Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Badman

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel a Morning Show nevű reggeli műsorban a barkóba játékban, egy székely úriember játszott a rádiós műsorvezetőkkel. Az egy dolog, hogy kipellengérezik a székely tájszólást, gondolkodát, cikizték az urat rendesen. Nem baj. Aki ide betelofál az számoljon ezzel. Az a…..
Badman 2013.01.16 22:48:02
@Valkür: lol, értelmes érvekkel gyere drága barátom és ne sértegess
Badman 2013.01.22 12:06:27
@Mr. Rustical:
Te nagyon szűklátókörű vagy, kicsi barátom. Én 31 éves vagyok, de hihetetlenül tud irritálni a "nyugger" kifejezés. A fidesznyikek találták ki nagy valószínűséggel, meg az olyanok, akik közvetlenül szerintük nincsen a társadalom segítségére, már mehetnének is a gázkamrába (plusz akiket még oda gondolnak) Szal a kérdésem: a háború után szerinted ki építette fel az országot? A mostani "nyuggerek" a jó válasz. Az a minimum, hogy nem küldjük ki a hóba őket, hanem nyugdíjat fizetünk nekik. Az hogy nem adóznak, az meg egyenesen egy baromság 27% áfa van mindenen. Az nem adó kicsi barátom? Amúgy én még mindig azt mondom, hogy nemzetiségileg hiába vagytok magyarok, ha nem itt éltek, nem nektek kéne megmondani, hogy én hogyan éljek a saját országomban. Hála istennek legalább regisztráció nem lesz, és szabadabb lesz a választásunk, és kipenderítjük ezeket a mocskokat a parlamentből, még így is, hogy a legtöbb határon túli a narancsosokkal van :) Béke veled nagy magyar testvérem :)
A művészet tart a politikától, a politika ellenben nem fél a művészettől. Ha lehetséges kerüli, nem foglalkozik vele és saját kis elefántcsont tornyában marad. Legalábbis itt Magyarországon. Pedig mindenhol szidjuk a politikusainkat látástól-vakulásig! Ez most a közhangulat.…..