikerült, hogy úgy döntöttek - a Machete-hez hasonlóan - filmet készítenek…..
Kész csoda, hogy több mint húsz évet kellett várni arra, hogy a nyolcvanas évek négy legnépszerűbb thrash-zenekara, a Metallica, a Slayer, a Megadeth és az Anthrax együtt turnézzon. Teljesen evidens lett volna ez a felállás már 1988-ban is, de valamilyen oknál fogva soha nem jött…..
Obituary - Napalm Death - Dismember, 1992. június 29., Budapest, Petőfi Csarnok A floridai death metal egyik alapzenekara, az Obituary már 1990 szeptemberében megfordult Pécsen, a Nevkóban (a Morgoth és a Demolition Hammer társaságában), de sajnos én csak október végén hallottam…..
2009. július 29. és július 30. reggel   A Budapest-Varsó tengely    Kis kitérő előtte, az obligát versike helyett: A Magyar-Lengyel Karfiol Barátság Emlékmű avatása Győrött, 2008.november 11.     Az utazás egészen a szlovák-lengyel határig simán…..
halotti matematika – matekozás a halottak számával. Van Kis Danyilónak egy borgesiánus novellája, A holtak enciklopédiája kötet címadója. A mormonok atombiztos bunkerben őrzött óriási nyilvántartásáról kélt újsághírből szőtte Kis a novellát. Mikrofilmeken…..
rabszógáztatás [rabszolgáztatás] – a legális szférában az un. „munkaerőkölcsönzés” FŐMOTÍVUM: Magyarországon ma mindenki valamilyen formában az ingyenéletről ábrándozik. Magyarok, cigányok, bárki. A lé határozza meg a tudatot. Nahát, akkor egy II-es…..
Ez még nem a szócikk, csak a vázlat hozzá. Örömöm majdnem akkora azonban, mint a reklámbéli nőké, akik végre beszélhetnek a hüvelygombáról. Amit egyébként bátor és igaziférfiak IS plántálnak a mitsesejtő partnernőik hüvelyeibe.A legigazibbférfi reggel még tunkol a…..