Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyuróspityu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem él valaki vissza a nvével, akkor maga Vőfély Sanyi írta meg nekünk, hogy van olyan ügy, amit még ő sem tud elintézni. Pedig egy látszatra sima tévébekötésről van csak szó, de ez sem jött össze egy fél év alatt. Lehet, hogy van valami a DIGI nehézségeiről szóló…..
A sítáboros panasz eddig három részben szerepelt a Homáron (I., II., III.), és most itt az epilógus az Exit Tours jogi képviselőjétől. És a Homár, mint mindig, természetesen most is örömmel közzéteszi a másik fél véleményét. Nézzük az alapvető tényeket. Az Exit Tours Kft.…..
Ákos egyenesen a sítáborból közvetít, ahová az Exit Tours szervezésében utazott. Az oda érkező magyarok masszívan átverve érzik magukat, ugyanis az utazási iroda eddig csak egy túlfoglalt buszt, túlfoglalt szállást és egy matrac nélküli kanapét tudott felmutatni a…..
Kegyeletteljes és Áldott Karit Minden Olvasónknak! :-)   Az utóbbi posztokra összesen több száz komment érkezett, brutálisak vagytok és köszönjük széken.   Más: Tibivel régóta gondolkodunk, milyen élő ikonjai vannak a modorosságnak kis hazánkban. Eredetileg egy tíz…..
Elvileg mindenki tudja, hogy telefonon soha nem adunk ki semmiféle banki azonosítót, a gyakorlatban mégis mindig akad, aki beleesik a csapdába. A Szolgáltató Homár ezért égnek emelt mutatóollóval teszi közzé ezt a pénteki rutinesetet. Mai nap egy Tóth Tibor (?) nevű egyén keresett…..