Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trickortreat

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai tévéipar gépezete már hosszú évtizedek óta ugyanabban a tempóban zakatol, túl sok meglepetés, meghökkentő húzás nem várható a négy szabadon fogható nagy tévétől (ABC, CBS, NBC, Fox), vagy a helyükre pályázó kábeladótól, a CW-től. Ha valamelyikük szakítana a…..
trickortreat 2011.11.06 23:00:38
@G.d.Magister: ugyanerre gondoltam. Kicsit ugymaradtam a cikk olvasasa kozben mikor meglattam :)

barcsak valodi lenne ez a Don Draper....
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
trickortreat 2011.08.19 19:11:08
  Túl könnyű az angol, ezért nem ezzel kellene kezdeni a nyelvtanulást – áll egy oktatási államtitkárság által elkészített stratégiatervezetben, amely az Origo birtokába került. Hüledezve állunk a nyelvtanulást érintő kormányzati tervek előtt, amelyek mintha…..
trickortreat 2011.08.18 09:07:44
@Don Bandi: English is the de facto national language of the United States, with 82% of the population claiming it as a mother tongue, and some 96% claiming to speak it "well" or "very well".[3] However, no official language exists at the federal level.

Lehet, hogy eldöntötték, mi legyen a fő nemzeti nyelv. De hivatalos nyelv szövetségi (az egész USA-ra kiterjedő) szinten nincs.
trickortreat 2011.08.18 10:25:20
@Könnyen elkaptuk, uram!: @Könnyen elkaptuk, uram!: Igen, a no worries-t a "nem baj", "semmi baj" értelemben is használják.

Amúgy meg nem "köszönöm", hanem "szívesen".

Ha már annyira a hétköznapi angolt mondod, akkor tessék, itt a hétköznapi szótár:
www.urbandictionary.com/define.php?term=wanna
trickortreat 2011.08.18 11:40:15
@Könnyen elkaptuk, uram!: elírta, vagy hiba. rengeteg hiba van az interneten, ettől még nem így mondják élőben.
PTinfo Hogy hívják a reptereket? 2011.03.20 13:41:00
Március 16-án átnevezték a budapesti repteret, a jövőben Ferihegyi nemzetközi repülőtér helyett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lesz a hivatalos neve az orszég legnagyobb légikikötőjének. A tárcaközi földrajzinév-bizottság az elnevezést nem támogatta,…..
Pénteken este a Tv2 nagy levegőt vett, és megpróbálja mégiscsak sikerre vinni a Megasztárt. Hétköznap este a Barátok közttel száll szembe, majd a Helyszínelőket kell legyőznie, a nézettségi verseny részeredményét szombaton délelőtt már tudni lehet majd, de teljes, átfogó…..
trickortreat 2010.10.18 10:05:23
@owo: van egy kontollcsoport, most nem tudom megmondani, hany emberbol all, de ELVILEG reprezentativ jellegu tomeg (tegyuk fel hogy par ezer ember).

Ezeknek az embereknek adtak egy ilyen valamit, amit be kell kapcsolni, ha a tevet nezik, es ez rogziti pontosan, hogy mikor mit neznek.
Gondolom kapnak erte valami kis penzt.

Ezt szazalekolva aztan kiszamoljak, hogy elvileg ki mit mikor nezett.

De hallottam mar akinek volt ilyen ismerose, hogy nem mindig kapcsolja be, mert elfelejti, stb stb. Szoval ez csak egy saccolt szam.
A sors fintora, hogy miközben pont ma derült ki, hogy a köztévé egyik legtehetségesebb riporterét, Mészáros Antóniát délutáni szórakoztató műsorba száműzték, a port.hu még vele reklámozza Az Estét...
Hát tényleg eljött a forradalom, el sem hiszem. Mit forradalom, szabadságharc! Orbán Viktor nemzetmentő 29 pontjában 9.(!) helyet kapta a házi gyümölcspárlatfőzés legalizálása: A pálinkafőzés felszabadításával "kilencven éves küzdelmet zárunk le", mondta Orbán.…..
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
trickortreat 2010.06.08 22:08:44
@bolond31: hat azt hogy a sajat hibad beismerted, dicseretes. Attol meg te is lehetsz homargyilkos, vannak egy paran, akik akarmilyen egbemeno (szolgaltato reszerol erkezo) geciskedest is olvasnak, rogton ravagjak, hogy mert miert pattog az ugyfel.
Nem ertitek az egesznek a lenyeget.

