Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zazu (törölt)

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Severina osztja meg velünk gondolatait az alábbi levélben. Jogász, több nyelven beszél, mégsem talál magának munkát.Itt vádak hangzottak el, a Macás történetnél (azt nem én írtam!!), hogy aki akar, az el tud menni dolgozni. Sajnos nem mindenki tud elhelyezkedni, aki akar.…..
Na mi az a blastbeat? Valószínűleg sokan a grindcore-ra asszociálnak egyből, meg olyan zenekarokra, mint a Napalm Death (az új lemez meghallgatható itt), vagy az Extreme Noise Terror. Annak idején (80-as évek második felében) John Peel rádiós műsorvezető a legendás Peel…..
Munkahelyi (T)error Maga meleg? 2009.01.15 00:46:00
Üdv Kedves Látogatók! Még mindig az ágyat nyomom és már kezd tele lenni a hócipőm az egésszel...Ma egy olyan kis sztori kerül közlésre, amelyhez fogható eddig nem érkezett hozzánk.  Olvasónk megdöbbentő levele csak itt, csak most, csak Nektek:Helló Mindenki! Arra gondoltam,…..
zazu (törölt) 2009.01.17 00:28:19
Többen tudni vélik, szó van arról, hogy a Deep Purple MKIII-felállása (David Coverdale énekes, Glenn Hughes basszusgitáros-énekes, Jon Lord billentyűs, és Ritchie Blackmore gitáros) összeállna koncertezni. Állítólag az egyedüli visszatartó erő Ian Paice dobos (ő a mostani…..
Ezt is megértük, az év utolsó ajánlója következik egy olyan estére, ami hagyományosan nem a tévézésről, hanem a berúgásról szól, meg a rohadt trombitákól és az állatokat (meg minket) az őrületbe kergető petárdákról. Ha valaki hozánk hasonlóan nem a kötelező jókedv,…..
Mandiner blog Ezt néztük 2008-ban 2008.12.30 17:01:00
 A reakciós arcok néha még moziba is eljutottak, vagy ha oda nem is, de megismerkedtek - csak tiszta forrásból - a filmművészet/ipar idei remekeivel. Kínai Kálmánék megnyugodhatnak: bár kedvenc zenészeink között bizonytalanabb nemi identitású művészek is felbukkantak, filmes…..
zazu (törölt) 2008.12.30 21:12:38
Mindegy, csak híresemberfejű legyen! - rovatunk keretei közt, elkésett karácsonyi ajándékként küldjük Burannij Edigej képét mindenkinek, aki szereti. Rúzsa Magdi van a képen, ha nem lenne egyértelmű. Halmazati büntetésként - és ha már kozmetikai ipar - jöjjön Athos azzal,…..
zazu (törölt) 2008.12.30 16:45:05
vagyis például karácsonykor, az ember hajlamos azt hinni, hogy az asztal mellett darvadozva a szokásosnál könnyebben jön a szóvicc. Hát nem. Egy kis vér az agyba ahhoz is kell, ha meg nincs, mármint vér, akkor olyanokat "alkot" az ember, mint Dzsí. A szilveszterre készülve a…..
Pécs minden nap a hírekben. Modern városimázs-építés.A nap abszurd híre:Összehangolt bűzbombás támadást(!) indítottak nívósabb a pécsi szórakozóhelyek és éttermek ellen ismeretlenek a hétvégén.  Négy helyszínen este fél 12 és éjfél között locsoltak szét egy…..
zazu (törölt) 2008.12.23 17:54:25
Élőben a fa alól Halott halak 2008.12.22 20:27:00
A karácsonyi vacsorán általában hal szokott lenni a környezetemben. Ez egy jó dolog, azt kivéve, hogy nekem kell elkészíteni (ami valójában a lényeg, hiszen megmenekülök a hülye szaloncukor kötözéstől). A recept roppant egyszerű, és jóanyám kétszer is leírta egy cetlire…..
No komment! Nem hiába akarnak ezek a kanadai franciák függetlenek lenni. Ezt a filmet megnézve, én hagynám az angolok helyében. Ilyen beteg filmet összerakni.... Figyelem! Youtube regisztráció szükséges! Egyébként lesz még belőle:) ..
zazu (törölt) 2008.12.22 17:55:30
Nyugdíjkérdés, nyugdíjreform, tizenharmadik havi nyugdíj, nyugdíjas szegénység, nyugdíjak adóztatása, nyugdíjas blabla... lárifári, nem érdekel, egy mozdulattal gondoskodok a nyugdíjas jólétemről, és nem stresszelek tovább. Minden együtt van: van pompás nyugdíjszámla, tudom…..
Próbáltam írni az abszurd vasutassztrájk legújabb epizódjáról, de semmi olyat nem tudok megfogalmazni, amit még valahol, valaki le nem írt volna.Ezért kérem a kedves olvasókat, mondják el a véleményüket, aztán a hét végén - még a sztrájk nagylelkű felfüggesztése előtt…..
zazu (törölt) 2008.12.18 17:53:10
Munkahelyi (T)error Védett kor 2008.12.18 12:55:00
Olvasónk történetéből kiderül, hogy Svájc még mindig fényévekkel előttünk jár. Nem túl nagy meglepetés, azt hiszem...Egy világcég magyarországi leányvállalatánál dolgoztam mint ügyvezető 10 évig. A svájci cégnél egy igazgató többmilliós veszteséget csinált svájci…..
Kaméleon - filmkritikaA 2008-as év utolsó mozifilmje számomra Goda Krisztina szélhámosfilmje volt. A rendezőnő az utóbbi években több közönségfilmet is készített nagy sikerrel. Főprofilja a romantikus vígjáték, de ő jegyzi a Szabadság, szerelem című '56-os filmes emlékművet…..
Csókolom, csókolom, újra itt vagyunk! Ismét korábbi hozzászólásokból szemezgetünk. Szép napot Mindenkinek!Közszolga vagyok, hivatalban dolgozom. Volt már sok főnököm, jellemzően mindegyikkel jól kijöttem, mint általában mindenkivel.Egyszer azonban nyakamba ültetett a sors egy…..