Egy cegnek meg az is meg kellene, hogy erje, hogy akkor is igazat adjon az ugyfelnek, ha annak egyaltalan nincs igaza.
Ugyanis ezek a dolgok nem az igazsag gyozeledelmeskedeserol szolnak, hanem a PENZROL. Kell neked, hogy sok ember odamenjen, mert jo hire van a cegednek? Nyeld le a bekakat, legyel kedves (persze vannak extrem esetek, Agie nem az).
Ha nem birod ezt, ne menj ilyen teruletre dolgozni.

Az a ceg, amelyik allandoan szivatja azokat, akiknek a penzebol el, tonkre fog menni. Elobb-utobb, de tonkremegy, ez tuti, ha csak nincs monopolhelyzetben.

Nem szeretem hasznalni ezt a kifejezest, de tenyleg "mindenki tudja", hogy az UPC egy szutyok ceg. Nekunk is volt vele gondunk, mi is otthagytuk, ahogy lett ra lehetoseg.

Lehet, hogy Agi problemaja nem a legdurvabb eset, amirol hallottunk, de pont az ilyen kis felorak, meg bunkozasok, meg odaszolasok assak ala egy ceg hirnevet.
trickortreat 2010.06.08 22:15:20
@Fodyz: nah ezt gyanitottam en is, hogy a UPC nem csak az ugyfelekkel faszfej, hanem az alvallalkozokkal is.

Ebbol aztan halmozott problemak adodnak.

:(
Következő levélírónknak nem is inkább a biszex srácokat kéne kerülnie, hanem elsősorban lejönni a tudatmódosítókról, amiket tol. Eleinte az a kérdése, hogy illik-e az első randin ágyba vinni fiúkat, végül oda lyukad ki, hogy a biszexuálisok mennyire fura réteg. Némi borozás…..
trickortreat 2010.06.04 22:10:24
@Father Justice: Bar valoban jellemzobb a melegek kozott a szabados szexualis eletmod, en tobb olyan parrol tudok, akik evek ota egyutt vannak, es bar nem tudom/nincs kozom hozza hogy amugy mit csinalnak, de en ugy vettem eszre, nem elnek csapodar eletet, es nagyon jol mukodik a kapcsolatuk.

Persze ok nem azok, akik felvonulasra jarnak, meg hulye ruhakba oltoznek meg ilyenek... Nem is veszed eszre rajtuk, ha nem ismered jobban oket.
trickortreat 2010.06.04 22:36:08
@(meg)törölt dick: lehet, de a tortenelem folyaman, ha elindult egy ilyen tulnepesedes, altalaban jott egy jarvany is, ami megtizedelte az embereket. Ezeket a jarvanyokat ma mar kivedjuk, igy eltunt ez a szelekcios folyamat, ami egyebkent biztos nem volt egy leanyalom, szoval nem sirom vissza, csak azt mondomk, hogy nem jott letre ezzel parhuzamban valamilyen masfele, a tulszaporodast kordaban tarto elv.

Ha az allatvilagban tulszaporodik egy faj, annak is elfogy a kajaja, aztan a nagy resze ehenhal, es visszaall a rend.

Szerintem ideig-oraig leszunk kepesek fenntartani ezt a helyzetet. A bolygo lehet, hogy leszarja, mi tortenik, de az eroforrasok nem tartanak orokke.
Subba Subba szív iWiW: Picsa 2010.06.04 09:15:00
Az iWiW felhasználói így fogalmazzák meg magukat az interneten.A világ legjobb fotója és A világ leggyorsabb alakformálása számítógépes program felhasználásával! KényelmesenPicsaMILFAlaposan dokumentált hétvége Ópusztaszeren!Kéz a kézbenCsóválja a farkátFotosop…..
G-t jól megszopatta a Vodafone, amikor a hűségéért cserébe egy olyan készüléket ajánlottak neki, ami már akkor sem volt kapható náluk, azóta meg pláne. G. viszont cserébe, miután ő próbált utánatelefonálgatni adolognak, az előfizetés meghosszabbítása helyett az összes…..
trickortreat 2010.06.04 09:54:08
@torma99: homargyilkos.

Ezeket az unalmas, nemlatazorratol embereket minek hozza erre a blogra a sors?
trickortreat 2010.06.04 10:05:58
@Hurrá Torpedó: jaj itt a masik homargyilkos is.

Nem az egyes eset, a konkret ember szamit, ezt rengetegen, szinte semelyik posztban sem ertik meg. Az szamit, hogy ha ez a kep altalanosul egy cegrol, akkor mas ember sem megy oda, mert vele is elofordulhat hasonlo szar. Es nem csak a homaron terjednek az ilyen sztorik, hanem szajrol-szajra, ezt a mai napig a legmegbizhatobb informacioforrasnak tekintenek az emberek.

Nekem a Vodafone-nal meg nem volt dolgom, csak a Pannonnal es T-Mobillal, es a T-Mobil, bar kicsit dragabb volt, mindent vitt. Tok rendesek voltak, barmikor volt valami problemam, segitettek. Amikor bementem telefont venni, megneztek a telefonalasi szokasaim, es olcsobb csomagot ajanlottak, es tenyleg, olcsobbra is jott ki.

Na, hat ennyi.
trickortreat 2010.06.04 10:08:48
@Magg: jaj ma rogton utana kijavitotta te Okoska Torp, de remelem most ettol jo lett a napod!
Ismét kaptunk egy Players Room-os sztorit, most a Market Central boltjában gondolták úgy, hogy az igénytelenül megjavított gyártási hibás cipőt köteles a pórul járt vásárló elfogadni. Barátnőmmel egy MISSION márkájú férfi  cipőt vásároltunk a  Market Centralban…..
trickortreat 2010.06.04 09:28:31
@Leadfoot: Nem, nem erted jol.
Péter megtanulta, hogya Raiffeisennél annyira felkészült a telefonos ügyfélszolgálat, hogy személyesen nem is tudnak segíteni, ha számlát akar lemondani az ember. Csak miután felhívta, derült ki, hogy az előtte ülő pénztároskisasszony hogyan akarta lehúzni: Van egy…..
trickortreat 2010.06.04 08:59:46
@Hurrá Torpedó: en pedig azt hiszem, hogy az a hulye, aki OTP-s!
Belsőség Miattam vannak a dugók! 2010.06.02 13:17:00
Tehát, ha álltok a dugóban, engem szidjatok. A dugók ugyanis így keletkeznek, és ezért én vagyok a felelős. Ezeket a hibákat én követem el, csak én. Mert ti nem. Ugye, nem? Mai cikkünk blogposztja...
trickortreat 2010.06.02 23:32:11
@lujo405GL: :) vicces hogy a hangyakat hozod fel, hallottam olyan kutatasrol, ami pont a hangyakat tanulmanyozta a forgalom javitasanak erdekeben. Aztan, hogy milyen otlettel jottek elo, nem tudom :)
A magyar társadalmat legkevésbé jellemző erény a szolidaritás. Ez a ridegség igaz természetesen a fogasztókra, így a Naiv Ügyfelekre is. Gábor például nem kegyelmez az érintőképernyővel hadakozó nyugdíjasoknak, csak remélni tudom, hogy ötven év múlva nem róla írnak nagyon…..
trickortreat 2010.05.31 02:54:14
@CsárliFirpó: igen, ezt akartam pont kerdezni, hogy hol van ilyen! Itt Amerikaban mindehol ilyen van, es nagyon faszan mukodik, es nincs duma hogy ez meg az.
Egyebkent gyors is, persze azert is mert minden penztar nyitva van mindig.

Egyebkent az ATM-mel tetriszeziken azert jot rohogtem :D, mondjuk en nem leszek duhos rajuk de ez azert vicces volt :D
Felsőbb utasítást emlegető pénztárosokkal gyűlt meg a baja víziboci ismerősének, aki csak másodszorra tudott a kedvezményre jogosító igazolványával kedvezményes jegyet venni. Ugyanis a MÁV szabályozása a pénztárosok szerint rájuk épp nem vonatkozott. A segítségedet…..
trickortreat 2010.05.26 02:08:21
@Oli bácsi: Hagyma kommentjeit mar tobbszor olvastam, mindig ilyen leosztos, "majd en megmondom nektek innen Amerikabol hogy mi az igazsag" stilusban, amit o ugy nevez, hogy "velemeny".

Persze, velemeny, csak hat ugye ki hogy tudja kifejezni.

Tenyleg valami iszonyat redneck, es mindig a Mary nevu rednek felesegevel buszkelkedik.

Iszonyu ciki csavo, probalom itt neha mondani a tobbi kommentelonek, hogy nem minden itt elo magyar ilyen szararc.

Jah es altalaban este altalaban berug es meg nagyobb baromsagokat irogat.
trickortreat 2010.05.26 02:28:29
@Oli bácsi:
Oli bácsi · reakcio.blog.hu 2010.05.25. 23:58:10
@romesz:
Feltéve persze, hogy van a sarokban szalma.

Ehheheheheheheheeee hihi :D
Orbán Viktor szombaton benyújtotta a "kormányprogramot", vagy ha úgy tetszik a Nemzeti Együttműködés Programját. A program 5 területtel foglalkozik részletesen:  a gazdaság rendbetételével, a közbiztonság helyreállításával,az egészségügy megmentésével,a…..
trickortreat 2010.05.25 21:28:28
@wagabound: hat ha neked ezekbol a kommentekbol ez jott le, akkor nem tudok mit mondani.
trickortreat 2010.05.25 21:35:12
@manager2008: "A "haverváltáshoz" hozzászokott a közszféra" - a kulonbseg az, hogy most elvileg nem vesznek fel uj embereket. Lesz havervaltas, de mashol.

"
Már megint egy átgondolás nélküli baromság lesz az egészből, mint általában. Az ügyintézés meg áll majd mint a cövek, és olyan hülye törvények is keletkeznek mint az utóbbi pár évben többször is."
- ettol valoban lehet tartani. Alapjaban egy jo kezdemenyezes, de amikor majd a konkret embererol lesz szo, akkor majd megy a ki kinek a haverja.
Meglatjuk, mi lesz.
trickortreat 2010.05.25 22:43:50
@Káposztakukac: Igen, szeritnem ez sok.
Több „Molotov-koktélt” dobtak ma hajnalban egy romák lakta házra Hatvanban. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy van-e etnikai szál a történtekben. - írja a HEOL. Szerintem az is baj, hogyha egy embernek is eszébe juthat egy országban egy ilyen hír hallatán az, hogy ez…..
trickortreat 2010.05.23 04:38:59
@evighed: egyetertek. RENGETEG sok mas dolog mellett kellene egy olyan VALODI ertelmisegi cigany reteg, aki kepes valahogy valamifele utat mutatni a tobbinek. Mikor Amerikaban egyenjoguva tettek a feketeket, nekik mar volt egy ilyen reteguk, amivel konnyebb volt aztan helyezkedni, kommunikalni. Ha egy cigany ma valoban kitor a korulmenyei kozul, annak esze agaban nincs visszamennie a falujaba.

Lehetne segiteni a ciganyokon, rengeteg hozzaerto ember, faradsagos, elkotelezett munka, es RENGETEG penz kellene hozza, ha az egyik hianyzik, mar elveszett az egesz. Magyarorszagnak ennyi penze jelenleg nincs, meg egy ideig nem is lesz.

A kommentekbol is jol kitunik, hogy mivel a tobbsegi tarsadalom is csoro, nyilvanvaloan (es joggal) felhaborodnanak, ha a ciganyokra most hatalmas penzeket kezdenenek kolteni, mert neki ez miert nem jar.

Rendkivuli hianyossag, hogy nagyon keves felmeres keszul a ciganyokrol. Az egyetlen info amit a tobbseg tud roluk az az, hogy bunozok. Pedig van rengeteg dolgozo, rendes cigany is, tobbet is ismerek.

Nehez ugy, es amikor szegenyseg van, mint most Magyarorszagon, akkor nehez magyarazni, meg problemamegoldo szemleletet kozvetiteni.
A pofátlanság a Himalájához hasonlít leginkább, mert sok csúcsa van és egyik magasabb a másiknál. Gábor az egyik ilyen csúcs meghódítását látja rendszeresen, mégpedig azt, amikor az aktuális bunkó autós végig előzi a bal sávban állókat és szabálytalanul befordul előttük…..
trickortreat 2010.05.19 20:47:55
@"streetfighter": :) akkor teged biztos az sem zavarna, ha valaki fogna magat a boltban es sorban allas helyett csak elore setalna a penztarhoz, ugye?
Persz tudom, hogy az autos esetben nem mindig okoz a szabalytalankodas akkora fennakadast, de nem is ez a lenyeg, hanem a varakozas kulturaja.
Ennyi erovel ne is legyen KRESZ, es az ugyesebb gyoz, nem? Mi lenne, ha ezt mindenki be akarna jatszani?
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
trickortreat 2010.05.19 20:20:47
@tiboru: "Ez a Kárász tényleg azt hitte, hogy Moldova számon tartja, mikor melyik celeb hagyja ott az éppen aktuális muffot?"

hahahaha tenyleg azt hitte egy pillanatra!!! Szanalmas, nem? :D

Hihetetlen!!! Megis hogy kepzelte a csavo? Vajon rajott kozben, hogy Moldovanak fingja nincs, hogy mirol van szo?

Juhujjjj de kinos!!!!! Hat igen a TV2 igen profi embereket alkalmas muhaahaha
A kék norvég megérkezett, nyugdíjazta a Pannon márkát, és helyette a nemzetközi Telenort adta nekünk. Szerintük jó az, ha a norvégok tapasztalataira is építhetünk, mert így legalább megtaláljuk a családot a Szabadság téren héderező hippik között. Vagy valami ilyesmi a…..
trickortreat 2010.05.17 16:11:01
@"the dragon": ja, szerintem is megtarthattak volna a nevet, a Telenornak kicsit gagyi, meg persze idegen hangzasa van szerintem, de minden csak megszokas kerdese... :S
trickortreat 2010.05.17 18:47:34
@Hiissaa: hahahaha tenyleg mintha a babapukit szimbolizalnak a kis viragok! :D :D
„A XXI. század első évtizedének végén, negyvenhat év megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után Magyarország visszaszerezte az önrendelkezés jogát és képességét” – ezekkel a szavakkal kezdődik az Orbán Viktor által tegnap ismertetett…..
trickortreat 2010.05.16 10:00:15
@jjulie: Julie ne haragudj, de par millio embert ilyen egyszeruen lebarmozni eleg meredek.
Teged minosit, de azert akkor is banto lehet masoknak. Vegyel vissza.

Azert a lenyeg nem az, hogy ki mit beszel, hanemhogy ki mit tud felmutatni. Az meg csak kesobb jon, hogy ez a kormany mit er el meg mit nem.